Всичко за кумовете.........

<< < (67/72) > >>

Слънце:
И аз почти нищо не купувах за нашите кумци. Просто така някак си се беше получило, че те си избираха и купуваха повечето неща. Но иначе много помагах с подготовката  *THUMBS* А и паричките, които не са дадени, за да се купуват разните такм букети, свещи и т.н. могат да се добавят към сумата, която се дава за подарък и съм сигурна, че така също няма да има недоволни  :girl_wink:

azzura:
  :( снощи говорих с нашите кумци и разбрах че са си купили повечето неща за сватбата,включително и такива които са мое задължение  :( ,много ме натъжиха...,знам защо так е станало защото сме в различни градове,пък знаеха че ще се видим другите събота и неделя  :'( .... освен както каза fidanka да изберем още някакъв подарък или незнам.....их пък тази наша кумичка :lacnl8:  :bqsnasym:

prin4ipessa:
azzura не й се сърди на кумицата си, може би е направила така, за да не ви притеснява. Може би е трябвало по-отрано да й кажеш, че ти си искала да купиш нещата които са твое "задължение". Важното е да сте заедно в този важен за тях ден - другото са материални неща, които с времето се забравят!

suny_girl_bg:
Нормално е да се ядосваш, но няма смисъл. Нали ще бъдеш до тях на тържественият ден!
Аз сега мисля как да покана избраните хора да ни кумуват. Кума ще е най-добрата ми приятелка, а кум най-добрият приятел на милото. Лошото е че той живее в Испания, но ще дойде от 21.04 до 27.04 в БГ и искам официално да ги поканиме, но и да е изненада, въпреки че те знаят че ще са кумуве.
Споделете някоя друга идейка по този повод. Имам по малко от месец!!!  :angry:

kleo_20:
не се притеснявай за това *THUMBS*ние пък бяхме обратното-моята кума ми съсипа здравето-айде да ходим аз това и това да купя :girl_impossible: :girl_impossible:за един ден накупихме всичко и даже не даваше на кума да купува той дребните неща!!за това той купи тортата и букета а тя останалите дребни нещица..аз не исках ама тя ме изнуди замо букета за хвърляне си купих сама ден преди сватбата

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница