Украса на ресторант
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: fiibi_bg в декември 05, 2006, 13:27:11
Цитат на: Bulechka_TS в декември 04, 2006, 17:48:41
Момичета, момичета!!! :girl_in_love:
Аз например изобщо не съм мислила за специална украса на ресторанта!!! А и, според мен, това са излишни разходи!!! Но въпрос на личен избор!!!! Успех!!! *YAHOO* *THUMBS*
И аз не съм имала кой знае каква украса,но ако имаш средства и време.......................защо не! :girl_wink:Така празненството ще е по-романтично най-малкото! *INLOVE* :sunshine: :flower: :good_luck:
Така е съгласна съм!!! :hiphip: *THUMBS* :danceg:
Sheila:
Момичета, всички сте много прави! Благодаря най-много на Фиби за тактичния отговор. Скоро ще ви кача един сайт да го разгледате и да си кажете мнението. Как ви звучи:
- голяма декоративна арка, с украса,
- 6 стойки с големи саксии с рози и кали в тях,
- декорация на ВИП масата,
- декорация на масата с тортата (ммммммм!)
- декорация със декоративни свещници, гарнирани с цветя на всички маси на гостите,
- органза по всички маси, в цвят в зависимост с тематиката на сватбата,
- 1 метрови сърца за декорация зад ВИП масата,
- на всеки стол да има по една голяма панделка, гарнирана с цветя...
Разбира се, говорим за украса с изкуствени цветя! Които обаче наживо изглеждат като на живо :loving: *db*
Това за 160 лв.?
Моля ви за мнение! Как ви се струва цената? Горещо благодаря на всички, които помогнат със съвет! @}->-- :girl_in_love:
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Sheila, цената ми звучи доста приемлива!!! :hiphip: *THUMBS* Ако и цветята с анаистина съвсем като истински!!! ;) Наистина мисля, че си заслужава!!! Но ще е хубаво да видим и картинка!!! :*
Petra:
Sheila, давай линка бързо! Нямам търпение да видя това творение на изкуството.
Цената е съвсем прилична за това, което си описала. :girl_wink:
vanis:
украсата с цветя определено е по хубава от балоните
тази украса на снимката е от изкуствени цветя струва 120 или 130лв...сватбата е в ст загора
[attachment deleted by admin]
Навигация
[0] Списък на темите