Църковен брак
ani4ka:
ами всъщност това е единия проблем ако остане църквата за другия ден.....веднага по-възрастните роднини се намесиха, че не било хубаво да се обличаш като булка два пъти......та питам с какво да отида в църквата...по дънки ли? А не бих тръгнала да купувам пък и тоалет само за църквата.....
Ивета:
Много заплетена е твоята ситуация аничка, според мен всичко трябва да е в един и същи ден. Възрастните хора са прави.
Persiana:
ани4ка, знеш че аз съм по-либерален, така че ако се стигне за друг ден да е църквата можеш с някое официално костюмче. Едва ли някой ще те изгони от църквата @}->--
DIVA:
Не знам защо се натискате за ГОЛЕМИ и познати църкви :\
И ние във Варна имаме подобна в центъра на града :\
Казват и Катедрала %) (въпреки, че не е правилно, но както и да е)
Съответно там таксата за сключване на църковен брак е 4 пъти по-голяма от всички останали !!! P-(
И защо? Щото е най-познатата в цяла Варна, а и извън нея :!
Влизаш вътре и се чувстваш супер нищожен в това огромно помещение, едвам чуваш попа, който пък съответно си мърмори под носа >:O
И на всичкото отгоре и те претупват!!! =O
И за какво? Само за да кажеш и покажеш един ден къде си сключил църковен брак ! Един вид газария !
На мен ми е адски противно това място !!!! :!
Отношението също е кофти, повярвайте ми !!!
Ходихме и на Римски Терми да питаме в Свети Атанаси !!!
Не знам дали е нужно да уточнявам, че тя е реставрирана и отвън е с бяла алуминиева дограма *ROFL*
Можеш да кажеш, че е някакъв ресторант или друга голяма зала, но не и църква !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =O
Още при влизането ни в църквата ми направи адски кофти впечатление жената, която беше в църквата ... А именно:
Обхождаше църквата и прибираше това, онова !
Бяха запалени (явно току що) свещички от някой посетител !
Не беше горяла и 5 мин сигурно, понеже си беше току що запалена ... и тази ОВЦА я загаси и я прибра !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да не се попилява восъка :\
Представяте ли си !?!??!?!? >:O P-( >:O P-( >:O P-(
Е направо се секнах O_O
Остави, че се държа супер гаменски с нас ....
И в крайна сметка се записахме в една малка църквичка "Малката Светабогородица", която е една невзрачничка, но пък казват, че е построена на свято място. Хората вътре бяха супер добрички и внимателни !!!! А и там е кръстена сестра ми. Самата църквичка е леко потънала в земята с времето...
Страхотна е! Запазила е старовременния си облик ....
Наистина мисля, че е точното местенце за нас :[
ani4ka:
поздравления DIVA че вече сте избрали църква...и аз съм щастлива понеже ние съшо си намерихме малка църква, много близо до ритуалната зала и църковния брак ще е в деня на гражданския... *YAHOO* това е последното решение на бъдещия семеен съвет ;)
Навигация
[0] Списък на темите