Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 09, 2025, 17:20:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога се сгодихте и кога започнахте организацията на сватбата?  (Прочетена 67902 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #150 -: май 23, 2009, 22:51:48 »

благодаря за куража, момичета. аз, обаче съчетавам случате и на двете ви, цащото ще съм 4-ти курс с държвен изпит и страшно тежки сесии / с по 12 изпита всяка + 3 от курс, който записах/ и подготовка за кандидатстване и сватба  crazy То ми става смешно каго го пиша даже. laugh
Но за държавен няма да имам сили и най-вероятно ще го отложа. Радвам се, че има надежда! Аз много се бях отчаяла и притеснила, че няма да успея с нито едното. Много сложно си представям нещата за сватбата с всички срещи с флористи, агенти, управители....проблеми, доуточняване  angry Добре, че има светлина в тунела!
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 24, 2009, 21:43:03 »

Amelia не се притеснявай, моето слънчице ми беше предложило вече, аз бях се дипломирала, но реших да запиша Магистратура. В момента уча, изпитите са ми юни, когато е и сватбата. Спокойно ще се справиш.  good  И на мен ми е лудница на главата, но гледам да ги съчетавам нещата.  pardon
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 27, 2009, 16:39:17 »

Аз да ви се похваля че държавния изпит се отлага,но причините са много хубави smile.Две приятелки ще се омъжват и ме помолиха (поотделно де) да им помогна с подготовката и аз с две ръце приех  yahoo и зарязах за това лято ученето .Реших да го остаявя за зимата и сега съм свободна да се занимавам със сватбии  chee chee
« Последна редакция: май 27, 2009, 21:37:50 от trinity_vn » Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 27, 2009, 17:31:43 »

Здравейте, момичета!

Нека си кажа и аз болката smile В момента подготвям дипломната  си работа и май малко съм оставила приготовленията за сватбата на заден план, даже се притеснявам да не закъснявам с подготовката, но в най-скоро време това ще се промени.

Иначе официалният годеж беше на 15.11.2008г., а самото предложение за брак на 07.11.2008г. ( на неговия рожден ден), до сватбата 20.09.2009г има време, но все се притеснявам, че нищо не е готово. Май скоро трябва да впрегна арсенала от приятелки, за да довършим започнатото. good
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 27, 2009, 19:29:42 »

благодаря за куража, момичета. аз, обаче съчетавам случате и на двете ви, цащото ще съм 4-ти курс с държвен изпит и страшно тежки сесии / с по 12 изпита всяка + 3 от курс, който записах/ и подготовка за кандидатстване и сватба  crazy То ми става смешно каго го пиша даже. laugh
Но за държавен няма да имам сили и най-вероятно ще го отложа. Радвам се, че има надежда! Аз много се бях отчаяла и притеснила, че няма да успея с нито едното. Много сложно си представям нещата за сватбата с всички срещи с флористи, агенти, управители....проблеми, доуточняване  angry Добре, че има светлина в тунела!

Един малък съвет, който преди години получих от една преподавателка по психология по съвсем друг повод (и ми е бил много полезен през годините, защото аз обичам всичко да ми е супер планирано и подредено): не гледай всичко накуп, защото съвсем ще се шашнеш. Ако трябва, направи си списък по важност и отмятай нещата едно по едно, и така всичко ще си дойде на мястото. И успех с ученето и подготовката!!!  good
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 27, 2009, 21:41:16 »

Нека си кажа и аз болката smile В момента подготвям дипломната  си работа и май малко съм оставила приготовленията за сватбата на заден план, даже се притеснявам да не закъснявам с подготовката, но в най-скоро време това ще се промени.
Иначе официалният годеж беше на 15.11.2008г., а самото предложение за брак на 07.11.2008г. ( на неговия рожден ден), до сватбата 20.09.2009г има време, но все се притеснявам, че нищо не е готово. Май скоро трябва да впрегна арсенала от приятелки, за да довършим започнатото. good
Vania_ps Ние с тебе сме с еднаква дата за сватба  Bravo.Не се притеснявай с приготовленията ,приятелките много помагат ,а и като се организираш ще можеш за кратко време да се справиш с организацията good.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #156 -: май 28, 2009, 02:02:19 »

Благодаря за съвета! Аз накрая така ще направя. Малко по малко, с график и някакъв план / при мен винаги само приблизителен  sarcastic/ и така. Че вече взе да ми се вие свят като се замисля.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 23, 2009, 21:20:08 »

Хайде и аз да се запиша тук.
Предложението за брак получих на 08.03.2008 г., годеж не сме правили и аз не знам защо. Може би защото родителите на Иво са във Враца - идваха в къщи, но не сме го организирали като годеж. И понеже и двамата си говорим за бебече, а аз искам първо булка и после люлка - казах - ми хайде да вземем и да определим датата. И така си имаме дата - 15.08.2009 г. Двата чифта родители бяха уведомени, участват в подготовката, но годеж така и така не направихме. Ей нали още не е късно???
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 23, 2009, 22:04:29 »

Аз ли съм шампионката с най-голям период между годежа и сватбата blum Получих предложението си официално на 13.06, сватбата ни ще бъде чак догодина на 05.06. Мислехме за 22.05, но имаме абитуриенти след гостите и няма да могат да дойдат вероятно заради баловете си...Та така, мнооого време имаме, решихме да я попреместим напред във времето сватбата, просто сме заедно едва от шест месеца, живеем заедно от два и ни се иска да видим как ще се развият чувствата и отношенията ни във времето. А и аз имам дипломиране скоро, след това евентуално преместване в София, нова работа и изобщо все необходими промени, и ни се иска сватбата да не бъде вместена някъде сред толкова неясноти Wink И двамата обаче вече я чакаме с нетърпение, а аз започнах с покупките вече smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #159 -: юни 24, 2009, 01:43:05 »

не си иднствената с такъв промеждутък между годеж и сватба. Ние се надяваме да се оженим догодина август. Говорим за това от февруари още и вече започнах с покупките. Реално пръстен не съм получила, защото като го получа и родителите ще има да мрънкат каква е тая сватба чак догодина... girl_impossible Мисълта ми беше, че ние сме с разстояние от година и половина някъде. Нооооо това е супер, поне за мен, защото няма по-вълнуващо от сватбената подготовка. А моята ще е дъъъъъългааааа!  yahoo
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 24, 2009, 06:57:24 »

И аз като Амелия имам голям промеждутък между предложение и дата. Получих го на 14.02.2009, а сватбата, живи здрави, ще е на 15.05.2010. Така че, Soulless, вие не се "точите" чак толкова като гледам, а и сигурно имате нужда от време да се поопознаете, щом сте от 6 месеца заедно girl_wink
Ние имаме 10 месеца и половина горе долу, ама все си викам: Стига си мислила, рано е, хората ще ти се смеят insane А така ми кипи отвътре, и гледам, разпитвам...абе въобще едва се сдържам да започна с подготовката yahoo
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 24, 2009, 08:38:54 »

Предложението за брак получих на 08.03.2008 г., годеж не сме правили и аз не знам защо. Може би защото родителите на Иво са във Враца - идваха в къщи, но не сме го организирали като годеж. И понеже и двамата си говорим за бебече, а аз искам първо булка и после люлка - казах - ми хайде да вземем и да определим датата. И така си имаме дата - 15.08.2009 г. Двата чифта родители бяха уведомени, участват в подготовката, но годеж така и така не направихме. Ей нали още не е късно???
О Мърче хич не се пртеснявай за годежа .И ние не сме правили и няма и да правим,а сватбата е а 20.09.Ходихме на почивка зимата и там ми предложи и по телефона съобщихме на семействата ни и на някои приятели danceg.И така като се прибрахме вече се бяхме сгодили и само почерпихме без да правим годеж по традициите  Girl_hide
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 24, 2009, 18:52:13 »

Еееееееее,по този въпрос май ние сме с най-големия промеждутък:годежът беше на 01.09.2006г,а сватбата ще бъде на 20.09.2009г. yahoo
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 26, 2009, 21:59:04 »

dodo23  аз май съм много по напред с датите.Предложение получих на 09.07.2004,но аз небях много готова за сватба.В последствие почина баща му и т.н.,и т.н. След поредица отлагания на датите които избирахме сега сватбата е определена за 09.10.2009 и се надявам да няма повече отлагане.Имаме капариран ресторант,дж,фото и т.н и май връщане назад няма  yahoo
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 27, 2009, 13:41:04 »

Желая ти успех Telesfora.И сватбата на мечтите ти!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: