Сватбата - голяма или малка?

<< < (77/81) > >>

Silvia_90:
Аз също исках сватба около 100 човека , но уви. Почнахме да пишем .... моята рода е доста голяма, аз исках да се измъкна с това , че някой не съм го виждала, ама уви всички съм ги виждала, не мога да кажа че сме близки, но си се виждаме, общуваме, и така моя списък си стана 130 +. Мъжът ми пък уж бяха 30, а скочина на 67 ... И така ударихме 200. Много се надявам поне 20% да се откажат. Не езаради парите, а заради тегавото обикаляне на самата сватба, как се обикалят 200 човека все пак :)  *crazy* Ама нашето си е луда работа :)

fanimira:
Ами да ти кажа като човек със сватба с 300+ човека напълно те разбирам. Но пък ние си обходихме наши приятели +колеги /около 120 човека, а нашите си обходиха роднините, свекитата техните и така. При вас няма ли вариант да натоварите друг с поканите? А по поща не е ли вариант? Ние имахме такива от друг град, на които поканите ги изпратих по куриер до едната шаферка и тя ги раздаде и на останалите. Де да знам при нас имаше много хора, които проявиха инициатива да помагат. Предполагам че при избора на ресторант няма да се надяваш на тия 20%, които мислиш, че ще откажат. Според мен трябва да е минимум 250 места. Желая ти търпение и успех!  @}->--

Silvia_90:
Аз съм едно от малкото изключения, които бягат от София / не съвсем тук работя/ при мъжа ми, който е от Перник. Та там хотел Струма , където е ресторанта побира около 250 човека. А иначе за поканите да ще включим нашите, неговите родители, но мисълта ми е за обикалянето в самия ресторант. Нали знаете - за подаръци , пари. Тогава ще ангажираме две момчета и минимум три момичета шаферки, за подаръци, букети, кутията за парите. А и на всеки дори минимално внимание да обърнеш си е поне час.

fanimira:
Ами освен Дж-ея да разчупи програмата и да ходите поетапно - 50 гости-няколко танца-50- танци - 50 и така. Кажете му за притесненията си и предполагам ще измислите варианти. На някои сватби младоженците вфигат обща наздравица, казват по някоя дума и гостите като си тръгват минават покрай тях да си кажат чао и 2-3 приказки. А на някои сватби съм виждала, че гостите минават покрай младоженците като влизат в ресторанта. На една сватба младоженците ни посрещнаха на вратата и след като всички гости ги поздравиха и се настаниха и те влязоха тържествено и започнаха с ритуалите. Ще се наредят нещата, не му мисли чак толкова. Пък и колкото повече, толкова по-забавно ще е!  :danceg: :yes:

Silvia_90:
Да, ние говорихме с диджея, имаме вариант. Абе да наистина важно е настроението :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница