Ресторанти
didito:
Здравейте момичета, ще съм ви много благодарна, ако някой ми сподели какви са му впечатленията от комплекса в Пловдив Jia Bii4 :thanks:
Задължително пишете на кирилица!
ivana:
Тъй като вече съм ГОСПОЖА,мога да споделя впечатления от ресторант в хотел "аква" в Бургас...Най-добрите!!!
На самата сватба стана истинско мазало...докато разрязвахме тортата от "публиката" се чуваше "мацай,цапай..."при което мъжът ми ме омаза с торта,следващото се случи и с него...след което по неволя настана бой с торта!!!всичко беше омазано!По едно време приятелите и колегите ни поръчаха 6 ботилки шампански и ни опръскаха целите!Всичко стана в торта и шампанско...и тук е времето за голямото НО,... никой от ресторанта (сервитьори,управител,хигиенистки) неказа нито дума,нито пък ни направиха физиономий.ЕВАЛА.Храната ни дойде точно навреме.Получихме точно това за което се бяхме разбрали за вечеря и беше наистина много вкусно.А да неговорим,че не се наложи да вкарваме нищо допълнително откъм храна.Чиниите бяха препълнени(нещо което не се прави в много ресторанти!!!)Цените им са много достъпни.Ресторанта си предлага украса на столовете!
Darikche:
Момичета, здравейте!
Чудесно е, че има такъв форум /аз съм нова при вас/. Получаваш съвети, избягваш грешки, евентуално, усешташ подкрепа. Нашият ден е през май, запазихме в Одаджийски, стори ми се доста добре, спретнато, управителката е много мила. Някой има ли впечетление от конкретна сватба там?
amya:
Здравейте и от мен, от доста време чета мнения във форума. И слет дълго мислене се спрях на "Света София". Ресторанта изглежда прекрасно, много е стилен и няма нужда от много украса. Куверта е отличен 27 - 30 лв. А храната найстина е добра *YAHOO* днес я опитахме. Няма такса за внасяне на алкохол, но безалкохолното е от тях. Въпреки че масите са на сепарета, на мен много ми допадна. А и има отстъпка за стая в хотела - 80 евро.
rozovka:
Здравейте, моят ресторант е Скай плаза - панорамата на НДК. Не бих казала, че е много изгодно, ако ме разбирате :P, но е тържествен, висок и много голям, и много ми харесва. Работят със собствена фирма за украса - нашата агенция малко се дразнят, защото няма да се изявят, и аз ги разбирам, но какво да се прави. Цената на куверт за 2008 е 47 лева - капарирахме го на по-малко преди Нова Година, но ни предупредиха, че ще има увеличение.
Навигация
[0] Списък на темите