Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 01:25:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни дойде с усмивката на дете!
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни дойде с усмивката на дете! (Прочетена 155486 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Юни дойде с усмивката на дете!
«
Отговор #495 -:
юни 27, 2017, 12:47:03 »
Има нещо котешко вярно
Аз гледах тялото й, че е шарено и готино, ама като се позагледах в лицето
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #496 -:
юни 27, 2017, 12:56:06 »
Еми,
на моята котка прилича
От пипалцата е, като е с панделки, все едно са котешки ушаци
.
Част от платовете на точки имах за коледните албуми и органайзери, сега купих по 50см. синьо и розово. За чантата пък ползвах останали парчета от първите спални торби на децата. То затова вкъщи всичко е задръстено от платове и прежди.
Ето филмчето, милите майки са го написали правилно. Случват се Хубави Неща се вижда в първите кадри.
http://www.maikomila.bg/%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0/
П.П. Голям кеф е да "късаш" гъсеницата. Голямо пращене пада при разлепването на велкрото и на котката изобщо не и харесва. Ще видим утре дали ще и обърне внимание Амели. Може да учи цветовете с нея, а с книгата - да брои и дните от седмицата.
Ето и първообразът. Много по- лесно се работи, защото е от филц.
«
Последна редакция: юни 27, 2017, 13:05:27 от svekarva
»
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #497 -:
юни 27, 2017, 14:01:16 »
Цитат на: marry_me в юни 27, 2017, 07:35:48
Къде е
Руми
, зачезна?
Много мило, че си се сетила за мен. Аз чета, но не знам къде се намирам от притеснения и въобще не ми е до писане. Последните 2 седмици се занимавам с доктори, изследвания и притеснения. Първо Ники вдигна температура без симптоми, след 3 дена стомешен вирус.Стефи също вдигна температура, реших че е същия вирус, три дена нищо, пак температура, после пак нищо и пак температура. И като се почна изследвания. Вече 5 пъти урина даваме .всеки ден, на нефролог бяхме и пак не се знае какво е. Днес още не са и хубави изследванията. Това всичко съпроводено с неядене и отслабване. В четвъртък пак нови изследвания като ще влезем в болница за през деня. Ники междувременно се разкашля, 5 дни по късно нов вирус с главоболие и температура.честно ви казвам не знам къде се намирам. Дано всичко се оправи.
Та за това не ми се пишеше, защото нямам настроение и тъй. Иначе ви чета и има много да казвам, но по натам надявам се.
Тони, много се радвам за теб. На другите няма да пиша , че нямам време , но поздрави на всички.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #498 -:
юни 27, 2017, 14:06:11 »
Руми
,ще стискам палци да има добри новини!
Пиши какво става, когато имаш време.
Свекърва
, добра работа!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #499 -:
юни 27, 2017, 14:06:53 »
Руми,
кураж и дано разберете от какво е температурата и преминат болестите
Няма и да питам, как сте изкарали на морето, ясна е работата
Активен
svekarva
«
Отговор #500 -:
юни 27, 2017, 15:06:11 »
Руми
като казваш
още не се и хубави изследванията
, значи все пак има подобрение
Кураж, дано скоро забравите за притесненията
Активен
svekarva
«
Отговор #501 -:
юни 27, 2017, 16:16:35 »
http://bgistinite.com/read/15728-47godishnata_desi_radeva__iskam_da_rodya_ot_prezidenta.html
Е ся вече я втасАхме
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #502 -:
юни 27, 2017, 17:30:00 »
Цитат на: svekarva в юни 27, 2017, 16:16:35
http://bgistinite.com/read/15728-47godishnata_desi_radeva__iskam_da_rodya_ot_prezidenta.html
Е ся вече я втасАхме
Онази как се казваше, Елена... На 50+роди
Руми, кураж! Смазващо е знам!
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #503 -:
юни 27, 2017, 19:44:06 »
Руми
, стискам палци.
Свекърва, страхотна работа, казвай цена и се нареждам за гъсеницата...няма нужда от много части, може само две, три..
Иначе и на мен ми заприлича на котешка муцунка.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #504 -:
юни 27, 2017, 21:30:26 »
Ще започна от пред назад... толкова се радвам, че приспах дяцата и стигнах до вас, а то да ме информирате за случващото се из вътрешния свят на пишман президентшата, ама айде моля ви сА ...
За сметка на това пък Свекърва пълни душата с тая джаджа... мноого готина идейка, на български автор ли е? А книжката за гъсеничката много я хвалят, да разбирам ли, че по-скоро не струва?
И не само джаджата де... малкия любовник с двете жени за календрене, то речник, то всичко, много освежаващо ми подейства, не спирай да пишеш.
Руми, силна прегръдка... ще премине, но сега ти трябва да си силната, за да имат кураж и вяра и малките. Добри новини пожелавам!
Всички болни, нека оздравяват бързо!
Тони, пожелавам ти прекрасна бременност и едно здраво, спокойно и спящо бебе. Много сте ми сладки бременните майки на първо бебе... от километри се познавате по розовите облаци, на които левитирате, а и разбира се сте сресани, боядисани, гримирани, с маникюр, бижута, стилни ( не спортни) дрехи без гънки дори, да не говорим за петна. Сега да не се заблуждаваме, не съм като от корица на модно списание, но силно се старая да имам човешки вид, къпя се по минимум два пъти дневно и в сравнение с милите майки съм като току що излязла от фризьор. Въпреки това като ме видят с мини Змей в раницата и с първородния Змей под ръчичка, така ужасявам майчетата с розовите облаци, че вече няколко пъти отнасям погледи тип спасете жената .... кво ми е не знам
И тъй ... оплаках ви се как плаша хората по улиците, сега да ви се похваля. Явно не съм още толкУ страшна, защото разни хора ме канят по сватби и съм в режим творчески, правя персонализирани подаръци, само да се пренесат в страната на сънищата вадя боичките и почвам. Това много ме зарежда, просто кеф...
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #505 -:
юни 28, 2017, 07:42:24 »
Добро утро
Киви,
благодаря ти.. Пак да кажа, имаш част от това бебе!!
Аз няма да съм от тези с боядисаните коси скоро, в началото боята не ме хващаше, а сега не мога да видя, как ще е положението, защото фризьорката ми беше на море, после пак, после в Париж.. После мен ме няма.. Ходя като гръмнал бойлер, ама съм си чаровна, какво да правиш
Хич не ме учудват жените раждащи толкова късно, яд ме е само, че не са много...Но предвид и начина на живот в България, те повечето вече са в менопауза по това време
Много ми се искаше леля ми миналата година на 47 да успее при последния й опит ин витро, но уви.. Не й е било писано
Снощи така се скапах... Всеки ме пита, как ми влияят жегите и аз казвам, че нямам проблем.. Бях на маникюр след работа и се прибрах към 8:30 в нас... 9:30 бях припаднала на дивана.. Не можах да вечерям различно нещо от 2 парчета диня и се пренесох в страната на сънищата.. Зверска умора
Хубава сряда
Утре сме на среща с бебето, нямам търпение.. Дано всичко е наред
Ще стискате палци
Активен
svekarva
«
Отговор #506 -:
юни 28, 2017, 09:22:32 »
Киви,
затъжила се бях за вас.
Успяхте ли да отскочите до Карлово /и Баните/?. последното, в скобата се чете бързо и слято, нали знаеш
Авторката е рускиня, намерих джаджата в Pinterest. Излезе на търсене
играчки от текстил
.
Всички предлагани във ФБ подобности могат да се видят там, барабар с кройки и указания.
Ти какви подаръци персонализираш? Радвам ти се как това ти доставя удоволствие. Аз се изнервям като почна да правя дребните работи. Сега велкрото ми видя сметката. Първо се опитах да го шия с машината, но след 3 счупени игли, грабнах лепилото. Още имам твърди люспи по ръце и нокти от него
Президентшата, като се замисля, май наистина е по- добре да вземе да роди сега, вместо да си вре носа из държавните работи.
Не мога обаче да си представя как съпругът и ще разнася бебе и няма да спи по цели нощи
, а после ще трябва да е представителен и свеж.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #507 -:
юни 28, 2017, 10:38:50 »
Свекърва, уникална е гъсеничката! Повече ми харесва от тази, която ползва за модел. Завиждам на детето, което ще си играе с нея.
Руми, скорошно оздравяване!
Булче, Елена Йончева ли имаш предвид?
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #508 -:
юни 28, 2017, 11:45:20 »
Привет мривет!
Пак сме на басейн.
Всички живи да оздравеят!
Днес имам страОтна новина. Ще има лагер от гимнастикатааааааа.... Обожавам морето. Като си купим имот от Варна само на плажа ще кисна. А дано ни огрее още това лято!
Пък Азис най-сетне пусна нов клип. В нет-а само него ми врат от 2-3 дни. - Мотел... Сега вече я втасахме. Само мотела не беше възпяван още.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #509 -:
юни 28, 2017, 12:27:59 »
Аааааа много е яка песничката.
Активен
Страници:
1
...