Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 18, 2025, 21:12:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 156028 пъти)
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #315 -:
октомври 04, 2007, 10:13:23 »
Здравейте момичета!
Нашата сватба ще е в СТ Загора и търся агенция...някакви идеи?
«
Последна редакция: октомври 04, 2007, 11:42:34 от maria_lakova
»
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #316 -:
октомври 27, 2007, 17:20:13 »
Здравейте
Аз няма да си наемам сватбен агент, защото мисля,че се губи част от емоцията. Искам сама да се занимавам с всички подробности по организацията. Може би сватбените агенции са подходящи за по-заетите хора ,които нямат време да обикалят тук и там и да се ровят в интернет.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #317 -:
октомври 27, 2007, 17:38:27 »
Аз пък не мога да реша дали искам или не сватбен агент. Искам сама да си организирам всичко (имам и време и желание), но за сватбения ден не знам дали няма да е полезно да има на кого да прехвърля някой ангажименти. Може би трябва да звънна на няколко места да ги питам какво точно предлагат, но като не знам какво аз искам ще е трудничко да се разберем.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #318 -:
октомври 27, 2007, 17:49:41 »
Здравей Arlina!
Може да отидеш в някоя сватбена агенция и да се ориентираш какво предлагат и на какви цени. Аз не съм ходила, но прегледах сайтовете на наколко такива агенции и ми се видя доста скъпо.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #319 -:
октомври 27, 2007, 18:46:57 »
Момичета аз ползвах сватбен агент и смея да твърдя,че за някои работи е много полезно,а други можеш да си ги оставиш за десерт!Друг е въпроса дали ще попаднеш на точния агент,но мисля,че ние тук вече имаме голям опит и то изпитан,така че ако се колебаете питайте!А и всяка агенция предлага както организация на цялата сватба,така и само присъствие и помощ на самия ден.Най-добре е да се питат няколко агенции за цените и услугите,които предлагат и да прочетете мнения тук за тях и така да решите...Но има и много момичета във форума,които са се справили отлични и сами!Успех!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #320 -:
октомври 27, 2007, 21:00:19 »
Аз да ви кажа много не съм за тези агенции
,все пак ако вложим малко въображение става много добре оформена сватба дори по интересна и неповторима.
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #321 -:
октомври 27, 2007, 23:11:49 »
Да jasmine, но за съжаление,както мисля Тони беше казала някъде - няма опитна булка и агенциите малко или много ни подпомагат
и дават съвети, вече е въпрос на личен избор дали ще ползваш услугите им или не, но за по неуверените булки препоръчвам, особено присъствието на агент на самия сватбен ден, защото се чувстваш по-сигурен /поне с мен беше така, сама организирах сватбата и агентката много ми помогна, а на самия ден ми беше голяма упора/
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #322 -:
октомври 28, 2007, 09:54:34 »
Така си е,а и има ситуации,в които няма как хем да присъстваш на собствения си ритуал,хем да украсяваш ресторанта,в който ще се проведе тържеството...В моя случай беше така,а и ритуалът беше изнесен и разчитахме на агенцията,която го извърши и ни излезе хем по-евтино,хем по-красиво,хем по-оригинално от този в ритуална зала...Така че има от какво да се възползваш,стига само добре да се запознаеш с услугите които предлагат агенциите,професионализма им и цените....
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #323 -:
октомври 28, 2007, 14:35:58 »
Можете ли да ми кажете какво точно прави сватбения агент в деня на сватбата? Питам, защото аз съм доста в началото на подготовката и все още не мога да се сетя за много неща, за които би ми било полезно да има такъв човек.
Колкото до цената - според мен изобщо не е скъпо. Ако става въпрос за цялостна помощ и организация, тогава сумата наистина е по-значима и си заслужава добре да се обмисли, но само за деня, не мисля, че е висока цена, ако срещу нея получаваш спокойствие. На фона на всички разходи за сватбата, според мен не е логично да се спестява точно от личното спокойствие. Нали това си е моя ден, аз трябва най-много да се забавлявам
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #324 -:
октомври 28, 2007, 15:10:25 »
В деня на сватбата въпросният сватбен агент, който трябва да е служител на сватбена агенция трябва да прави много неща. Интересното обаче е, че много от нещата трябва да бъдат свършени много преди сватбения ден. А да ли е възможно един сватбен агент да свърши цялата работа, с която се е нагърбил. Не носи ли две дини под една мишница.
«
Последна редакция: октомври 28, 2007, 15:12:32 от Pachoran
»
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #325 -:
октомври 28, 2007, 17:43:56 »
Nasi като сватбен агент не може да кажеш веднага, че твоята услуга струва еди колко си лева без да знаеш предварително какво ще иска клиента от теб. Явно си начинаеща - лесно се прехвърляш от ресторанта в ритуалната зала, от там в църковния храм. В повечето случаи не можеш да направиш нищо в ресторанта, защото по това време, в което си решила да го посетиш и да свършиш нещо за да оправдаеш хонорара си, там има друга дневна сватба най-често. Май не си наясно и с нещата в ритуалната зала и църквата. Помощта ти е необходима не само преди започването на ритуалите, а по време на ритуалите и след тях. Определено имаш възможностите на Батман и прескачаш от тук до тук. Хората се нуждаят от сватбен агент много преди деня на ритуала. Подобни агенти не са в полза на младоженците и техните близки. Сватбата не е ПУЦ /ако знаеш какво означава/. Пояснявам, че аз не съм сватбен агент и не представлявам агенция. Но имам твърде дълъг опит, интересни наблюдения и заключения. Не подлъгвайте хората сама защото няма с какво да се занимавате
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
октомври 28, 2007, 22:53:38 »
Извинявай Nasi, аз не разбирам нищо от сватбени агенции, но 140 лв. ми се виждат нереално малко. Вашата сватбена агенция има ли сайт за да го посетя и да добия престава какво предлагате? Само в Пловдив ли организирате сватби?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #327 -:
октомври 29, 2007, 07:59:54 »
Nasi сватбените агенти и агенции проходиха на пазара точно преди 6 години. През 90-те такава услуга почти не съществуваше, въпреки че броят на сватбите бе много по-голям, а броят на гостите двукратно и трикратно по-голям. Но за това кой как си върши работата може да говори клиента и в частност друг нает за деня на събитието субект.
По твоето първо изказване аз останах с впечатлението, че си начинаеща, защото така бе поднесено /написано/. По твоето второ изказване аз разбирам, че сте голяма фирма. Не знам броя на сватбите в Пловдив, но със сигурност е 3 пъти по-малък от София, с 3 пъти по-ниска цена на услугата. Като собственик на фирма си правя заключението, че тези 50 човека, ако вземат заплата 300 лева, то бюджета за заплати месечно е 15 000 лева. Да предположим, че собственика печели 5 000 лева месечно. Тогава нетната печалба е 20 000 лева /не се вземат под внимание разходите за наеми, телефон и т.н./. При нормална печалба от 20 % би следвало вашата фирма да прави оборот от 100 000 лева месечно. Нека да вземем под внимание факта, че средната цена на една сватба е около 3 500 лева. Много ми е интересно, как фирмата Ви ще направи този оборот и то в месеците ноември, декември, януари.... Как ще се издържа?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #328 -:
октомври 29, 2007, 21:10:10 »
ЗДРАВЕЙ! Ще се опитам да ти обясня как стоят нещата ! Значи шефката на Агенцията притежава 3 доста големи р-та в Пловдив. В тези р-ти се правят основно сватби и организирани мероприятия ! Второ има договор със Пайнер и музикалната компания ни предоставя доста сватби за които взима процент ! Мисля ,че сама можеш да се досетиш колко е навързана работата при нас !
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #329 -:
октомври 30, 2007, 07:59:58 »
Nasi това е вече друго нещо, но не е гаранция за качество на услугата. Според мен сватбената агенция трябва да бъде независима, а не собственика да притежава цветарски магазин, автокъща, ресторант, магазин за дрехи, фотостудио... Развивайки основно друг бизнес винаги се обръща повече внимание на това, което ти е основно, а и там си най-добър. Всичко останало е посредствено общо взето. Мога да ти предложа много примери как собственик на ресторант налага ди джей, фотограф, оператор, рентал фирма за звук, осветление, сцена и т.н.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...