Сватбените агенции

<< < (84/86) > >>

maslinka:
Цитат на: dorotea в януари 14, 2008, 20:51:45

Здравейте. Можете ли да ни препоръчате някоя агенция за Варна. Говорихме вече с една ,но искаме да имаме и други оферти за сравнение.
Мерси.

мога да ти препоръчам "сватбена къща Наталина" *THUMBS*

Azumi:
Според мен всички агенции си слагат надценка над всяка услуга.Ниската цена която обявяват като комисионна е параван зад който се крият надценки над всичко останало в хиляди ,което ако си организираш сам ще си спестиш.
Всичко това не важи за Ади.Не съм и рекламатор ,нито я познавам.Няма да имам удоволствието да ми бъде сватбен агент,заради ограничения в бюджета ми.Но всеки лев надценка си струва заради професионализма й.Тя създава красота,изобилие,изисканост и пищност на една сватба.Идеите и са страхотни и наистина може да направи сватбата на вашите мечти. :bravo:

moiatasvatba:
Извинявай, но не съм съгласна така всички да се слагат под един знаменател с определени ограничения!
Не и ако не познаваш абсолютно всички, не си сигурна и не си се убедила в това, което пишеш!
Да, напоследък твърде много станаха хората, които решиха, че да си сватбен агент е сладка и лесна работа.Но има и такива, които съвестно и качествено си вършат задълженията, като единствената им цел не е да съдерат кожата на булките и младоженците!
Относно финансовата политика им политика-всеки си знае!но това за печалбата в хиляди-извининявай, не е много сериозно изказване!Да, въмзожно е да има и такива,но да се споделя такова мнение за сватбените агенти по принцип е малко пресилено!

gucci:
Цитат на: Azumi в януари 18, 2008, 00:49:28

Според мен всички агенции си слагат надценка над всяка услуга.Ниската цена която обявяват като комисионна е параван зад който се крият надценки над всичко останало в хиляди ,което ако си организираш сам ще си спестиш.
Всичко това не важи за Ади.Не съм и рекламатор ,нито я познавам.Няма да имам удоволствието да ми бъде сватбен агент,заради ограничения в бюджета ми.Но всеки лев надценка си струва заради професионализма й.Тя създава красота,изобилие,изисканост и пищност на една сватба.Идеите и са страхотни и наистина може да направи сватбата на вашите мечти. :bravo:

Интересно ми е защото това не важи за Ади като ти не си ползвала нейните услуги.При нея надценката си струва а при другите на.Това ми е много много странно.Само тя ли създава красоти.Тук не съм съгласна.Надценката е нещо нормално.В крайна сметка всеки си преценява колко може да даде и дали цените на агенциите му допадат.Всеки си има ценоразпис не е ли така независимо с какво се занимава.

moiatasvatba:
Абсолютно съм съгласна с gucci, защото е много трудно на човек не от този бранш да е наясно с това кое,колко струва,как се намира и т.н. Още повече-да прецени кой каква печалба има!
А и в крайна сметка всеки сам прави избора си на сватбен агент-едва ли някой, чак толкова убеден, че ще го "набутат" финансово ще си наеме такъв.Тичането, загубеното време, а много често и нерви и така нататък нямат финансов еквивалент!А когато могат да се спестят-не виждам защо трябва да се гледа в паницата на сватбения агент!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница