Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
d_petrovska:
Някой да има впечатление от кристал Видео?
http://www.kristal-video.com/
Офертата им изглежда доста добра. 300лв. за видео и 200 лв. за снимките =] Няма ограничение в часовете за снимане. Капарото се плаща след края на сватбата (30%)
vesi1983:
Ние вече си наехме фотото и видеото-всичко 400 лв.Фотото-150 получавам албум с 85 снимки и др.качени на диск, а видеото 2-комплекта по 3ч.и половина обработен материал-некодирани дискове.Мисля че е добре, а това със албума със всички снимки на картон и допълнително мога да си го направя, а и вие също и мисля че ще ви излезе по-евтино, но не съм сигурна-прави се на дигитална машина мисля.А и всички ще са през цялото време при нас-близо 12 часа от 12 до 12.
d_petrovska:
Една ли е фирмата и за двете услуги и за кой град става въпрос :girl_wink:
MayaB:
Здравейте, някой да има впечатление от DJ-я, когото предлагат в Панорамата на парк-хотел Москва?
Арлина:
Искам да ви попитам DJ-ите, с които сте се срещали показва ли ли са ви материали от други сватби. Защото ние днес говорихме с няколко, които казаха, че няма да ни дадат такива, защото не мислят че е редно да ни показват чужди сватби, защото не искат да учат конкуренцията и защото имало един начин да си избереш DJ - чрез препоръка. Да ама аз скоро не съм била на сватба и последните пъти когато съм била DJ-я не ми е харесвал. Какво значи по препоръка, като всеки има различни идеи за добрият DJ?
Навигация
[0] Списък на темите