Сватбените чаши

<< < (81/86) > >>

Арлина:
Аз бих има сложила тънка панделка в същата светова гама, в която са изрисувани чашите.

magica1983:
Милички,а защо чашата за църквата в повечето случаи е метална?Всъщност от какво е направена-от сребро ли?Има ли някаква традиция или поверие в тази връзка?

divna:
Цитат на: magica1983 в февруари 24, 2008, 20:24:12

Милички,а защо чашата за църквата в повечето случаи е метална?Всъщност от какво е направена-от сребро ли?Има ли някаква традиция или поверие в тази връзка?

magica1983 ,чашата ,която е показала m_a_g_i_vs не е метална ,а стъклена! Когато ние кумувахме,нашите приятели имаха същата и в началото и аз помислих ,че е метална,но когато я взех да я разгледам бях изненадана ,че е от стъкло!
между другото,аз като си запазвах църквата и жената ми написа какво трябва да си набавим за ритуала! Беше пропуснала да напише чаша и аз и казах,при което тя ми отговори-ааааа,не ! Не ви трябва чаша,ние си имаме..........!  :huh: Сега не знам да купувам ли чаша за църквата, тази,която имат те някаква обща ли е.....  :(

hristi:
на нас от църквата ни казаха да си купим чаша..............,но нашата чаша не е метална...........в магазините продават различни видове чаши за църква-всичко опира до вкус и личен избор............в някой църкви си имат техни чаши и не е необходимо да се копува......

a:
и аз си мислех че тези чаши са метални но като я купихме видях че е стъклена.ние не сме питали дали в църквата си имат чаша(предполагам че във всяка църква имат такава)направо си я харесахме купихме си я и в деня на сватбата я занесохме и никой не ни я върна .Пък и после ти остава за спомен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница