Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 03:13:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август дойде, ходихте ли на море?
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август дойде, ходихте ли на море? (Прочетена 110557 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Август дойде, ходихте ли на море?
«
Отговор #150 -:
август 15, 2018, 07:21:18 »
Добро утро, още не мога да си отворя очите нещо, хем спах.
Ние събота и неделя такива забавления рядко си спретваме, толкова сме изморени понякога, че ако ме питаш няма да стана от леглото, какво остава за екскурзия.
Хубав ден!
Забравих:
Честит празник на всички!
«
Последна редакция: август 15, 2018, 07:38:52 от магито
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #151 -:
август 15, 2018, 08:17:40 »
Честит празник и от мен
Аз се дразня, защото ММ го мързи да обикаля само с мен и Бамбук. Ако друг е поел инициатива се навива. Той и сега обикаля около Виена, с като отидем и ние сигурно все ще е уморен.
Вярно, че аз сега съм в къщи, но не е само това. Преди години го карах да излезем за рождения ми ден и той само мрънкаше, че е уморен и да се прибираме. Аз накрая се разсърдих и му го казах, защото ако беше рожде ден на негов приятел, нямаше да мрънка така. Хубавото от цялата история е, че му стана съвестно и ме заведе на Тасос за 24 май
Хубав ден и честит празник!
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #152 -:
август 15, 2018, 08:59:13 »
Добро утро!
Честит празник на на всички Марии малки и големи!Да бди Святата Майка над всики деца и домове.
Свекърва,по въпроса за изненадата се сещам за персонални пощенски марки.Струва ми се тук в някоя от темите четох за това.Ако младоженците са бирени фенове интересни чаши за бира опция ли са?Някакви тениски с надписи.
Али, и твоите деца като моите диванета голямото показва на малкото колко не е хубаво еди какво си.Понякога се чудя кое по-голямото бебе.Сега хита на сезона е ,че на Димитър матрака е много твърд и му трябва матрак Нани .По този повод се е преселил у баба си .
Булка,звяр добре си прекарва.
Миме,излез от филма.
Мери ми ,разреши ли дилемата с проекта?
Панда, и ММ е същия с топ не мога да го поместя ходи се някъде по изрична необходимост.Това ме убива просто.
Маги,браво на вас за ремонта.Изтощително е ,но като видиш резултата си струва.
Рат,мина ли ти обрива,а Ники как е ?
Ако пропускам някой извинете моля.Хубав ден!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #153 -:
август 15, 2018, 09:13:14 »
Честит празник на всички!
Ето и едно избеляло кафе, може и да е мляко със съвсем малко кафе, знам ли
Наблягам на цветята, в чест на празнуващите Марии и Рат.
Аз пък си мислех, че всички, родени около 80-те имат "пирон в д- то" и в почивните дни духват нанякъде планирано. Докато бяха тук децата, хич не обичах лятото, защото още в петък поемахме за вилата, та чааак до неделя. Вярно, планина и чист въздух, ама после ми излизаше през носа чистене, пране, гладене, готвене... През зимата си беше спокойствие и по стара традиция - домакинска работа, че да мога през седмицата да обърна внимание на учениците.
Като си стъпиха на краката обаче, тези същите деца, направо си плюха на петите и още в петък зачезват нанякъде. Къщите им на вили и мотовили, че иначе работят до нощите, обаче не им пука. Хехе, даже ми заявиха, че не искат да живеят като мен /като мен, не като баща си
/. Направо са като отвързани, по маратони, благотворителности и разни изяви единият и по по- екстремни, другият. Почти като болестно състояние е
От вчера си имам законни американци НИ1 и Мария. Първо минаха разни изпити, сега им връчили по едно американско знаменце и изпели американския химн. Хем ми е радостно, защото те това искаха и положиха доста усилия и търпение, хем и ми е безвъзвратно някак. Тъжно ми е, а реално няма за какво
Да са живи и здрави, щастливи и успешни, светът е техен.
Пандич,
в това отношение мъжете ни си приличат
. Аз трябва да измисля, да подготвя, да купя билети или подарък, та да ме съпроводи някъде. На младини правеше и кисела физиономия на крайно отегчение и беше скучен в компания, сега поне това промени.
Вечер и сутрин той оправя леглото, сега приготвя и закуска за всички жени, вкл. котката, изобщо е хигиенист мечта. Ако обаче кажа "Ей, какво хубаво заведение", никога няма да добави "хайде да пием по едно кафе тук". Като си го знам, нямам и очаквания, къде по- лоши неща се срещат
Цвете,
не става въпрос за подарък изобщо, а за подгряване на тържеството. Иначе са решили да ходят заедно за седмица в Мароко, като се отвеят до пустинята. Кумата е по- така и затова младоженците ще са съпровождани от кума и още един от най- близките приятели. Сега усилията му са насочени към организиране на ергенско парти в Белград, та леко дава на заето
39294430_1992687954114624_8825140702074634240_n.jpg
(63.61 KB, 359x359 - видяно 3092 пъти.)
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #154 -:
август 15, 2018, 10:19:11 »
Свекърва, за заведения е същото и у нас. И оправянето на леглото. Аз не го оправям, ако не чака гости
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #155 -:
август 15, 2018, 10:32:41 »
Привет! Честит празник на всички Марии, а на Рат честит рожден ден
Ние сме от тези дето пътуват, всяка събота и неделя се прибираме към село и ако няма селскостопанска работа, си правим екскурзии. Но майка ми и баща ми са така, та заедно обикаляме открай време.
Иначе милото е точно от типа приключенец (ама да сме си двамата, не обича много да се събираме компания). Сега му е криво, че морето свърши и прекарваме по-малко време заедно и в разходки. Затова имаме нов проект, всяка вечер ходим да тичаме заедно (да видим до кога ще е това). Но да не помислите, че и той си няма трески за дялане - обикновено аз планирам какво да правим, а неговата работа е да се съгласи. Понякога ми писва това да е моя отговорност, но в отговор е винаги - аз по цял ден планирам на работа, искам вкъщи да си почина от това, но съм съгласен да правим/ядем/ходим каквото и където кажеш.
Панде
, така както го описваш сигурно през цялото време щях да съм сърдита...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #156 -:
август 15, 2018, 10:33:52 »
Боже, това дай да седнем в това заведение, няма да се случи никога!За това имам група майки с които се виждаме и сядаме в това заведение.Той и за екскурзии е труден, трябва да го убедя.Сега за Враца успях изключително бързо, чак не очаквах.
Честито на НИ1, разбирам те защо ти е тъжно, но е важното че осъзнаваш,че това е добре за тях.Честита ти Мария
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #157 -:
август 15, 2018, 10:42:35 »
Честит празник на всички! И най-много на Ратчето, влезна в новото десетилетие!
Мъх, мъх и какви хубави закуски!Свекс това ми прилича на cafe au lait!
Аз май съм мъж, хич не харесвам да излизам, хич не харесвам да обикалям, ако може ще се завия през глава и от вкъщи няма да излизам. Най-не харесвам екскурзии с обикаляне, ужасно ми е. Виж за лежане на едно място на плаж съм ок. ММ е почти същия,ама има от време на време проблясъци и казва хайде да идем еди къде си, аз го режа веднага. Таа сигурно и мм от мен се оплаква, ама и баща ми е същия, майка ми само го тормози, а той човека да полегне и да си почива иска само.
Бубе, припадам от вашия ентусиазъм, само като ви чета се изморявам...
Хайде, залавям се... местя 100 човека и себе си в нов офис, няма да имам гледа на министерството вече, мрън, ама пък ще съм сама в офис
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #158 -:
август 15, 2018, 12:58:03 »
Добър ден и честит празник на всички Марии!
Благодаря ви за пожеланията, през тела не мога да сложа почерпка
Тая нощ Ники такова фиаско ми спретна, че мисля да му закача табела "подарява се" и да го оставя някъде в центъра. От преди 3до 7не мога да го приспя, само хленчи, мърда, реве... А в комбинация с ПМС съм като буреносен облак. Е и сега още не е заспал
Аз пък събота и неделя искам разнообразие, цяла седмица си обикалям площадките в Банкя, събота и неделя искам нещо различно. Е не правим походи, но да отидем до центъра, да се видим с някой или да отидем някъде за половин ден... На Ники още му е все тая къде ходим, стига да има къде да търпи и да дивее, ама на мен не ми е!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #159 -:
август 15, 2018, 13:04:55 »
Аз обичам екскурзии с обикаляне. Ама без дете. За градове става дума, не за чукари.
Аз се радвам на ентусиазъма на Бубето, сега им е времето
Бубе, толкова лош ли го изкарвам ММ
той сега точно ми е толкова мил, защото го няма, чак ме е страх да не почна да го превъзнасям
Много е готин, просто е Дева. Свекърва ме разбира
В момента най-анти ми е ходене някъде с кола до обяд. Това е голямо набутване, защото Бамбук се наспива в колата. Когато се приберем е ранен следобед, всеки иска малко да си почине, а дребното вече вилнее. Майка ми беше ентусиаст за такива разходки, но след първата се отказа
Поздравления за НИ1! И честит празник на Марията! Пожелавам им дете
Само една Мария ли остана?
Рат, честит рожден ден и тук! Пожелавам ти CR7
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #160 -:
август 15, 2018, 13:51:50 »
Забравих да честитя американците на Свекърва! Им аз желая скоро бебе.
Панде, имам си нов фаворит-купихме Куртоа (още от Атлетико си го бях харесала), сега той ще ми е номер 1.
Активен
Alichka
«
Отговор #161 -:
август 15, 2018, 17:03:05 »
Честит празник на всички Марии и Марийки
Да ни е жива и здрава Рат!
Днес съм малко не в час, че е тройно инфарктен ден. И аз исках да сложа табелка на децата "Подаряват се", докато не ми размине и не отида да си ги прибера затъжена за двете ми диванета
Разходките ми е много актуална тема, ама утре ще се разпростирам
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #162 -:
август 15, 2018, 17:37:23 »
Привет, лейдис
Честит празник на всички именници.
Али
, да ти е жива и здрава Мария.
Ратче
, Честит Рожден Ден
Добре дошла в змейската възраст, дано това е един от най-хубавите ти периоди
Свекърва
, честито на американците, щом са го искали
Киви
, с малко закъснение да ти е жив и здрав З1
Цвете
, за проекта ще го реша като се финализира обекта
Още съм под въпрос
Моето момче е вече работно
Даже от днес е в командировка за три дни
Ей това е, от вратата за краката
Хубава вечер и безброй усмивки
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #163 -:
август 15, 2018, 20:01:30 »
Какви сте такива домошари,на мен ми дайте да пътувам и излизам.по заведения мога са си прекарам живота, то и сега поне веднъж седмично гледаме да излизаме без деца, лятото и с деца излизаме,но са доста непослушни и не може много да стоят на ресторант. Има един два ресторанта, където оставяме големи бакшиши и там не се притеснявам да ходим.
кво да правим. Чакам да пораснат. Само в къщи ще полудея наистина.
Аз нямам близки Марии,не го чувствам много празник, то и самото име ми навява едно бабешко чувство,защото като бях малка познавах баба Миче и баба Марийка и двете на по 80г.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #164 -:
август 15, 2018, 23:20:54 »
Рат, прехвърлила си се на по-свежа марулка, a
roumyana, с едно изречение успя да обидиш голяма част от населението на планетата.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...