Пожелания към гостите
Петето:
Цитат на: goldi в май 11, 2007, 21:06:31
Сега си мисля, че мога да сложа по едно пожелание на табелката с името, която ще слагам по масите
да, това е много добро решение *THUMBS*
prin4ipessa:
Хм, и аз се замислих за тази идея и звучи доста интересно. И наистина мога да ги направя персонални, така че да пасват на всеки. Хем след това могат да си вземат табелката с името и пожеланието и да си го запазят като още един спомен от сватбата. :)
fiibi_bg:
Цитат на: prin4ipessa в май 11, 2007, 23:31:43
Хм, и аз се замислих за тази идея и звучи доста интересно. И наистина мога да ги направя персонални, така че да пасват на всеки. Хем след това могат да си вземат табелката с името и пожеланието и да си го запазят като още един спомен от сватбата. :)
Ами аз това имах впредвид но не успях да го осъществя.Мисля че гостите ще се почувстват много специални! *THUMBS*
ROSI KRASTEVA:
аз не бях се замисляла за пожелания за гостите, но сега когато прочетох тези на lolita и вече съм сигурна че ще добавя по едно пожелание към всяко подаръче, копирано на паус, мисля че ще се получи суперско и изненадващо *YAHOO*
Женя Иванова:
Ами да и аз така - много ми харесаха пожеланията и отзад на тейбъл картичките на оризова хартия и мисля така,че ще се получи много готино
Навигация
[0] Списък на темите