Сватбата - голяма или малка?
DIVA:
Мари.... ние бяхме 120 човека .... и въпреки това се намери една леля на съкровището ми, която ни видя със сестра му по центъра като разхождахме малката племенничка и изсъска:
-Той не ни покани }:-> @= ама ... P-( .... не му се сърдя @=
Аз малко :\ .... малко набираща P-( .... узбервена >:O ..... но овладяваща се =] :
- А... така ли? Веднага ше му се скарам тогава *db*
*crazy* Има ги всякакви .... така, че нека ви пада пердето и да не се съобразявате с никой, защото светът е малък и все ще се намери някой да се нацупи, че не бил уважен :\
DIVA:
узбервена = изнервена :[
Сори .... :D
tan4eto:
:D Hrisi, няма да се притесняваш, аз също не съм много очарована, макар че противно на очакванията познавам много добре
всичките си гости и май беше неизбежно ;)
kali_jj:
ние ще имаме 65 души на сватбата. и това е след пресяване на роднини, които не сме виждали и 4ували с години ohmy! ами ако сложа и тях, отиваме към цигански сватби *db* :P *ROFL*
Ивета:
Цитат на: kali_jj в юни 22, 2006, 16:58:43
ние ще имаме 65 души на сватбата. и това е след пресяване на роднини, които не сме виждали и 4ували с години ohmy! ами ако сложа и тях, отиваме към цигански сватби *db* :P *ROFL*
то обикновено така стават циганските сватба, като се поканят всички с които се познаваш.
Мен ако питаш с лични приятели и тесен кръг роднини повече от 60-70 човека няма да се стигне. Все пак много зависи от броя на приятелите.
Навигация
[0] Списък на темите