Организация на сватбата от чужбина!!!

<< < (103/106) > >>

djosi:
Може и друг да отиде да ви запише.. Трябва да отидете около 10 дни предварително, за да занесете всички документи и копия на лични карти. На място ще ви кажат подробности..

radity85:
Цитат на: vanis в декември 07, 2006, 11:03:01

здравей
мисля че ако близките ти помагат ще успееш
трябва да направиш един списък...и почвате да действате
хайде всички булки варненки ...мобилизирайте се и казвайте.....къде ,какво...кой...

В ритуалната зала

венчални халки
поднос за халки
ритуални чаши с украса
украсено шампанско
късмети за хвърляне на излизане от ритуалната зала
видеооператор и фотограф

В църквата

ритуални свещи
ритуална чаша с украса
украсено вино
погача, мед
късмети за хвърляне на излизане от църквата
малки бонбонки

В ресторанта

украсено шампанско
подаръци за гости
погача, мед и сол
бакърено менче
дисководещ
балони за украса

Други аксесоари

украса за кола
цветя за ревер
покани и печатане на текст
панделки за коли
карфици за цветчета

Доста ми помогна и на мен  :girlhide: :girlhide:

irinchety:
Здравейте! Нашата сватба ще е през Септември 2017 в Пловдив, живеем в Австрия и сега изникна следният проблем : аз предпочитам да сключим граждански брак тук в Австрия (от гледна точка на удобството за смяна на документи и т.н.) , а годеникът ми иска в Пловдив... таа.. възможно ли е първо тук и след това в Б-я ( за да са всички доволни  :danceg:)? До сега не можах да получа информация от никъде... ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще му бъда много благодарна ако може да ми помогне!

Lupercola:
Не мисля, че можете да направите два истински брака в две различни страни. Частични решения на вьпроса са официален брак в едната страна, цьрковен в другата или брак в едната, само ритуал (без истински подпис)/празник в другата.

Nina Style:
Цитат на: irinchety в март 21, 2016, 16:16:41

Здравейте! Нашата сватба ще е през Септември 2017 в Пловдив, живеем в Австрия и сега изникна следният проблем : аз предпочитам да сключим граждански брак тук в Австрия (от гледна точка на удобството за смяна на документи и т.н.) , а годеникът ми иска в Пловдив... таа.. възможно ли е първо тук и след това в Б-я ( за да са всички доволни  :danceg:)? До сега не можах да получа информация от никъде... ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще му бъда много благодарна ако може да ми помогне!

Не можете да сключвате два пъти граждански ритуал. Можете да го сключите в Австрия, а в Пловдив ритуала да се направи за пред гостите. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница