Всичко за кумовете.........

<< < (7/72) > >>

Katerina:
Мисля, че кумовете, както и родителите са най-тясно обвързани с организацията по сватбата, след младоженците естествено и не е нужно да се прави специална покана за тях. Факта, че това са хората, на които първи сте казали за щастливото събитие е един вид покана, която е по-ценна от всяка друга :-)))))

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Katerina в август 31, 2006, 10:03:34

Мисля, че кумовете, както и родителите са най-тясно обвързани с организацията по сватбата, след младоженците естествено и не е нужно да се прави специална покана за тях. Факта, че това са хората, на които първи сте казали за щастливото събитие е един вид покана, която е по-ценна от всяка друга :-)))))

Така си е наистина!!!  @}->--  *THUMBS*

Само дето нашите кумове, ги имаме от няколко часа!!! Щото така се получи, че други не можаха или ни отказаха!!! Но пък те са много готини хора и мисля, че с тях всичко ще е ОК!!! :loving: :hiphip: :hiphip:

макарче, коитои д асе бяха съгласили щеше да е хубаво!!! *THUMBS*

bubkabub:
Здравейте  :)
След месец със съпругът ми ще бъдем кумуве на наши приятели и се 4удим каква изненада да им направим в деня на сватбата.
хрумват ли ви някакви по-щури идеи ;)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Това, което ми хрумва така веднага е да ги заведете на някое странно място! Нали знаете, че след църквата и преди рсторанта те трябва да изчакат, за д авлязат последни!!! Та мисълта ми еда ги заведете да изчакат на някое по-необичайно или щуро място!!! *THUMBS*

katerinata:
 Нашите кумове ни направиха люлка от 10 балона, във всеки от които имаше по едно обещание на листче. Пукахме ги последователно и беше забавно. Просто помислете, ако познавате добре младоженците какво да си обещаят. Аз лично най-много се забавлявах, на това, че обещах да не готвя буламачи  *bye*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница