Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 12:39:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари 2019 - любов и вино
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари 2019 - любов и вино (Прочетена 97763 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Февруари 2019 - любов и вино
«
Отговор #135 -:
февруари 15, 2019, 09:13:57 »
Добро утро!
Едва отлепих тази сутрин. Вчера ми беше много хубав ден и вечер...абе изобщо 14-ти. ММ се беше постарал много, от сутринта до вечерта не спря да ме изненадва. Направо ми скри шапката. От цветя и балони, до подаръците. Уж аз трябваше да го изненадам, а то какво излезе?! Още сутринта ревах като магаре, когато станах и видях какво ми беше подготвил.
По принцип не е по "лигавите" подаръци, предпочита по-практичните. И този път не си беше изневерил, макар че имаше и от двата вида. Имаше подаръци и за детето.
Майка ми се беше погрижила за сладката част - много красива торта беше направила, меденки сърца, бонбони.
Вчера не ми остана време да ям през деня, но затова пък се гримирах, направих си прическа ..какво като си бяхме в нас?! Имах си и специален тоалет.
Имам си ваучери за прическа и козметика, нова раница, и най-най- сантименталният и скъп на сърцето ми подарък един надпис, гравиран лично от него .
Оствам на заден план всичко, което получих, само отношението и любовта, с която беше направено всичко ми е важно. И той го знае!
И не е само на този ден! Ако знаех, че се обичаме само на този ден, си правим изненади и подаръци само на този ден, със сигурност нямаше да искам да празнуваме, ако знам, че съм обичана един ден в годината.
И тъй похвалих се, ама това ми представляваше вчерашният ден.
Маги
, сили да се справиш и с всичко, което си запланувала.
От превъзбудата ще е. Много емоции са се събрали.
Днес ще ми е скучно, като няма какво да подготвям.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #136 -:
февруари 15, 2019, 09:51:37 »
Добро утро!
И Бамбук ни остави да спим. Спа си спокойно цялата нощ, ама сега нещо е сополив. Дано е само сопол.
Снощи ММ ходи малко на боулинг, ние с Бамбук чистихме кухнята, за да не скучае и да критикуват. Заредихме с много шоколад, защото и аз и ММ сме купили
Днес имаме излизане, ще видим как ще мине.
Хубав ден
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #137 -:
февруари 15, 2019, 14:51:21 »
Здрасти!
Ние супер си изкарахме вчера, до 22 попълвахме и нарежда хме документи за конкурсите, ядохме китайско, за да не губим време с готвене. Поне днес подадохме сравнително бързо всичко и сега дано материала ни се излива в главите.
На мен сутринта ми стана много мило и мм ме зарадва. Снощи не можах да измия чиниите, после до 1 гледах филми, а днес чаках техник за пералнята и сутринта се успах, станах на пожар да измия. Отивам в кухнята, мм измил, пуснал робота и изчистим, абе много мило ми стана, че се е предвидил каква сутрин ще имам.
Маги, сили и енергия ти желая. Поне емоциите са положителни и после ще си спомняш само хубавия празник, а не че не си се наспала
Панда, идвам на гости тогава, искам и аз шоколад, ама не искам да влизам в магазин.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #138 -:
февруари 15, 2019, 15:28:09 »
Зарязахме лозата, ама тя само един корен. Да има за всички, подкарахме храстите и розите в двора им. Тепърва ще отчитат щети домакините, да не са ни канили на резитба
Беше замислено веéрта да мине под надслов "да на любовта, не на секса", даже получихме флагчета с този надпис, щото все пак хора около 65 сме
. Обаче пък нали сме в предимно лекарска компания, една гинеколожка, двама фармацевти и един уролог яко протестираха, че ще им вземем хляба и се наложи ритуално да изгорим знаменцата. Ако питате защо и урологът се включи, то е заради изказването на Църквата против абортите. Хехе, като забранят абортите, предполага се, че много мъже ще се навият на вазектомия и така ще създадат работа и за този вид лекари. Уж на бъзик, ама доста сериозни теми подхванахме. Изводът е, че само си чешем езиците и замазваме очи.
Подаръци признавам само във вид на диаманти и то два - един на пръстен, друг на колие, че да мога после да дам на всяка снаха по един.
Заявила съм го на Родния преди години, хич да не ми отбива номер с шоколад, бонбони или бельо, тях мога и сама да си ги купя и да избера точно каквото искам. Да събира пари, не става въпрос за някакви люспички, а хубави, големи камъни с много карата, като за мен
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #139 -:
февруари 15, 2019, 15:50:18 »
Свекс, като те слушам за елмазите- явно добре съм се ориентирала в перспектива за подарък за снахата.
Така де, дано е заслужила .
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #140 -:
февруари 15, 2019, 16:27:25 »
Хаха, Рат, да ти имам дилемата. Има бутки, доставка до вкъщи.
Активен
Feribotka
«
Отговор #141 -:
февруари 16, 2019, 09:17:47 »
Добро утро
Браво на всички досетливи мъже
Моят беше взел суши, щото много обичам и разбира се шоколад и вино, добре си отпразнувахме, макар и вкъщи и ние
Мис пак е със сопол, та се мъчим с инхалации и промивки, ама се надявам да се разминем само с това.
Уикендът пак ни е нагъчкан с план-график, ама ще видим с тоя сопол дали ще уважим рд утре.
ЧРД на Моника и тук
Рат, какви конкурси? Изпуснала съм
Активен
always_and_forever
«
Отговор #142 -:
февруари 18, 2019, 08:20:02 »
Добро утро!
В събота правихме една година на баба.
За капак предната вечер сънувах най-ужасния сън в живота си и се събудих много разстроена и плачейки. Беше ужасно.
Изобщо не ми беше хубав ден! Дадох си сметка, че сигурно никога повече няма да видя сестра й и ми стана мъчно.
В неделя времето беше разкошно. ММ имаше турнир, с Алекс бяхме в парка, където беше пълно с деца. Много се забавлява. Почти бях забравила РД на баща ми, добре че майка ми ме подсети.
И днес се очертава да е хубаво времето. Имам ходене до Еконт, дано да ми се получи, защото обикновено на обяд е лудница в офиса.
Хубав ден!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #143 -:
февруари 18, 2019, 09:27:08 »
Добро утро.На мен сутринта ми тръгна много трудно, имам важно решение за взимане и дано съм постъпила правилно!Времето ще покаже.
Само дано седмицата не ми е такава, низ от важни решения, че накрая ще ми трябва валериан.
Хубав ден!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #144 -:
февруари 18, 2019, 09:33:02 »
Здравейте
На мен добре ми мина уикенда. В събота ходих сама на мол, в неделя ходихме в зоопарка. Днес също изглежда хубаво време. Бамбук е малко сополив, та няма да го водя в центъра при децата, а в някой парк.
Хубава и спокойна седмица на всички.
П.с вече е средата на февруари, а на мен ми се струва, че Коледа беше преди две седмици.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #145 -:
февруари 18, 2019, 09:59:40 »
Привет - мривет!
Тук е повече от пролет, но сутрин все още е студено. Ако тръгна рано, по обяд съм вир- вода и пуфкам като парен локомотив заради дрехите. Тъкмо ще свикнем и хоп... пак застудяване. Мушкатата на стълбището са се навирили и ще цъфтят, искат и те да излизат навън.
Закъсах с подаръка за РД на племенника. Много задълбах в скрапбукинга на албума и в петък не станах от масата цели 4 часа. В резултат ми се схвана крака, явно съм забравила, че точно тези столове не ми са удобни и че задължително трябва да си правя раздвижване на всеки половин час. Още не съм наред и ме боли, та и не мога да завърша работата. Ама така е, който оставя за последния момент
Сега ми се бъркат и плановете за 8- ми март
.
Племенникът хубаво покани деца да гледат филм в събота, обаче вчера, на датата си, отново празнувал спонтанно /така каза майка му, но явно е било планирано/ с приятелски семейства на ресторант, а днес черпи в училище и на занималнята ще имат мини тържество. Хехе, неговата обикновено е три дни яли, пили и се веселили, защото с майка му са един след друг и гостите им се сливат. Стана ми криво, защото официално ми беше казано, че с роднини приключва на 5г., но братовчедката, лелята и бабата по майчина линия винаги са там, по предлог, че помагат. Е, аз също помагах - носих екран, прожектор, столове, пуканки и чаши, но така и не бях поканена и почерпена дори. Та, майки, роднините по мъжка линия също са роднини, още повече, ако детето ви е момче, кофти ще ви се връща след време
Полагам усилия, но насила хубост не става
. Жалко, мога да дам доста неща на детето /духовни, имам предвид/, ама те си знаят
И на мен ми се скапаха почивните дни по тези причини.
Миме,
сестрата на баба ти ли сънува в лош сън? Тълкуването обикновено е точно обратното, вещае нещо хубаво, не се притеснявай напразно
Маги,
кажи каква торта прави и как мина РД на малката в семейна обстановка? Все ми е пред очите онази, с калинките
. Моника голям сладур с официалната рокля, обувките къде ги намерихте да са съвсем в тон, браво
Хайде, хубав и успешен ден на всички, аз засядам на друг стол и дано се справя, че направо срамота
Маги,
комбинирай мента- глог- валериан, по добре действа.
Ама още по- добре е чаша вино и една "майна"
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #146 -:
февруари 18, 2019, 10:26:04 »
Добро утро!
Ние уикенда изкарахме добре, събота събрахме родата вкъщи, ей така уж без повод, ама го нарекохме че е за директорката
. Нашите са тук и гледат Пофи че е болничка, снаха ми се върна на специализацията. Неделя пък решихме да направим урбанизирана разходка, по Витошка, не бяхме го правили от години, обаче времето лъже жестоко, минеш ли на сянка и замръзваш. После подстригахме Зверо, майко колко коса падна...Главата му се смали с 2 размера. Леличката в градината му казвала да не скача че ще си счупи "таз голяма дебела глава"
Маги
, дано седмицата да тръгне на добре!
Свекс
, разбирам те че ти е тъпо, ти си му почти като баба, единствена май по бащинна линия. Проблема понякога е когато си зает или нещата се случват спонтанно не мислиш за ония или другия дали трябваше да ги поканиш.Знам че не и е за първи път, ама ей такова горчилка ти остава.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #147 -:
февруари 18, 2019, 10:46:46 »
Свекс, мъжете не мислят за родата, освен ако не е болна, а жените използват това.Ако не съм аз да бутам Мерал с майка му ще се виждаме само по празници.Не сме първи приятелки с нея, но тя звъни на мен, не на него.Приела съм много отдавна, че тя му е майка, отгледала го е и лоша или добра аз искам да е част от семейството.
Тортата беше френска селска, нямах време за някаква по-изчанчена с фондани, а и нещо нямам сили да се занимавам с такива неща.Отделно в петък след като направих тортата, дребната ме държа до 12,30 да сглобяваме лего, та ако беше и с фондан, нямаше да спя цяла нощ.
Аз имам моя кола вече и събота и неделя шофирам.Намирам си причини да мина от единия край на града до другия, за да карам и съм доволна.Колата е старата на баща ми, минала през сестра ми и сега аз се разпореждам с нея.Ръчкам я много и не ми пука, защото е бая очукана
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #148 -:
февруари 18, 2019, 12:33:48 »
Свекс, не е много успокоително, ама не само у вас. Майка ми има брат. Жената на вуйчо ми има сестра. Съответно ние винаги правехме големи подаръци на децата на вуйчо ми, а те на нас буклочиви, защото хубавите бяха за другите им братовчеди. А баща ми също има брат. С този ми братовчед въобще не помня да сме си разменяли подаръци
Сестра ми за сега е някакво изключение - тя все първо гледа роднините на мъжа ѝ. Да и се чуди човек
Активен
always_and_forever
«
Отговор #149 -:
февруари 18, 2019, 14:02:42 »
Свекърва
, не сънувах сестрата, а ММ. Понякога гледам в съновника, но сега нямам желание и сили дори. Знам, че повечето неща вещаят обратното, но има и изключения. Не искам да знам.
Много е грозна постъпката им, като знам колко се стараеш винаги, но ще си останеш само с болката от обидата. На такива хора какво да кажеш?! Насила хубост не става.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...