Църковен брак
mariya:
ани4ка, стискам ви палци да си разрешите проблема по най-добрия за вас начин *THUMBS* а ако държите на църковен брак и ви предлагат да е преди залата - какво от това...но пък си права, че искат първо граждански брак..знам ли какво са измислили пак..
ani4ka:
ivet_27 всъщност нещата не са чак толкова зле ...указва се, че са заети големите и красиви църкви......аз вече търся вариант в по-малка, нали е все църква, някой от тях са свободни.....зависи от датата и часа който искаш.....само че при нас проблем е и това да открием църква близо до ритуалната зала, че да не превърнем сватбата ни в "обиколка на забележителностите на София" ;)
jeni:
А какво да ви кажа като в Търговище имаме 2 църкви и трябва с месеци по-рано да си запазиш дата, а ние, както искахме вечерна сватба, пак не може да се съчетае с църквата, защото "работното им време" ще е приключило }:-> и аз не знам какво да правим...освен да местим дневна сватба, а хич не ми се иска, държа си на вечерната }:->
ani4ka:
jeni, може да оставите църквата за следващия ден, ако наистина държиш сватбата да си ви е вечерна, в църквата ще отидете само най-близките хора......ние ако не успеем да си намерим църква със сигурност ще трябва църквата да остане за неделя, понеже всичко останало вече е резервирано и няма как да местим всичко....
Ивета:
и така ще си булка 2 денааааааа Аничка *YAHOO*
Навигация
[0] Списък на темите