Сватба във ВАРНА!!!!!

<< < (4/92) > >>

ROSI KRASTEVA:
 ilusion
аз о6те не съм ре6ила но си мисля за Капанов и за една моя позната фризьорка, но още незнам

maslinka:
и аз мислех за капанов ,но сега реших където си удалжавам косата там да ми направят и прическата после .само да видим къде 6те е това

ment:
здравейте!
Искам да ви попитам следното: възможно ли е друг освен "Обреди" ЕООД, Варна да извършва ритуала. Имам предвид частни фирми или агенции легализирани ли са да извършват тази услуга.
Ситуацията  е следната- искаме ритуала да бъде изнесен, т.с. да бъде в ресторанта, като за това трябва да платим 350лв. на ритуална зала. Отделно няколко дни след това по телефона  ми сервират, че трябва да им дам 20лв. за транспорт.

ROSI KRASTEVA:
Цитат на: ment в април 26, 2007, 08:02:55

здравейте!
Искам да ви попитам следното: възможно ли е друг освен "Обреди" ЕООД, Варна да извършва ритуала. Имам предвид частни фирми или агенции легализирани ли са да извършват тази услуга.
Ситуацията  е следната- искаме ритуала да бъде изнесен, т.с. да бъде в ресторанта, като за това трябва да платим 350лв. на ритуална зала. Отделно няколко дни след това по телефона  ми сервират, че трябва да им дам 20лв. за транспорт.

Здравей и добре дошла сред нас
аз до колкото знам не може, трябва да е ритуалната зала

maslinka:
на мен момичето което ще ни снима ни каза че са им извършили ритуала една частна фирма,но агентката после ми каза че не съществуват такива. =]вообще сложна работа

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница