Сватбата - голяма или малка?
Radiant:
Ние сме 21, с младоженците и две деца гостенчета.. "нано" сватба :)
JustRain:
Искахме неголяма сватба. До 80 човека. ДО!
Реално обаче нещата не се развиха така и очакваме около 110 души.
След потвърждението на поканите ще видим колко реално ще останат.
mina_:
Ние първоначално искахме неголяма сватба - около 50-60 максимум. Като започнахме да правим списъка обаче нещата се промениха и така стигнахме до 112 поканени. До момента имаме потвърдени 62 гости и не очаквам да станем повече от 70 :)
nansita:
да се разпиша и тук :)
Ние решихме да не каним безкрайно много роднини и приятели, но се получи следното:
50% приятели, колеги и половинките им
50% роднини
80 човека
Не знам как ги закръглихме толкова точно, съвсем случайно стана. :danceg: Още не сме канили никого, понеже има доста време. Надявам се да няма изненади и непотвърдили до последния момент.
Ice_Princess:
При нас първоначално трябваше да са 80 човека (20 от страната на годеника и 60 от моята). После се оказа, че "не може да не поканим" още над 20 и още толкова се очаква да бъдат жестоко сърдити. Особено зле е с лелите на баща ми, но те са 4 и всяка има по 3 деца, които имат по 2 деца. Ако поканя едната, трябва да поканя всички (и на всичкото отгоре ние се очаква да плащаме за престоя и може би транспорта на всички тези хора).
Супер неприятно е и постоянно изникват познати и роднини, които се готвят за сватбата, но не знаят, че няма да бъдат поканени, макар че още не съм пратила поканите.
Ще бъде супер жестоко накрая и ще има големи сръдни, но животът е суров... :huh:
Навигация
[0] Списък на темите