Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 16, 2025, 22:15:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Клюкарник
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клюкарник (Прочетена 154136 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Клюкарник
«
Отговор #60 -:
януари 26, 2008, 22:34:06 »
tonitta май ние сме му най-големите фенове
на професора. И ние забелязахме новите очила, направо е върха на сексапила и така се е надул с новото студио. Направо думи нямам.
Активен
tonitta
«
Отговор #61 -:
януари 26, 2008, 22:47:30 »
хахах
misskapriss
само се надявам да не засегнем някои негове "фенове" ,че наистина има много такива тоз човек!Аз понякога го гледам само за да се смея..А тук не ти ли липсват нагънатите му листи?А и няма я масата да се изляга целия на нея :funny:Спомням си как разказваше за любовните си похождения и като се изцепи,че най-добрата му любовница била някаква "грозна жена,с криви крака и ужасни дрехи и походка...."
легнал с нея от съжаление
ама какви неща му направила....
Е това като го слушахме с майка и направо паднахме
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #62 -:
януари 26, 2008, 22:57:10 »
Хахахаха
tonitta
направо ме разби това с най-добрата му любовница. :funny:Как така съм го изтървала, голям пропуск. За листата си права, сега къде ще си драска човека, а и масата, горкия няма къде да се набира човека. :funny:Ох, направо ме убива, май и прическата му е по-различна
една такава по-модерна
Активен
tonitta
«
Отговор #63 -:
януари 26, 2008, 23:03:09 »
:funny:май си права и аз го забелязах!Ей жалко,че не си го гледала това,то май беше още в 'Моите любовни истории",но не мога да ти го пресъздам толкова цветущо колкото той го разказа...Мале то такава картина обрисува тоз човек,че направо да паднеш!
А сега гледам Капка Сидерова по "Горещо" и съм малко със смесени чувства,ама да не дава господ такова нещо....чудя й се как го разказва и показва снимки
«
Последна редакция: януари 26, 2008, 23:15:24 от tonitta
»
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #64 -:
януари 26, 2008, 23:08:16 »
tonitta, misskapriss благодаря ви че така ме разсмяхте! И аз затова го гледам - да ме развесели, ама как съм го изтървала днес!!! Ей ама като чета само се попиках от смях.
Дали го няма някъде по и-нет. А Капка и аз я гледам сега. Пак сте прави, пази Боже...
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #65 -:
януари 26, 2008, 23:09:47 »
Ох,не, не мога повече. Само един казачок остана да тропне, честно
И как не се е разпял още. Сега ще пусна Горещо да видя ти какво гледаш
Активен
tonitta
«
Отговор #66 -:
януари 26, 2008, 23:18:02 »
Ей ама още ли го дават?! ohmyЗначи още гали фотьойла....
,ще го изтърка бре!То така ще трябва всяка седмица да го претапицирват
darling
радвам се,че сме успели да те разсмеем!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
януари 26, 2008, 23:33:39 »
Хей разкажете нещо за интервюто с Капка, аз нямам тук Нова, само БТВ , айде нали това е клюкарник
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #68 -:
януари 26, 2008, 23:37:25 »
Ами аз не го гледах и нищо не мога да кажа. Иначе пробвай да гледаш TV2 с
http://iptv.bg/
Ти беше в US нали? Не знам дали от там става, но пробвай все пак, ако не си пробвала вече де
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #69 -:
януари 27, 2008, 00:04:41 »
Miri, аз я гледах само в началото, така че дано се включи Тонита с по-пълен разказ. Разговора започна директно на темата за аборта й. Тя разказа, че от години искат да имат деца с Волен, но не са могли. Когато е писала книгата за Вера Кочовска, тя й е казала, че щом се оженят ще забременее. Така е станало. Но в края на 3ия началото на 4ия месец е направила спонтанен аборт. Според нея това е убийство на детето, защото аборта е умишлено деяние. Разказваше още колко е била щастлива докато е била бременна и как това й се отразило визуално. Аз доколкото разбрах това става края на миналата година, тя е била на 42 години. Като причина за аборта каза че е натиска който се оказва върху нея и Волен със делото за лъжествиделстване. И тогава взе да разказва какво е истината за инцидента на магистралата... и тук аз се включих във форума и се разсеях.
И двете с Венета бяха облечени в черно и кадъра беше черно бял, с червени акценти (ако не се лъжа).
Активен
tonitta
«
Отговор #70 -:
януари 27, 2008, 00:17:14 »
Ей аз сега виждам,че
Мири
пита за Капка..., но
darling
го е преразказала много добре!Ставаше въпрос преди всичко за бебето...но някои разсъждения бяха твърде крайни!Но в такива моменти човек не бива да бъде съден за нищо,та камо ли за думите си...Надявам се въпреки напредналата си възраст все пак да успее да забременее отново!
Активен
Mrs.™
«
Отговор #71 -:
януари 30, 2008, 13:44:22 »
не знам дали сте гледали новините,но вижте
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=63447
в 15 и 30 ч. ще се реши делото на Максим Ставийски
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #72 -:
януари 30, 2008, 13:52:08 »
много е деликатна ситуацията, днес четох интервю във вестника с майката на починалото момче !!!! и двете страни са си прави, ако не беше алкохолааааа !
Активен
Mrs.™
«
Отговор #73 -:
януари 30, 2008, 16:36:47 »
Две години и шест месеца условно получи Максим Стависки
30 Януари 2008
Бургаският окръжен съд осъди условно световния шампион Максим Стависки на две години и шест месеца лишаване от свобода, с пет години изпитателен срок.
Съдът постанови да му бъде отнето свидетелството за правоуправление на моторно превозно средство за срок от четири години, като от този срок ще бъде приспаднат срока от датата на катастрофата досега, предаде кореспондентът на Агенция "Фокус".
Съдът призна за виновен Стависки за това, че на 5 август 2007 година при управление на автомобила си в пияно състояние, е нарушил Правилника за движение и е причинил по непредпазливост смърт на Петър Петров и тежка телесна травма на Мануела Горсова.
Съдът реши още на родителите на загиналия Петър Петров да бъдат присъдени по 90 000 лева плюс лихвите за причинени неимуществени вреди и по 4 815 лева обезщетение за имуществени вреди. Максим Стависки ще трябва да заплати и 80 000 лева обезщетение за неимуществени вреди на Мануела Горсова. Искът на нейната защита беше за 2 милиона лева.
Максим Стависки трябва да плати и съдебните разноски на гражданските ищци по делото. Присъдата може да се обжалва в 15-дневен срок. Прокурор Ангел Георгиев, представител на държавното обвинение каза, че ще се запознае по-подробно с мотивите на съда за условната присъда и след това ще прецени дали ще обжалва.
Адвокатите на родителите на загиналия при катастрофата Петър Петров и бащата на пострадалата Мануела Горсова - Красимир Горсов са категорични, че ще обжалват решението на съда.
Защитата на Стависки ще се запознае детайлно с мотивите на съда и тогава ще реши да обжалва. Принципно обаче решението на съда съвпада с тяхното желание присъдата да бъде условна.
По-рано днес световният шампион Максим Стависки призна изцяло вината си за предизвиканата от него катастрофа миналото лято.
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=63461
хайде поне колежките,кажете какво мислите
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #74 -:
януари 30, 2008, 16:47:10 »
условна ще рече че няма да влезе в затвора ли?????
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...