Организация на сватбата от чужбина!!!
Picolina:
аз моята рокля си я поръчах по нета,взеха ми размерите пак по нета,и когато отидох на първа проба на 9.12(а сватбата ми беше на 16.12) всичко беше наред.пасваше ми до оправиха я и на 13.12 си я взех точно по мярка за мен.ееее вие я видяхте де :[
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Браво на тези, които са ти шили роклята, picolina!!! А, да, роклята ти наистина е много хубава!!! :girl_in_love:
mim4e:
На теб май ще ти трабва и човек който знае и английски да води сватбата иначе представяш ли си неговите роднини как ще се чудят за какво иде реч, и ти препоръчвам да ползваш брачна агенция защото поне на мен ми спестиха и време и пари!Във Варна се жених и аз агента ми се казва Тито -и говори при това перфектно английски.Съпруга ми е англичанин и беще супер за негоните роднини и за него самия че някой му говори и той го разбира и може да си каже мнението .... ето ти и телефона на агенцията че трябва да бързам-0898559036 търси Тито
Успех от сърце!
Picolina:
Цитат на: Bulechka_TS в януари 05, 2007, 17:46:55
Браво на тези, които са ти шили роклята, picolina!!! А, да, роклята ти наистина е много хубава!!! :girl_in_love:
благодаря ти, Булечка,и аз много си я харесвам :[
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: picolina в януари 15, 2007, 14:55:24
Цитат на: Bulechka_TS в януари 05, 2007, 17:46:55
благодаря ти, Булечка, и аз много си я харесвам :[
:girl_wink: *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите