Всичко за кумовете.........

<< < (58/72) > >>

prin4ipessa:
Цитат на: Kittcat в март 14, 2008, 12:00:34

Звучи ми готина идеята за спа уикенд някъде (но моето коте незнам дали ще се навие -- ще каже, че няма да им остане за спомен)

Е как така няма да им остане нищо за спомен?!? Ами нали ще си направите снимки. Това дори ще бъде много по-голям спомен отколкото някаква си вещ, с която ще свикнат и в един момент въобще няма да й обръщат внимание. А разглеждането на снимки от разни почивки никога не омръзва. Някой ден кумовете ви могат да ги показват на децата си и да им разказват как сте им подарили прекрасна екскурзия.  :)

gucci:
Ами питайте ги какво мислят и какво искат.Достатъчно сте близки за да го направите.на нашите им подарихме микровълнова тъй като нямаха а бяха почнали да си обзавеждат кухнята.
Мила всичко е до това как се разберете.Аз моята кума не съм я товарила с нищо да купува.А тя ми взи една красива нощница за първата брачна нощ по нейно желание.Като бях кума нашите кумци не се съгласиха да купуваме нищо и каза че иска просто да сме до нея и че без друго ще имаме достатъчнодруги разходи и не даде дума да се издума.

mirmar:
Понеже нашите кумове не са двойка, в крайна сметка /след разговор с тях/ им купихме по един часовник. Дааа, знам, че имало суеверия, че часовници не се подарявали, щото бла-бла-бла, 8P ама за мен часовникът си е хубав и стилен подарък!
А те на нас ни взеха фотоапарат. Искаха камера, но ние предпочетохме фотоапарата. =]

Слънце:
Ние като бяхме кумове не сме купували нищо за сватбата, защото тя беше малка и някои от традиционните обичаи ги нямаше и булката сама си набави нещата, които й трябваха. Мисля, че аз купих само свещите  :)
А що се отнася до подаръците, ние ги питахме какво искат  (те искаха парички), а те нас ни изнендаха - бяха издебнали ден, в който ни няма вкъщи и бяха оставили подаръка - кафе машина и сериз за кафе. Но ние отгава нямахме и те всъщност са знаели, че ще са ни полезни  *THUMBS*
Така че, Ава, щом сте говорили с тях, значи наистина подаръкът ви е хубав и желан от тях  :girl_wink:

azzura:
Привет,момичета!Миналата година за нашата сватба поканихме на милото най-добрия приятел и неговата приятелка за кумове,а нещеш ли тази година те ни поканиха да им кумуваме...Не съм сигурна до колко е позволено,но се съгласихме....и сега като си говорите за подаръци,много ми се иска да им подариме нещо което наистина да им хареса и нищо не ми идва на ум   :huh: ,помагайте...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница