Сватбени етикети
BIBI_SZ:
Здравейте,
В галерията си публикувах етикетите за вино и ракия, които измайсторих с огромната помощ на брат ми.
Как ви се струват.
Вече ги разпечатах на самозалепваща се хартия А4, но на лазерен принтер, чувала съм че на мастилено струен се разтичат.
radinka:
здравейте някои порачвал си е етикети от zasvatbata.hit.bg :'( не мога да разбера колко пари струват и да ли заслужава да си парачам.предварително ви благодаря *THUMBS*
milenium80:
radinka аз бях пращала запитване до тях по e-mail. Отговориха ми много бързо, обесняваш им какво горе-долу искаш и те ти изпращат пробен вариант и цени. Моите бяха етикети от пещерса бутилка-0.60лв.преден етикет, 0.40лв. заден за ракията, а за виното 0.70лв. видяха ми се доста излишни пари и не си ги поръчах от тях.
gingerina:
Нашите етикети както писах бяха наша снимка (една за вино и една за ракия) , с надпис с имената и датата. Аз ги правих сама с Paint , за моя най-голяма радост хората много ги харесаха и си тръгваха с бутилка-две за спомен :).
radinka:
момичета вижте това да ли ви харесва не занм какакв размер да ги пусна.някои има ли идея.моля помагаите :angry: :'(
Навигация
[0] Списък на темите