Сватбено меню

<< < (2/89) > >>

ani4ka:
DIVA съгласна съм че е класика    *DRINK* ...но ние като избирахме менюто преди месец и нещо.....аз много държах да отпадне всичко пилешко, защото повечето от познатите ми вече избягваха да ядът пилешко, а пък ние да им сервираме точно това?!......а и се опитвах да мисля в перспектива.....за евентуална някаква епидемия....пази Боже....и какво щяхме да го правим това меню...?

Sisil:
Това с пилешкото си е направоооо................ *STOP*
нашето меню ще е:
100 гр ракия или водка
1 бутилка вино на маса
1 безалкохолно
1 шопска салата
(предястие) шунка, кашкавал и луканка
свинско каре + кюфте + гарнитура
-----
десерт - тортата

---------------
останалото от нас, ще си внесем алкохол..... *DRINK*

DIVA:
Нашите хора са леко по-широко скроени и мога да кажа, че са над тази абсолютна простотия  :P
Айде сега ... не разбрахте ли, че птичия гриб е абсолютен бизнес!?!?!?
Но това според мен не е тема за този форум ...  =]
Всяко чудо за 3 дни ...  *DRINK*
Ако съдим по всичко, което се чува и чете, то и свинско не можем да ядем заради чумата по свинете  :\
После пък луда крава  :\  :\
Че и птичи грип  :\  :\   :\
Хайде да се успокоим и да си уточним меню, което ще е по-универсално, като се има в предвид, че може би 1/50 от гостите ще са вегетарианци!
Питала съм някои от гостите.... повечето избягват каймата .... и са напълно прави ... че не се знае какво съдържа ...
Така, че всеки решава съобразно тежестта на бройките на гостите:)
УСПЕХ  *db*

BettyV:
Аз мисля на сватбата ни да има шведска маса и плата със салати и мезета по масите.Така гостите ни няма да са ограничени в менюто - да незабравяме, че има и вегетарянци  ;)

Teo:
Цитат на: BettyV в април 14, 2006, 08:46:25

Аз мисля на сватбата ни да има шведска маса и плата със салати и мезета по масите.Така гостите ни няма да са ограничени в менюто - да незабравяме, че има и вегетарянци  ;)

Това със шведската маса е добра идея.  *THUMBS*
Само добре преценете храната....бях на сватба със така организирана вечеря, но не бяха преценили количеството храна и се получи малко неудобно.....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница