Украса на ресторант

<< < (3/249) > >>

mariya:
При нас това си беше от самото заведение, имаха вкус хората! :-*

silverarrow:
Аз много даря на украсата!!! Това е най-важното - атмосферата във ресторанта. Избродих целя нет- за идеи. Сега си търся някои да ги реализира във България. Моята сватбена агентка не става за нищо. Дава ми два варианта и аиде, съгласявай се! Съветвам никои да не си хаби парите по агенции. Ето примерни украси които сам си харесала.

afrodita:
silverarrow много е хубаво,че си имаш собствено мнение и не оставяш някой агент/та дори и този на който си платила/да ти налага мнение.Аз също съм на мнение,че да си наемаш сватбен агент е напълно излишно.
Продължавай в същия дух и съм сигурна,че ще реализираш мечтаната украса и сватбата ти ще бъде фантастична. *YAHOO*

silverarrow:
Значи въпросче - сватбата ми е през деня. Потенциално, рестауранта/залата където ще бъдем няма да е много светло и може да се пресъздаде нощна атмосфера (ние просто не можем да я направим вечер, защото е неделя и хората работят следващия ден). Приложила сам във предишния ми пост снимки, една на дневна и 3 на вечерни сватби. Искам да пресаждада една от тези сватби като украса (не ме питайте как, не знам още) но ми се иска гостите (повечето са роднини т.е. по възрастни) да се чувстват комфортно. Моля споделете коя украса бихте направиллил за вашата сватба?

afrodita:
Аз бих направила - вариан 2
Последните две са ми малко кичозни,а първата също става,но втората е уникална.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница