Сватбата - голяма или малка?

<< < (6/81) > >>

DIVA:
Мари.... ние бяхме 120 човека .... и въпреки това се намери една леля на съкровището ми, която ни видя със сестра му по центъра като разхождахме малката племенничка и изсъска:
-Той не ни покани  }:->  @= ама ... P-( .... не му се сърдя  @=
Аз малко  :\ .... малко набираща  P-( .... узбервена  >:O ..... но овладяваща се  =] :
- А... така ли? Веднага ше му се скарам тогава  *db*

*crazy* Има ги всякакви .... така, че нека ви пада пердето и да не се съобразявате с никой, защото светът е малък и все ще се намери някой да се нацупи, че не бил уважен  :\

DIVA:
узбервена = изнервена  :[
Сори ....  :D

tan4eto:
 :D Hrisi, няма да се притесняваш, аз също не съм много очарована, макар че противно на очакванията познавам много добре
всичките си гости и май беше неизбежно ;)

kali_jj:
ние ще имаме 65 души на сватбата. и това е след пресяване на роднини, които не сме виждали и 4ували с години  ohmy! ами ако сложа и тях, отиваме към цигански сватби *db* :P *ROFL*

Ивета:
Цитат на: kali_jj в юни 22, 2006, 16:58:43

ние ще имаме 65 души на сватбата. и това е след пресяване на роднини, които не сме виждали и 4ували с години  ohmy! ами ако сложа и тях, отиваме към цигански сватби *db* :P *ROFL*

то обикновено така стават циганските сватба, като се поканят всички с които се познаваш.
Мен ако питаш с лични приятели и тесен кръг роднини повече от 60-70 човека няма да се стигне. Все пак много зависи от броя на приятелите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница