Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 22:26:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете....- 2 част  (Прочетена 292760 пъти)

ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 14, 2008, 19:18:47 »

fleur_lilia, при нас кумовете бяха гаджета- не са смейство още- кума е много ама много притеснителен и кумата взе думата когато водещия подаде микрофона, най- накрая кума каза само Наздраве !!! и готово, всичко мина супер
« Последна редакция: юни 14, 2008, 20:21:57 от ками » Активен
fleur_lilia
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #331 -: юни 17, 2008, 14:40:17 »

Много ти благодаря Ками за мнението , надявам се всичко да е ок , може би си зависи и от хората , а те двамата са страхотни приятели, може би ме е обзело някакво притеснение малко и затова така, все пак подейства добре.Мерси , ще го караме по-спокойно с емоциите ! Wink
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 30, 2008, 09:00:34 »

Момичета имам въпрос-какво трябва да носим когато искаме официално кумовете? Зная,че нещо трябва да се носи...ама дали е питка,ракия,бонбони и т.н. не знам със сигурност...моля ви кажете ми че ще ходя да си искам кума в събота.... girl_impossible
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 30, 2008, 09:24:36 »

Миличка ще ти кажа ние какво носихме good питка,печено пиленце,торта и ракия/може и друг алкохол зависи какво пие кума/ Wink Дано съм помогнала
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 30, 2008, 12:32:00 »

shaska много зависи от хората,които каните и от това дали вие или те отдават зан4ение на традициите. ние не особено, в смисъл без да обидя някой, не си се представям да хопдя с питка,пиле и тн. но всеки си преценя. ние бяхме на заведение и там питахме, като платихме сметката, това за нас беше най-добрия вариант, но като цяло аз съм противник на доста неща, така че не знам-ние няма да имаме вземане на булката с оркестър,хоро, няма да има напъване на врати, обувки и т.н. в ресторанта пак няма да имаме игра с торта и пиле за кумовете, жартиери и т.н, нито ние го искам е, нито кумовете.  така че вие си преценявате.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 30, 2008, 13:30:45 »

Момичета имам въпрос-какво трябва да носим когато искаме официално кумовете? Зная,че нещо трябва да се носи...ама дали е питка,ракия,бонбони и т.н. не знам със сигурност...моля ви кажете ми че ще ходя да си искам кума в събота.... girl_impossible

Ние с милото занесохме питка,торта, бутилка ракия(може уиски-зависи какво пие бъдещият кум),пиле-може да занесеш бонбони също,за децата ако имат някакви сладкиши и общо взето това е достатъчно за да е както горе долу традицията повелява да се канят приятели за кумове.А  и цвете за кумата носихме.Беше вкусно и забавно на тяхното ДА smile спрямо нас  Сватбаааа.Успех на всички!
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 30, 2008, 13:56:12 »

kikolina dafni85 много ви благодаря за бързите отговори....значи и ние ще носим питка, бонбони и пиле (макар че кума не яде пилешко) ама може и да не му носим а относно кумата-има малко детенце и ще се подготвя за него....а ракията..даже може да и сложа един от вече готовите етикети за сватбата...то е етикет на КУМСКА РАКИЯ...дали ще е оригинално или да го пазя като изненада за сватбата? girl_impossible
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 30, 2008, 14:07:39 »

shaska ще ги впечатлиш ужасно много с "кумска ракия" страшно ми харесва идеята Ти  judges
Моят съвет е още сега да ги сюрпризирате Wink danceg
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 07, 2008, 08:17:51 »

Ей момичета да ви се похваля... yahoo в събота ходихме да си искаме официално кума...всичко мина супер..беше трогнат от поканата си,която беше с различен текс от тази на гостите и от бутилката си с ракия, която ви послушах и лепнах етикета предназначен за сватбата-КУМСКА РАКИЯ, страшно съм ви благодарна...ефектът беше невероятен....
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 16, 2008, 12:29:43 »

shaska, дали се сети да снимаш бутилката. Искам и аз да я видя  Xixixi
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 16, 2008, 12:46:26 »

за съжаление не...не съм я снимала blush
Активен
shaska
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 23, 2008, 13:31:26 »

Момичета бихте ли могли да ми кажете координати на фирми от София, които да украсят кумското пиле и съответно срещу каква цена...предварително Ви благодаря heart
Активен
sisssa
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #342 -: август 21, 2008, 12:40:01 »

искам да попитам някой знае ли дали може в гражданското и в цвърквата да кумуват различни хора?
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: август 21, 2008, 13:14:52 »

Хм, много странен въпрос....   scratch one-s head Със сигурност, за да питаш, значи си имаш причина, но според мен не би било редно! Но в никакъв случай не е невъзможно. Документите са различни, но най-добре питай институциите. Само ми е любопитно, ако празнувате след това (в ресторант) как ще процедирате?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: август 21, 2008, 13:35:15 »

не зная какви са условията,но знам че е възможно!Моите родители са с различни кумове!В ритуалната са семейство а в църквата са родителите на кума *THUMBS*Но то е защото по онова време не са допускали военни в да са кумове в църква и за това се е наложило това!Попитай в църквата-не в ритуалната!Мисля,че може защо да не може! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: