Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:09:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE* (Прочетена 139492 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
«
Отговор #435 -:
февруари 21, 2018, 14:58:36 »
Чери, вие сте като семейство Адамс, бре
Бях забравила за баба Вампирия, че и тя сложна натура го даваше
Рат, добре са - и родители, и бебче. Още не сме се видяли, но с варицели, вируси и прочие не бяхме добра компания. Ще има време да се гледаме
За Търново - аз го харесвам. По-скоро Царевец, защото това ни е било дестинацията. Винаги сме били транзит от/до Русе, та не сме гледали светлинното шоу. Арбанаси не ме впечатли, но там съм била точно когато нашумя. Оттогава не сме ходили. Боженци ме беше впечатлило.
За съжаление там беше едно от местата с концетрация на много пари и малко мозък. Слизаха от колите възедри мъже с нагиздени жени и първата реакция беше "Къде ще седнем?". Сядаха на една от първите шкембеджийници, от които се издигаше дим от скара и с това Боженци за тях приключваше. Ние и още едно семейство бяхме единствените
балами, влезли в музея. А там има какво да се види
«
Последна редакция: февруари 21, 2018, 15:03:24 от Alichka
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #436 -:
февруари 21, 2018, 15:02:40 »
Руми,
отиваме две коли хора, нощувките ни са във Вонеща вода. На мен, като на безработна се падна да проучвам къде да се ходи, че това са цели два дни. В Търново сме били като ученици и не че са ни обхванали патриотични настроения, ама и аз не зная защо мисля, че ще е интересно да хвърлим око на Мултимедийния исторически център с восъчните фигури. Обаче, като се има предвид, че сме ходили по места, организирани с много пари и вкус из Европа, че и Азия, дано не се разочароваме двойно.
Жалко, че
Фиби
вече не пише, а
Маги
са болни, те биха могли да дадат също препоръки.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #437 -:
февруари 21, 2018, 15:08:51 »
Свекърва, баща ми нали правят ел инсталациите на разни исторически обекти, та някакъв мост правиха в Търново. Ще питам и ще пиша.
А мен ме прихвана нещо и направих резервация за Истанбул
. Сутринта си говорехме с мм, че там чу се ходило на шопинг, на чен само заради чавето не ми се ходеше, ама един страхотен хотел беше на промоция и запазих. Довечера ще уведомя и старите дракони / че заедно ще ходим, майка как ще пропусне шопинг тур/.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #438 -:
февруари 21, 2018, 15:09:16 »
На мен Търново ми е най- най-най място на света
Щастливеца и Его препоръчвам за хапване.
За восъчния музей - вуйна ми, която е историк, води нейния клас и каза, че е впечатлена. Ако това може да ти е ориентир... Арбанаси аз си го обичам, Самоводската обиколете. Тя не, че е толкова голяма, но е готино.
Ооо по нещо сладко в Стратилат задължително.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #439 -:
февруари 21, 2018, 15:38:39 »
Восъчния музей до Царевец, нали? И аз него се сетих да препоръчам, не е лош, даже много истински изглеждат фигурите (без ръцете):
http://www.velikoturnovo.info/bg/info/i110/%D0%9C%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80.html
Много му се зарадвахме, защото успяхме да покажем на децата как са изглеждали царете, войните и т.н.
Иначе задължително Щастливеца с хубавата гледка (на главната улица).
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
Re:Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*Ч
«
Отговор #440 -:
февруари 21, 2018, 16:06:11 »
Чери
, тя май е няква хипи кукувица, ама не е вредлива нали?
Булче
, виж в Габина сайта, страхотни са и има такива модели с разширение горе. Както и Бианки.
Има и един сайт Пещера обувки , май бяха 1001 обувки.
в компаса гледа ли?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #441 -:
февруари 21, 2018, 16:14:50 »
Цитат на: Cerise в февруари 21, 2018, 13:50:24
Аз като отделна единица - никога не съм била по-не готова. Ама реших, че ми е крайно време ...
Имаш 9 месеца да се подготвиш постепенно и доколкото можеш. Никой не очаква от теб с излизането да станеш супер-майка. Това е процес, отнема много време и СЛЕД раждането продьлжава сьщо.
Идеята е да се справиш все някак си и да обичаш дребното. За справянето все някак си, нямам сьмнения - всеки що-годе разумен вьзрастен го може.
За обчането, знай че е вьзможно да не се влюбиш от прьв поглед, но като се опознаете постепенно идва и любовта. И това е. Всичко друго е проба-грешка.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*Ч
«
Отговор #442 -:
февруари 21, 2018, 16:22:33 »
Цитат на: emmmmmy в февруари 21, 2018, 16:06:11
Булче
, виж в Габина сайта, страхотни са и има такива модели с разширение горе. Както и Бианки.
Има и един сайт Пещера обувки , май бяха 1001 обувки.
в компаса гледа ли?
жена всички бяха с разширение и пак не ставаха.
За любовта от пръв поглед с детето, аз поне не съм я изпитала. Първата ми реакция като изключим реанимация, беше "аууу ама то що такова пъпчосано, черно, мургаво... вчера не беше такова"
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #443 -:
февруари 21, 2018, 16:35:09 »
ами тр да видиш см на прасеца и така ще можеш от онлайн разширенията да се включиш. май ги пише в повечето сайтове. не ти вярвам че не ти стават, не е възможно.
и моята реакция беше подобна. с колежката по стая викахме леле кви са червейчетааа- червени и грозновати...
Активен
candidatM
Регистриран
Публикации: 0
«
Отговор #444 -:
февруари 21, 2018, 18:37:40 »
Любов, вино, романтика +
SEO оптимизация!
Активен
Nijolovateddy
Ентусиаст
«
Отговор #445 -:
февруари 21, 2018, 20:40:41 »
Фери
, разбира се
Съгласна съм с теб, при нас обстоятелствата някак си не бяха най подходящите, не че нямаше да го изгледаме
Пък и не помня много да съм го мислела някак си вътрешно си усещахме че не му е времето, но последните два месеца имам странни сънища, връхлитат ме нови мисли за бебчета и може би това ме шокира.
Свеки
, благодаря за статийката доста информативна.
Мойта кума сега е бременна за второ и все се шегува че третото поне ще го планува
Мая_Бъни
, ще направя 30 след няколко месеца
Възраста ми не ме притеснявя или поне така си мисля, обяснявам си го с факта че ме е хванала бейби треска и осъзнаването ме пренесе в нова вселена
винаги съм си била емоционална... характер
Всеки е различен сам по себе си, никога не съм се чуствала че искам деца на всяка цена веднага и на момента в който се омъжа,майка ми ме е родила когато е била на 19 и знам че не съжелява нито за момент, но тя е искала семейство и деца и това си е нейното нещо. Аз до последно стисках, но В като предложи вече нямаше накъде
и някак си мисълта за бебчета сама си дойде от едноизвестно време и явно това ме уплаши.
Стига съм раздувала детската тема че пак изписах света
Свеки и аз в Търново съм била като ученичка, трябва да разкажеш дали ти е харесало сега като ходиш. Аз на В съм решила да му направя изненада за годишнината да посетим някое място в БГ само двамцата за ден два, аз много обичам но като го знам какъв е може и хич да не се зарадва че ще го мъкна пак да обикаля пешачката
и затова ми е голяма дилема къде да го заведа. Той като не си беше ходил толкова години беше доста изстинал към БГ но мисля че успявам пак да го запаля
Хубва вечер момичета и сори за големият роман пак
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #446 -:
февруари 21, 2018, 22:22:50 »
Ботуши широки горе си взех от Mercarij. Предполагам и в София ги има. Мн готини сиви естествена кожа 45 лв. Много добра марка са немски , но явно не им трябват широки горе ботуши. В други магаьини с немски обувки също има. Tamaris и други някави подобни.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #447 -:
февруари 21, 2018, 22:29:07 »
Цитат на: roumyana в февруари 21, 2018, 22:22:50
Ботуши широки горе си взех от Mercarij. Предполагам и в София ги има. Мн готини сиви естествена кожа 45 лв. Много добра марка са немски , но явно не им трябват широки горе ботуши. В други магаьини с немски обувки също има. Tamaris и други някави подобни.
Ти вярваш ли ми че влезнах и Мерцарий и в магазин за немски обувки, там пък размер нямаше, че съм най-търсения, 37.. Остана ми Стил99.
Теди просто те е връхлетял майчиния инстинкт, ей това животинско в нас което иска да се размножава и не можем да избягаме от него. Успех и скоро да се похвалиш
Активен
roumyana
«
Отговор #448 -:
февруари 21, 2018, 22:31:17 »
Меркари аз по принцип все го обсъждам, че е долнопробно и че колежките ми си купуват от там и накрая и аз си взех. Всяка седмица има нова стока и има добри находки.
Активен
roumyana
«
Отговор #449 -:
февруари 22, 2018, 08:54:43 »
Аз подледна. Аз първа. Дпбро утро от Карлово. След снощния ужас съм още леко стресирана. Говоря за земетресението в 1.42. Много силно се усети.мъжът ми бил буден и беше взел ники и влезе да ме буди и да сме излизали навън. Слава богу беше кратко. Много силно , но кратко. Казват, че ще има и още трусове. Дано са по -леки
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...