Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:37:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За бременността - знаете ли??? 2 част  (Прочетена 177897 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: май 14, 2008, 11:44:07 »

Аз знам че аспирин,аналгин...са нежелателни да не кажа забранени!!Парацетамолче и нещо хомеопатично!Чай с мед и лимон или мед с лимон само много помага!!!
 :offtopic:Марианка аз ли съм изпуснала че си бременна???Ако е така се извинявам  blush
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #271 -: май 14, 2008, 12:16:11 »

Благодаря за бързите отговори. Бях чувала че може парацетамол,но не бях сигурна.Ще ви послушам и след малко си тръгвам. Ще мина да си взема парацетамол и лимони и ще мина на домашно лечение.
 Offtopic Да, Клео, видях двете чертички и ако всичко е ОК на 20,05 ще се запиша в "бъдещи майки"
Активен
azzura
Ентусиаст
**
Публикации: 82

« Отговор #272 -: май 14, 2008, 15:35:43 »

Мила mariana,за парацетамолчето не съм сигурна че може да го пиеш,на мен ми казаха в една аптека - само хомеопатични лекарства.Вземи си лимони и грейпфрути задължително и други плодчета си вземи и чайчета с мед.
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 14, 2008, 18:32:55 »

Цитат
можеш спокойно да пиеш Парацетамол,Осцилококцинум,витамин Ц(в големи количества),

Съгласна съм good Аз също съм настинала и съм с хрема....пия Осцилококцинум good а съм кърмачка Wink
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: май 15, 2008, 14:25:52 »

Момичета да сте чували за водна аеробика за бременни? crazy Днес една колежка ми каза за това и каза, че ще ми намери телефон, за да се обадя, било можело да се ходи след 3 месец. Аз преди да забременея си правех упражнения всяка вечер, а имам и велоаргометър и поне по 30 минути карах. Сега нищо не мога да правя, страшно много се задъхвам щом се кача на колелото и се отказах. pardon А искам да спортувам angry
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 15, 2008, 14:36:25 »

водна аеробика за бременни има в хотел Амбасадор,но аз не се престрашавам да вляза в басейн докато съм бременна,сега сме много податливи на инфекции
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: май 16, 2008, 11:16:35 »

мамита я кажете какви изследвания се пускат в края на 8 мия и през 9 тия
мерси
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 17, 2008, 01:10:30 »

aleksa_sm, когато бях бременна с малката ходех на водна аеробика за бременни. Тогав беше в хотел "Грийнвил". Мацката, която водеше /казваше се Мария Шпитцер, ако не се лъжа/ беше много готина и като цяло беше много приятно. Казват, че плуването и въобще водните спортове са едни от най-подходящите за бремените. Задължително обаче преди да решиш да се занимаваш с какъвто и да е вид спорт трябва да се консултираш с лекаря, който ти следи бременността, дали в твоя случай не е противопоказно. Живот и здраве и през втората си бременност /дай Боже да се е получило вече/ отново ще ходя. Ако решиш, че ти е интересно може да потърся телефона/ако разбира се все още е същия/

Поздрави на всички бъдещи мами!!!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: май 17, 2008, 19:46:44 »

Seny много ти благодаря за отговора, супер удобно ми е Грийнвил, аз работя точно до него, не се притеснявай, аз ще си проверя за водната аеробика там, ще питам и доктора дали ще даде crazy. Пък айде дано е станало второ бебе при теб  PREGQ pqz Baby_b blum
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 18, 2008, 14:59:44 »

Гледам и се ровя в интернет,какъв спорт мога да практикувам докато съм бременна,но почти нищо не изкача nea ще ми се да правя
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 18, 2008, 15:08:19 »

Гледам и се ровя в интернет,какъв спорт мога да практикувам докато съм бременна,но почти нищо не изкача nea ще ми се да правя

Незнам за спорта,но във всяка книга която съм чела за бременни,пише само за упражнения. Така,че Danitkaaa,ако искаш да си активна по време на бременността можеш да правиш упражнения  good girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: май 18, 2008, 15:08:41 »

има йога за бременни в София good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 18, 2008, 16:50:03 »

Иога,водна аеробика/както са споменали по-горе момичетата/а съм виждала и познавам мами които активно си ходеха на фитнес през бременността!!Не се спряха и за миг/разбира се без натоварвания и тежести/и когато родиха мина не мина 20 дни и айде пак във залата pardon
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: май 18, 2008, 17:25:30 »

Тази йога хич не ми е присърце  nea
И аз си мислех за фитнес,но за това има много противоречиви мнения,а аз си мисля все пак има толкова спортистки,които продължават да тренират и как пак раждат здрави бебета  crazy
А на мен ми казват почивай,не се натоварвай,хъх
Но аз поне правя разходки от по 3 часа минимум и така е малко по-добре,но нещо жегичките започнаха и хич не ми се отразяват добре
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 19, 2008, 08:17:27 »

ROSI KRASTEVA, вземат ти кръв за пълна кръвна картина, пускат изследвания за хиф, хепатит, сихилис, и урина за седимент.Това е общо взето. give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: