Има ли булки от Сливен?

<< < (3/90) > >>

danieIa ☼:
 :) :) :) Печ и Гера вярно са класика! Или пък ресторанта на хотел Сливен :)... Честно казано нямам представа къде се правят сега сватбите в Сливен. Бъдещите Alannah и niksha да споделят, нищо че са бургазлийки :).
И в никакъв случай не пропускайте вземането от дома или от където да е. Много е забавно, особено когато пристигнат и започват да те купуват. Нашата сватба беше в София, от където не сме и двамата. Затова Деян беше при брат си, а аз в апартамента, в който живеем. Вуйчови бяха решили да се пошегуват с роднините на Деян. Аз трябваше да се скрия приготвена в тях, а останалите мои роднини да са у нас. И като дойдели да ме купуват да приберели парите и да видели, че съм избягала :). Стори ми се много смело и не се съгласих, но пък вуйчо си беше решил, че ще ги разиграва и 15минути ги държа пред вратата :). На три пъти ми носеше пълна обувката :).
Най-хубавото е, че успя да изнерви свекървата :)!

Alannah:
Ха-ха-ха, Даниела, много е било забавно 

niksha:
Нашата сватба ще е чак след 8 месеца *YAHOO*..... но много ме притесняваше това с пътуването :angry: и взимането от Бургас :girl_impossible:, но както казваш аз поне ще пътувам само на отиване :danceg: да му мисли мъжлето дето ще пътува двойно  8P, но щом иска да ме взима от Бургас така ще да е  :)

maj4eto:
Здравейте!Много се радвам че намерих и други булки от Сливен  *YAHOO*
И моята сватба предстои през юли и се интересувам кой оператор да ангажираме
На кого услугите бихте ми прпоръчали

Блатодаря ви предваритлно! :)

Natalia Borisova:
Здравей maj4eto!  *YAHOO* Добре дошла при нас!
Много се радвам че има и други булки от Сливен!
За видео оператор мога да ти препоръчам Неделчо Великов! Ето неговия сайт http://www.nvelikov.sliven.net/
Ние сме много доволни от него и работата му. Ако искаш мога да ти помогна и с телефон.  *THUMBS*
А ти в Сливен ли си и къде е сватбата?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница