⚠️ Този форум е архив (само за четене).

ПЕВИЦИ И ПЕВЦИ...

За БГ "звездите" на поп-фолка и забавната музика. Даите съвети, препоръки (ако сте ходили на сватби кадето се пяли нЯкои от звездите) за да си изберем по-лесно певец и певица за сватбата.
За попфолк звезди - поглед нямам; но Тони Димитрова пя на нашата сватба и беше супер!!!  *YAHOO*
ох аз жообще не слошам фолк но много ми харесва Деси слава.И много ми се иска да изпее 1-2 песни на сватбата,но си представям какав хонорар имат фолк звездите :girl_impossible:
Цитат на: silverarrow в 12.01.2007 01:42

За попфолк звезди - поглед нямам; но Тони Димитрова пя на нашата сватба и беше супер!!!  *YAHOO*

И аз харесвам Тони Димитрова, много хубави песни има!!! :bravo:
Майка ми има братовчетка която е певица а мъжът и музикант те ще са гости на  сватбата и са ми обещали от много време да изпълнят някои песни. Тя има много хубав глас и още повече, че е роднина ще се получи много добре.  :dance:
Цитат на: Iulia в 12.01.2007 11:09

Майка ми има братовчетка която е певица а мъжът и музикант те ще са гости на  сватбата и са ми обещали от много време да изпълнят някои песни. Тя има много хубав глас и още повече, че е роднина ще се получи много добре.  :dance:

Много хубаво!!! Браво!!! *THUMBS*
Късметлийка си ти Iulia *THUMBS*
Цитат на: maslinka в 12.01.2007 14:36

Късметлийка си ти Iulia *THUMBS*

Така си е! :girl_wink:
Момичета ние си имаме вече певци за сватбата  *YAHOO*  Васко кеца и Йорданка Христова, всичко с тях е уредено.
Е сега имам проблем само с фолк певицата и това е КОЯ ДА Е Преслава или Камелия? Ако някои ги е слушал на живо да сподели нещо за тях.
Цитат на: MALENA в 20.03.2007 10:14

Момичета ние си имаме вече певци за сватбата  *YAHOO*  Васко кеца и Йорданка Христова, всичко с тях е уредено.
Е сега имам проблем само с фолк певицата и това е КОЯ ДА Е Преслава или Камелия? Ако някои ги е слушал на живо да сподели нещо за тях.

Браво на вас! Сигурна съм, че ще се получи страхотна сватба са такива певци  *THUMBS*
А за фолк-певиците, аз бих избрала Преслава, защото като глас е пъти по-добра от Камелия, нищо че има по-малко песни! Камелия показва повече тяло отколкото глас, поне според мен  =]
Цитат на: maria_dragieva в 20.03.2007 10:26

Браво на вас! Сигурна съм, че ще се получи страхотна сватба са такива певци  *THUMBS*
А за фолк-певиците, аз бих избрала Преслава, защото като глас е пъти по-добра от Камелия, нищо че има по-малко песни! Камелия показва повече тяло отколкото глас, поне според мен  =]

Абсолютно съм съгласна  *THUMBS*
Преслава разбира се - има страхотен глас, а Камелия на живо и без плейбека си грачи като гарга. То това певица ли е въобще?
Слушала съм Преслава на живо и ше ти я препоръчам.... Момичето пее страхотно и на живо, а и е много симпатична и весела, което е важно.... така де придава настроение.
Виж за Камелия нишо не мога да кажа, на мен лично нешата на Преслава по ми харесват. Пък и тя пее и песни които не са нейни, аз като я слушах пя и на Лили Иванова и никак не беше зле.
Аз лично се опитвам да навия мъжа ми да изсвирят нещо, защото той е музикант, ама той казва че вече не му се свирило..... утрепах му музата.
Една от приятелките ми пее страхотно и ходи по уроци по пеене, та може и да изпее нещо... ще видим.
А след поредната чашка, кой знае ..... може да спретнем хор бодра смяна, и засмяна
И аз съм за Преслава! *THUMBS*
Цитат на: MALENA в 20.03.2007 10:14

На мен лично Преслава ми харесва повече като гласови данни,Камелия на живо е :sarcastic:
На нашата свабта пя Илиян Михов и всички много го харесахме.