Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 07, 2024, 02:13:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Дълги нощи, горещи дни, чорлави глави и юлски емоции...
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дълги нощи, горещи дни, чорлави глави и юлски емоции... (Прочетена 71140 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Дълги нощи, горещи дни, чорлави глави и юлски емоции...
«
Отговор #15 -:
юли 02, 2019, 13:54:48 »
Днес все пак си направих селфи на главата, след измиване. Ами.... страшничко е било
Виви,
може за разнообразие, все едно с чужда ръка
Маги,
след няколко месеца, като те чукнат хормоните, пред нас ще бягаш в мисли и желания
20190702_114056.jpg
(68.28 KB, 308x411 - видяно 5526 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #16 -:
юли 02, 2019, 14:55:37 »
Въх! Като пред слънчев удар
Мери ми да променя заглавието и вместо чорлави то нека са червеникави глави
Много пикантни теми като за в понеделник. До петък работата не се знае как ще загрубее
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #17 -:
юли 02, 2019, 16:15:35 »
Тази фризьорка какво е гледала
като посечена си била
Активен
svekarva
«
Отговор #18 -:
юли 02, 2019, 16:35:15 »
Цитат на: pandapanda в юли 02, 2019, 16:15:35
Тази фризьорка какво е гледала
като посечена си била
Ами беше се захласнала в разговори. Като се замислих, аз май казах "Фъшни ми от твоя флакон, че моят нещо се развали", а тя в момента е с огненочервена коса. Иначе има и руси, и черни в няколко нюанса, поръчвам от нейния дистрибутор за мен и приятелки. Понякога самата тя ми пръска белите петна на върха на главата, без да я моля и никога не са ставали гафове.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #19 -:
юли 02, 2019, 20:28:47 »
Малеее верно хубаво те е фъшнала! Що не си взимаш на Лореал? Аз от тях си взимам, единствено цапам всичко с тях, а аааа като съм 100% бяла коса...
Тази седмица е посветена на болните мъже + Панда. МГ (моето говедо) е на антибиотик също, с хрипове е... Аз съм със сърцебиене... Бе шХуя ми се развали, аурата ми потъмня леко, главно онази девойка ми я оцветява. Ще се ходи в Париж пак, хич не ми се ходи ама карай. Жега не мога да усетя, в офиса е клинч, един Гуатемалец ни обучава и държи на 17 градуса климатика, посиняхме, аз без глас останах че нон стоп нещо говоря и го прекъсвам
Активен
svekarva
«
Отговор #20 -:
юли 03, 2019, 07:16:22 »
Това да не е пак онзи, с хубавото дупе, дето и преди ви обучаваше в хладилник? Хаха, от 17 - на 37, сигурно чувствате как се разширявате като излизате навън
. Направо е "Как се каляваше стоманата" вашето. Някой чел ли е книгата, едно време беше настолна за всички пионери.
Ами от фризьорката купувам, защото Лореал има само 4 цвята, а тази фирма уж е за професионално и има 10 разцветки и едното русо е съвсем като моето. Не съм сигурна дали все още е така, карам по навик.
Моят мъж си капе капки в очите, иначе е да кажем здрав. Излиза в 7:30, прибира се в 17:30, обикаля окръга и като скапан. Не го жаля, това си е негово решение. Малко да минат жегите и ще го натисна за ремонтите от дъждовете, уча се от по- младите на равноправие и мъжка ангажираност в дома.
Булка
, тая кака все има начин да бъде обезвредена. Да вземем да баем да се влюби в някой шеф ли, да променим нейния фън- �
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #21 -:
юли 03, 2019, 07:59:19 »
Добро утро, как сте?Аз не можах да спя.Снощи се скарах с баща ми лошо и го мислех цяла нощ.Не е приятно така, сега той се сърди, аз се сърдя и двамата мислим, че сме прави, и двамата грешим.Абе ще се разберем, но ще е зор.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #22 -:
юли 03, 2019, 10:07:52 »
Привет, лейдис
Значи най съм впечатлена от на
свекърва
(д)ефекта и фън шхуя
Та по същество... В офиса е около 22-23 градуса и се живее, но навън е
Мисля, че съм ви казвала за любимия ми Джулай на Седемте рилски беше once in a lifetime
Иначе изгревът на морето съм посрещала доста пъти, защото обичайно по това време излизахме от баровете. Ех, времена! Сега всички са нанякъде, женени с деца
Абсолютно подкрепям
свекърва
за мъжкия шуй и заядливостта
Аз от личен опит съм установила, че като са му наместени чакрите на моя и шуя му е на място е по-малко кисел
Не знам как ще го изтърпя на старини
Виви
, дано се оправи бързо и да му се намести фън всичко си
Али
, как ви се ще в това време да правите ремонт
Аз ще пукна, ако трябва в тази жега да правя физически активности
Маги
, разбирам те напълно, ние с баща ми цял живот сме си на контра, преди го изживявах тежко, сега вече не си го слагам. Но в твоя случай брой и хормоните ти и неговата шуй заядливост, та чудна комбинация
Ще мине, не го пускай навътре
Свекърва
, видя ли сега чорлави глави
Като ви писах, че юли ще е специален, дръжте се... До края ще има още много смях
Булка
, не ти знам серията, ама вземи се в ръце и ти, намести си чакрите и шхуя и да не ти пука особено. Аз откакто минах на нов левъл на дзен, колкото и да ми е натоварено и стресиращо на работа, поне не позволявам да ми се сдуха положителното настроение
Бягам да се трудя, че положението е "Оле затвори очички"
«
Последна редакция: юли 03, 2019, 10:17:01 от marry_me
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #23 -:
юли 03, 2019, 10:20:56 »
Свекс, дупето не е този път. Сега е един 50г чичак, майка гуатемалка, баща немец и е с много интересен външен вид, хем виждаш латиноамериканци, хем с немски черти, сини очи, Светла кожа.
Маги, стискай зъби, те пенсионерите са доста заядливи и нетактични!
Милена, почва ретроградния, няма оправия
Активен
Alichka
«
Отговор #24 -:
юли 03, 2019, 12:30:56 »
Цитат на: bulche91 в юли 03, 2019, 10:20:56
Милена, почва ретроградния, няма оправия
Това тактично го пропуснах
Да го чете някой с крив шуй. Моят го държа подпрян засега.
Булче, тия се подбъзикват с вас. Как 17 градуса по нашите ширини? Това си е повече от опасно! Да имате един луд, ама те цял психодиспансер...
Миленка, на мен ми е кофти от липсата на достатъчното физическа активност. Кростренажорът ми е наобиколен от бюра, маси и дивани, та сега и за закачалка трудно мога да го ползвам.
Компенсирам с повече разходки. Днес се засилих да харча пари в Лилито, а те пък в ревизия!
Не ми се връщаше до нас и после обратно към кухнята. Прецених плюсовете и минусите и се отправих към детска площадка, която много не я обичам. Това че главата ми стана огненочервена от слънце едно на ръка. Кофти беше да отскубна наследника от онези въртележки, люлки, колички, които се клатят и създават невъобразим китайски шум срещу скромното левче.
От една седмица се мъча да се свържа с една лекарка. На третото позвъняване днес успях
Имам чувството, че по държавни ДКЦта и болници комуникацията тече като преди 20 години. Факт, че карат с някакви стационарни телефони през някаква си централа. Тия хора как не ги дразнят самите позвънявания на телефона?! Запазих час, остава и направленията да си уредя.
Едното цвете ми е нападнато от минимиризливки. Отивам да ги пръскам с пепел от цигари, а после се излягам с книга в ръка. И без това друго вкъщи не мога да свърша.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #25 -:
юли 04, 2019, 07:35:22 »
Добрютро!Вчера имахме голямо приключение.Ние излизаме уж по хладното в 20 часа, тос е изви буря.Аз си хванах тролея да се прибера, а дете и мъж пеша.Прибраха се боси, тичащи по д дъжда и щастливи!Дребната беше в еуфория цяла вечер.Замислих се как ние редовно шляпахме под дъжда, а после в банята с душа, изяждахме по някой шамар по задника, но бяхме щастливи!
Хубав ви ден, дами!
Активен
Alichka
«
Отговор #26 -:
юли 04, 2019, 14:01:33 »
Маги, върна ме в детството!
Играеше се по улиците. Детските площадки с хубави катерушки бяха лукс. Сега нашите деца пред блока не са по-чисти в интерес на истината
Тъкмо съм на такава вълна! Днес се ентусиазирахме да си имаме пясъчник - малък, с хубав пясък, който да покриваме. Имахме преди време голям, но си беше чиста котешка тоалетна. Мрънкахме на районния кмет. Смениха пясъка с нещо отвратително - прах с камъни, приличаше на баластра. Не се знае дали от Марица не ни го бяха докарали. Стоя за кратко, а после наслагаха гумирани настилки навсякъде. А децата си търсят къде да се ровят
Откраднах си време и се боядисах на спокойствие вкъщи. Ноктите ми плачат за внимание, но няма да е днес.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #27 -:
юли 05, 2019, 11:17:07 »
Привет, лейдис
Влизам и какво да видя форумът излезнал в отпуск
Къде ви завлече всички хубавото време
Днес е любимият петък, а какво значи петък? Коктейли в приятна компания
Значи този уикенд мисля да се размажа от социален живот, а за неделя и басейн мисля да си спретнем.
Липсвате ми
Дайте да обсъждаме нечия свекърва, че то така не се живее
Приятни почивни дни и да ви залеят екзистенциални въпроси, или забременявайте, че съвсем ще се загубим. Ей, докъде стигнах
Да пращам клетви за бременност
Целувкен
Поне Целувкен да се беше разписала как е
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #28 -:
юли 05, 2019, 13:19:39 »
Аз днес бях бюро справки.Толкова много въпроси на работа, обяснявай, обяснявай, луда станах.Но има и такива дни.А утре и в неделя съм на работа пак и ще си почина някой ден!
А ако знаете колко много искам просто да се наспя!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #29 -:
юли 05, 2019, 20:15:32 »
Чак сега смогвам да влезна днес, че по цял ден обучение, после наваксвам с работата.
Днес изпращахме една колежка, другата седмица и още един колега си тръгва. За него ми е особено мъчно, това е човека който ме посрещна на първия ми работен ден преди 11г, много си бяхме партия с него.
И мен социалния ми живот ще живне, утре отивам на сватба в Перущица, сама, сряда съм на Малума бейби а четвъртък на ПарижУ.
Целувкен я мернах в офиса онзи ден, бременее си сладко.
Хайде хубав уикенд на разписали и неразписали се!
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
13
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Дълги нощи, горещи дни, чорлави глави и юлски емоции...
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден