Всичко за кумовете.........

<< < (71/72) > >>

hristi:
да моята сестра и нейния приятел ще са ни кумове :girl_wink:

Слънце:
Страхотно! Все пак сестричката винаги е най-близкия човек. А как я покани (ако вече не си писала де)?

prin4ipessa:
Момичета, питате, а не четете малко по-назад  в темата. На няколко пъти беше обсъждан въпроса за това  дали роднини могат да бъдат кумове. Църквата има само едно единствено изискване за кумовете и то е да бъдат кръстени в православната вяра, може да бъдат всякакви роднини - сестри, майки, братовчеди - въпроса е да са кръстени.

Rou:
Цитат на: prin4ipessa в април 01, 2008, 01:13:10

Момичета, питате, а не четете малко по-назад  в темата. На няколко пъти беше обсъждан въпроса за това  дали роднини могат да бъдат кумове. Църквата има само едно единствено изискване за кумовете и то е да бъдат кръстени в православната вяра, може да бъдат всякакви роднини - сестри, майки, братовчеди - въпроса е да са кръстени.

Може и да не са в православна вяра, единственото изискване е да са христиани.

Tinks:
  ohmy Сериозно? Аз мислех, че трябва да са православни християни и да имат свидетелство за православно кръщене...

Ние също смре пред дилема... и тя е да не обидиме хора, които не поканиме за кумуве. Има и предпочитания от страна на семействата кои да са ни кумове, но това си е наше решение в крайна сметка, нали така?

А между впрочем мисля си, ние хубаво ще идем с пилето и питката и виното и тортата и поканите и подаръците за мъничката... ми ако кажат не?!  O_O Какво правим? Подвиваме опашк а и си тръгваме... много кофти би се получило...   :angry:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница