Католическа сватба....обичаи?
iolly_:
Здравейте,
интересувам се от католическият църковен брак. Моля някой ако има опит да ми пише. Ще се радвам ако се свържа с човек, който се е венчал в католическта църква на Тодор Александров. Интересува ме как протича самата церемония. Знам, че при този брак има особености. Чувала съм дори, че на времето са държали в тюлчетата за хвърляне да има непременно бадеми. Някой чувал ли е такова нещо.
jennifer:
И аз се интересувам от католическия брак. Ама май тук никои няма идея. :\
iolly_:
За съжаление явно е така, лошото е, че и в интернет няма много неща. Сега издирвам на английски.
didibaby:
Цитат на: jennifer в декември 15, 2007, 20:21:06
И аз се интересувам от католическия брак. Ама май тук никои няма идея. :\
jennifer и iolly, моята сватба беше пълната католическа меса. Съпругът ми и семейството му са католици, а миналата година преди сватбата преминах католическото обучение и конформация. Ако мога да помогна ще се радвам да го направя. Сватбата ни не беше в БГ, но като цяло католическите обичаи са еднакви навсякъде. Снимки от сватбената ни церемония има в личната ми галерия.
iolly_:
Здравей, didibaby , ако знаеш колко ценен съветник си сега. Моля те когато имаш време да ни разкажеш повече неща за католическата сватба. Можеш ли стъпка по стъпка да ни кажеш как протича церемонията в църквата....занм ,че има някакво вричане. При моя позната са се вричали на един микрофон..моля те разкажи по-подробно, когато имаш време. Също така ни пиши има ли някакви обичаи, на които се държи много в католизма. Вярно ли е това за тюлчетата с бадеми?
Сватбата ти е прекрасна на снимките. Коя е тази църква? Каза, че в България сте се женили.
Навигация
[0] Списък на темите