Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 12:16:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари 2019 - любов и вино
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари 2019 - любов и вино (Прочетена 97715 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Февруари 2019 - любов и вино
«
Отговор #180 -:
февруари 19, 2019, 19:51:24 »
Цитат на: bulche91 в февруари 19, 2019, 18:57:39
Хха смятай! Да беше по днешно време щяха да се съдят, не знам дали сте видели новината за Метро, 2% от оборота им.
Да, много агресивни юристи се навъдиха, търсят си работа. За едно:"Не сменяй вкуса, смени магазина..." 2%
И кво го правите сега конкурент
Някъде 1975- 76 четох книга, на руски, за промишления шпионаж и конкуренцията. Напълно невъзможно ми се струваше. После, през 96-та, в Кока- Кола мразехме и се борехме с Пепси, голяма забава.
Даже имаше показател за бонус точки: Брой изместени дисплеи на Пепси
.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #181 -:
февруари 19, 2019, 20:39:29 »
Хаха то при нас е те отвръщат удара, бяхме им брандирали мола в който се помещават.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #182 -:
февруари 19, 2019, 21:18:12 »
Днес цял ден имам чувството, че сме изтървали нещо и се усетих какво е преди малко - Левски...
искам само да цитирам Миралай Тефик бей преди бесилото: Ние живеем за да умрем, а той умира за да живее!
Поклон!
Активен
Feribotka
«
Отговор #183 -:
февруари 19, 2019, 21:22:29 »
Добър вечер
Хахахах Булче не съм видяла рекламата, ма предполагам за кой конкурент говориш. Няма страшно, около мен е пълно с колеги, дето са работили там и са избягали с 200
По актуалните теми: това за родител едно и две не мисля, че ще обърка децата да си казват мамо/татко или както си ги приемат. То и тук в документите пише родител/настойник
Иначе и аз съм си традиционалист и съм ЗА класическото семейство, ама такива времена настанаха, че който както иска да се самоопределя, само да не ми се афишират толкова.
Ох това за канал едно и ефир две ме уби, изобщо не го помня, може да не е било в съзнателния ми живот де.
Времето наистина е сууууупер, направо не е за работа
Съботата ще е мармалад, ама аз отивам на СПА, няма търпение, а Мис и ММ ще ги пратя при наште на ТЕЦ, че много ни ядосва тва котле нещо да не вземе пак да спре. Лятото слагаме газ и се приключва с тая сага.
Отивам да кимандировам ММ да къпе Мис, че по-добре се справя с това начинание, пък аз ще сгъвам дрехи. Целувкен
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #184 -:
февруари 20, 2019, 01:22:41 »
Аз 2 е повече от 1 го помня
помня и разни шапки и лога, но са ми объркани.
От тая супер Луна не мога да заспя, пък не се знае дребното кога ще цъфне
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #185 -:
февруари 20, 2019, 08:28:35 »
ДОбро утро.Не знам от супер луната ли или от нерви, но заспах и се събудих към 2 и така до 5 се въртях.Сега приличам на прегазена от валяк и искам да легна някъде, но нямам шанс!
Хубав ден!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #186 -:
февруари 20, 2019, 09:24:26 »
Ох ужасна е тази луна, и аз станах пребита...
Фери, няма как да я видиш рекламата, с гръб е към офиса, гледа от към Руски.Други конкуренти си я бяха сложили към нас да гледа направо.Ама ние сме малко по smart от тях и ползваме geo tag, пускаме реклами на хората които са в техните офиси
21ви век
Хайде лек ви ден, дано да спре да ме цепи главата, че дълъг ден ме чака
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #187 -:
февруари 20, 2019, 14:22:37 »
Здрасти!
Оф, аз се чудя защо снощи групово се съртяхме, пък то луната се *бава нещо.
Свекърва, и аз не съм ок да съм родилел 2, за това ще се пиша родител 1
Панде, чудиш се къде е детето ако няма на кой да го оставиш, миналата седмица на учителката в кинди ру се бяха опитали да им оставят бебе на 2месеца за по часово отглеждане
. Та така, някой хора не си дават свободата явно.
Аз пък вчера чеъох някаква странна статия какво да не правим пред децата и целуването или всяка проява на интимност между родителите не тря вали да се показва пред децата. Можело само прегръдка, целувка по челото (неща, които и с друг освен с партньора биха били приемливи).
Активен
Feribotka
«
Отговор #188 -:
февруари 20, 2019, 16:53:29 »
О, не знам какви луни има, ма аз лягам и заспивам, ужасно сънлива съм и винаги съм се чудела на хората, които не могат да спят
Иначе съчувствам на всички, ние тая нощ общо взето спахме, миналата Мис кашляше и дърпахме посред нощ сополи, ама тая не мога да се оплача.
Много ясно, че и аз ще се пиша родител 1, кой го е родил тва дете
Бебе на 2 месеца
Е добре, как сърце им дава тая джвъчка дето иска основно мама и гушкане
Ъъъъ що да не се целуваме и прегръщаме пред децата? Каква е логиката? Не виждам лошо да виждат, че мама и тати се обичат, или има някакво по-сложно обяснение?
Ние днес си направихме дълга разходка, е, с малко тръшкане, молене, лягане на земята и правене на луда, ама стигнахме точка Б - лекарският кабинет да си взема болничен, после се прибрахме, аз ядох, тя казваше НЕ и буташе всичко, сега спи, аз си изпълних задачата, която винаги най-дълго отлагам - да мия фурната и сега съм си вирнала краците и пия кафе. Сетих се тоя път, нз от къде ме осени да си изстържа стъклото на фурната с шпатулата или там както му се вика дето си стържа котлоните, падна всички от раз, без търкане, много съм доволна. Решетките ги накисвам в тубофло, и от тях така пада всичко от раз, само плакна с душа и толкоз.
Ох дано поспи още малко, аз да реанимирам...
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #189 -:
февруари 20, 2019, 21:48:33 »
Все едно ми говориш на китайски, аз никога през живота си не съм чистила фурна по тоя начин... въх мар майкоооо... тц тц - лоша домакиня съм. Утре ще гледаме с Кари детски бг филм - Смартфонът беглец! Много обичам женските ни излизания. Вече се усеща, че е по-голяма и води някакъв смислен разговор. Например говорихме за едно приложение за запознанства Bumble. Казвах и, че няма нужда от него защото вероятно ще си намери гадже по нормалния начин и тя ме изгледа и възкликна: Много ясно! Не съм казвала на баща й. Ще откачи ако разбере
да си имаме малки тайни, та да мога да я рекетирам ако стане нужда.
Ай лека ви нощ. Да поспя, че утре имам 5 часа нон стоп...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #190 -:
февруари 21, 2019, 08:27:10 »
Добро утро
И аз май не чистя фурната от вътре. Ама сигурно, защото до сега не съм имала нова и вече като е позахабена не ми е много зор. Майка ми е куку на тази тема. Фурната ѝ изглежда чисто нова и ползва само много дълбоки тави.
На мен днес ми е ден за чистене. Ама нещо не мързи.
Хубав ден
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #191 -:
февруари 21, 2019, 08:37:07 »
Добро утро.У нас фурната и котлоните са на разположение на моя мъж за чистене.Докато пуши ги чисти
С какво ги пръска и какво им прави идея нямам.
Ох, спах!То било голям кеф това със спането!
Фани, порастват и се започва с всичките изкушения за големи от които на нас ни щръкват косите.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
февруари 21, 2019, 09:30:14 »
Фери, нямаш ли пиролиза? Това е чудо на чудесата!3 часа и само с една мокра кърпичка забърсвам и съм готова, няма такъв кеф
И ние поспахме днес, но съм като прегазена с влак.От преди няколко месеца започна пак много да ме боли при цикъл, а беше рай след раждането, що така не знам.
Активен
Feribotka
«
Отговор #193 -:
февруари 21, 2019, 13:13:27 »
O Булче, и при ме до скоро беше песен цикълът, леко, неусетно, за няколко дена, ма май като ти се понамсти всичко и си почва по стария начин.
ММ не си падс по чистенето на кухнята...пиролиза бе май имам една програмас една ръчичка и вода ама никога не съм я ползвала
Ще трябва да извадя книжката да видя, ама няма да е скоро, сега е чиста
Ние с Мис се разходихме и ходихме на маникюр, ма се прибрахме по-бързо, че днес ми се видя бая хладно
Умира от кеф да пуска лампите за печене като ѝ каже каката
И само повтаря, че бебето като стане голямо каката ще прави и нейните нокти
Ние със сънят явно през нощ ще се редуваме. Тая нощ 100 пъти се буди и рИва, първо щото искала с друго одеало да се завие, после искала вода, ма докато разберем от кое шише, по някое време реши да си сваля памперса, след като вече беше събула долнището и се беше отвила, демек да спи по голо дупе, е нема как да стане, айде пак 10 минути рев и последно рева, че иска супа топчета, познайте днес дали яде изобщо на обяд
. Следващото будене беше от котката, която ръмжеше на кучето да не се доближава до леглото ѝ...бе цирк без пари
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #194 -:
февруари 21, 2019, 13:50:58 »
Булче и Фери, явно ви е време за номер 2,после пак ще ви е песен цикъла
. Тоя месец и при мен беше ад- 3дни яки болки, ама ми е първи цикъл след като напълно ми спря Кърмата и явно ще се намесват още хормоните
Фери, Мус как изтрайва да те чака на маникюр? Ники веднъж за 30мкн беше с мен, докато баща му го вземе, бях приготвила книги, пастели, играчки и пак едва го удържах да не изпотроши света.
Фурна не съм пистила от 100години. Някога ми беше мерак да си лъскам всичко, сега само забърсвам и пт пат повечко почиствам. Аз пък пуснах ВВ8 да чисти и мие- излезнахме от кочина, върнахме се на чисто
Фани, не е ли рано за гаджета бре?!
Оф, в блока правят ремонт, уж спряха да вдигат шум, дребния заспа и сега пак почнаха, ако го събудят ще ги избия!
«
Последна редакция: февруари 21, 2019, 13:53:07 от ratatui
»
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]