Сватбените чаши
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ето ги чашите ни!!!
Снимката е от съвета!!!
fiibi_bg:
Моят кум пък нищо не харесал от Минералсувенир и ни купил от Бохемия кристал.И аз сега представяте ли си как умирам от любопитство да ги видя ,, но уви чак в събота,а тя е толкова далече.................. :girl_cray2:
irena_romeo2002:
Когато ние търсихме чашите съм разгледала сигурно милион модела в нета, но всичко, което харесах го няма в България. Направо се бях отчаяла. Ако си харесах нещо то беше гравирано, претруфено, или модели, които са посребрени, а сватбата беше в златисто. Мъжът ми ми се смееше, че съм била прекалено взискателна. Накрая съвсем случайно попаднахме на нашите и то той ги избра и хареса. Сега наистина много си ги обичам ама всяко нещо при мен е така. Първоначално не ми е на сърце, пъко после направо го обожавам :CHEERS:
fiibi_bg:
Нашите чаши са със синичко ,страхотни!Моите кумове нали си ме знаят че съм фенка на синьото и .....................така :girl_wink:
pipilota:
Аз пък счупих чашата от църквата :girl_cray2:Нали там искат една и ние купихме трета, която да не се налага да развързваме. И колкото съм сръчна - я счупих. *happy* Голям рев падна, а моя възлюбен си умря от смях и каза, че това били "Бабини -деветинини!
Навигация
[0] Списък на темите