Сватбени етикети

<< < (68/70) > >>

Gerka:
Попаднах на този сайт - има си софтуер за етикети и има много шаблони, но уви не работи с кирилица  :(

И все пак ако някоя от вас може да го използва :

http://www.winelabelforyou.com/templates.html

...или пък ако открие , че съм пропуснала да разбера как да го използвам с кирилица  =]

Birbochukova , Вашите сами ли ги правихте ?

Birbochukova:
Да Gerka сами си ги правихме, т.е. аз ги правих, а мъжа ми ги удобри!
Не съм разгледала софтоера за етикети, но предполагам, че ще може да си свалиш етикета празен и на Power point да напишеш имената и всичко останало.

Lupercola:
Birbochukova мног са ви хубави  *THUMBS*
Стана ми смешно, щото са точно в нашите цветове и инициалите ви са почти същите. За какъв вид ракия са, та са в бордо ? Ние сме намислили да подаряваме малка Пещерска с наш етикет, но ме смущава фактът, че бутилкта е зелена (не се връзва много много с бордото).

Birbochukova:
Бутилките ни ще са безцветни и леко матови за ракията, а на виното ще са зелени.Ама как го ибясних, дано си ме разбрала.На мен ми харесват тези етикети и не съм се замислила как ще стоят на цвета на бутилката *crazy*.
Ако е матирана бутилката на пещерска ще изглежда добре.Или поне така си мисля.

radinka:
Birbochukova много са ви хубави етикетите.браво :bravo: :bravo:може ли да ми споделиш как ги редактира с коя програма ,че на мен нещо не ми се получава.благодаря ти предварително @}->-- ;) :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница