Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 13:06:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГРИЖА ЗА КОСАТА  (Прочетена 218660 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 08, 2009, 21:09:41 »

И аз съм с мазни корени, мия я всеки ден, знам че не трябва но немога да си представя че ще изляза с мазна коса от вкъщи  girl_impossible Та ако някой открие чудото против бързо омазняване  god
Аз мисля като събера парички да пробвам Фито за мазна коса, ако има отзиви ще се радвам да споделите
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: април 08, 2009, 23:29:13 »

Gergancheto аз съм с руса кога и имам проблем с корените-мазни, краищата-сухи и нацъфтели  angry, опитвах да я мия през ден понеже са ми казвали че колкото повече я миеш повече се омазнявала, не знам дали е вярно, но прездневното миене не помага. Използвам шампоани и балсами на пантен, няма кой знае какви подобрения, но ми препоръчаха като я мия да втривам силно шампоан само в корените, а балсам само в краищата и от това забелязвам подобрение, също мисля да пробвам шампоан за мазни корени. За сухите краища използвам кристали, също пия витамини В комплекс много ми помагат и за косата и за ноктите.
А последното с което ме зарибиха и не му вярвах в началото е да си взема гребен от кост, ръчно изработен, е взех си го и от месец някъде го ползвам и наистина има ефект, даже не мога да повярвам още и се чудя дали е от гребена, косата ми стана по обемна, но не се наелектризира, корените ми се пооправиха-мия си косата на 3 или 4 дни.
За домашните маски знам че има ефект, но съм мн несериозна докато ги забъркам, пък и после да стоя 1-2 часа  tease направо ще превъртя, не ги ползвам
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 29, 2009, 20:47:46 »

момичета аз ползвам  АЛФАПАРФ и съм възхитена от всички серии на тази фирма
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 29, 2009, 21:12:01 »

Герганче аз съм адски доволна от Фито,врно че за Бг е малко скъпичък но при мен имаше ефект ,точно този за мазна коса и също пиех хапчета(итаминен комплекс) за красиви коса ,кожа и нокти,спря да ми се омазнява толкова и да ми пада косата,така ,че аз съм  pleasantry,стана обемна,здрава,страхотен блясък и т.н
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #124 -: юни 01, 2009, 20:21:45 »

И аз я мия всеки ден-заради корените. Ползвам само бебешки шампоан на ХИПП-без сапун, без аромати,парабени и оцветители. След това маска-балсам, без корените. Веднъж седмично-по сериозна маска. Преди преса или сешоар-термичен цимент на Керастас-който няма възможност за него-Лореал ХотЛис.Косата ми много добре. Пък и без това не вярвам в шампоани,които имат ''чудодейни'' възможности. Всеки от тях има парабени, стимулатори,сапун-сода, оцветители. По силата на логиката-нещо,което стои на главата ти минута или две,до колко може да ти съживи косата?
Активен
aniiii
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #125 -: юни 05, 2009, 21:45:18 »

Момичета, искам да ви попитам как се ползва бадемовото масло? Колко време се седи с него и кога се отмива, защото до сега не съм пробвала  Girl_hide
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #126 -: юни 06, 2009, 19:29:56 »

Аз съм го слагала чисто, с добавка на ракия -за загряване, с добавка на яйце-незнам защо:)
Стоя колкото време имам, но поне час има. Много гадно се мие,но после косата една лъскава...джиджана:)
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 10, 2009, 15:46:19 »

Имам същите проблеми с корените - омазняват се бързо, щото ми е и тънка косата, а краищата са по-сухи (от изрусяването)
Ползвам професионалната на Лореал - интенс рипеър
и го редувам с Rene Furterer - шампоан за боядисвана коса и маска Tonicia
Доволна съм
Активен
galina79
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #128 -: юни 16, 2009, 17:43:17 »

И аз имам проблем с омазняването на косата.Мия я на всеки втори ден.А има хора които го правят веднъж седмично.Затова избягвам и да правя маските със зехтин,въпреки че знам че е много полезен.Някоя от вас ползвала ли е от онези ампули за коса против косопад с костен мозък,че много ми ги хвали една колежка и се чудя дали да пробвам?
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #129 -: юли 28, 2009, 15:25:27 »

Здравейте и на мен ми се налага през ден да мия косата си, защото много бързо се омазнява. НА всикчото отгоре и пада и това е от две години някъде. Мислч си , че може и от хормоните, ако не са наред.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 05, 2009, 14:10:29 »

Момичета някой може ли да ми даде някакви отзиви спрямо тази серизя на нивея?В смисъл има ли го наистина този диамантения блясък и т.н.?                          

Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 06, 2009, 10:13:38 »

аз лично от шампоана съм си взимала и не съм доволна  nea но на всяка коса различно нали знайш, аз по принцип съм с коса до дупето и мн трудно ми харесват шампоаните, а за този мн бързо ми се омазняваше косата, сега ползвам Гарниер фруктис ментол, също така харесвами серията на клиър  give_rose
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 06, 2009, 10:18:47 »

Ами то Таничка и аз съм с коса до дупето и май вече от всички шампоани и маски ми се омазнява косата,но сега ползвам хеденшолдерс и като,че ли от  него по-малко!Незнам вече и аз и затова исках да чуя вашите отзиви за нивеята,за което ти благодаря! good
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 06, 2009, 11:13:44 »

Аз съм доволна от тази серия на Нивеа, прави я лъскава и лека  good
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: септември 06, 2009, 11:51:42 »

аз пък понякога си мисля, че е от изтощение моето  crazy бях 5 -6 клас като се отказах да се постригвам и да си правя всякакви прически  blum, последно след бала я постригах, но тя за 2 год си порасна доста и стигна същата си дължина, какви ли не продукти съм си слагала то маски ли не бяха, кремове разни, спрейове, кристали, писна ми и съм си наумила живот и здраве като родя "да си се подмладя малко" дето се вика biggrin
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: