Сватбата - голяма или малка?

<< < (76/81) > >>

AIVEN:
Цитат на: Bube в януари 28, 2016, 11:23:37

Нашата сватба ще е с около 100-130 гости. Първоначалният ми замисъл беше да бъде по-малка, но изглаждайки списъка - просто така се получи. Ресторантът обаче е с капацитет 230 места, боя се да не ни е прекалено широко. Но другите варианти също не бяха приложими - с капацитет максимум 100.
Викам си - да вземем да поканим още хора  =]

Не знам кой е вашият ресторант, но като знам как управителите завишават капацитета на ресторантите, в които работят, нищо чудно да се окаже, че ако поканите още гости ще трябва да ги настаните на дансинга. Искам да кажа, въобще да не са притесняваш за това, че ресторанта ще изглежда празен. В повечето случай- като ти кажат, че събира 200 човека, имат в предвид прави, един до друг. :funny:

Bube:
AIVEN,  *THUMBS* 

:offtopic: Ресторантът е в Боровец. Ние ходихме да го огледаме хубавичко, след последния ми пост, така че виждам, че няма да ни е чак толкова широко. Най-малкото, той е с нисък таван и нямаш толкова "простор".

kmilewa:
Нашата сватба се предвижда да е с около 120 човека. Аз не съм против големите и пищни, както и малките и скромни сватби. Нямам претенции нито едното ми е грозно, нито другото ми е невзрачно. Така или иначе всички ще се забавляваме :)

nejla:
Голяма или малка ... важно е да е според възможностите ви  и най- вече да бъдат весели хора , положителни , които не са в настроение "ще хапнем, ще пийнем ,ще метнем едно хоро и ще си ходим",  а истински такива , които се радват истински на вашия съюз и са  ви ценни . Според мен е излишно да каним роднини и хора , които едва познаваме и то само защото "така е редно", от куртоазия едва ли не . :)

Alisa85:
Здравейте! Аз съм нова във форума, записвам се, тъй като май месец ни предстои сватба. Ще бъде малка, в много тесен семеен кръг, по-натам, живот и здраве, ще направим и по-голяма.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница