Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:41:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ноември 2016 - пробуди се!?  (Прочетена 184275 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: ноември 19, 2016, 17:13:18 »

Не знам за вас, но мен вече яко ме тресе Коледната треска. Тази година ми е повече от специална, заради малкият ни Бандитко. Нямам търпение да украсяваме, да купуваме подаръци и да приготвяме вкусни сладки. Хаха, доста пазар ни чака, защото нищичко си нямаме, но пък поне ще ни е ново. Като започнеш от елхата, та чак до коледната звезда. Искам поне на един от празниците да сме си само тримата, семейно.  heart
Подаръците още не са измислени. За родителите само предполагам, че ще е нещо със снимки от Коледната фотосесия на Алекс, но не е ясно какво. За Влади идея си нямам. От както съм родила не си спомням да съм му правила подарък и ми е толкова мъчно.  sad
За Алекс също още се чудим, затова ще помоля за идеи за подарък??? Какво ще му е интересно на тази възраст и в същото време да не е някой боклук.  blush

Опитах се снощи да поръчам една книжка от Хиполенд, но вече не беше налична.
Майка ми се похвали, че вече е поръчан подаръкът на Алекс, но не казва какво е. Знам само, че не е играчка. Ще си каже тя, познавам я. Няма да го пази дълго в тайна.

Обичам подготовката, суетенето и празничния дух.  smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: ноември 19, 2016, 17:52:13 »

Рингове са добра идея,  има различни видове. Аз преди време купувах едни дървени - сглобяваха се като зъбни колела и можеха да се въртят.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #452 -: ноември 19, 2016, 20:10:34 »

Джос, за ваше здраве good
Мениант, как мина вечерята, ударихте ли му по един кючек? Днес с какво ви ангажираха?
Аз съм скапана... Бяхме при приятелката с виртуалната Бабина. Дъщеря и ви бях казвала, че има семейни проблеми. Официално се развеждат и са си тук с бебето да организират формалностите. Таткото си има хубава работа в Германия и се връща там, майката от 10 години следва и още не е завършила, няма идея какво ще прави. Ей така, за има - няма 5 месеца решиха и го направиха. И какво, мъжът има прекрасна възможност за ново начало, жената да му мисли с детето.  diablo
Понеже каненето стана спешно, от вчера за днес, та съвсем забравих да снимам какъв органайзер за панделки и диадеми с коледни мотиви уших на госпожицата. Майката много му се зарадва и попита как ми е хрумнало да направя такова нещо.
Извод: не е във форума, че да знае как го изкопирах от Аличка Wink.
Ще направя в най- скоро време още един за френската внучка на другата ми приятелка, доволна съм как се получи.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #453 -: ноември 19, 2016, 20:39:56 »

А за френска дьщеря на мила сьфорумка не ти ли се прави?

(за една преателка питам)
Активен
svekarva

« Отговор #454 -: ноември 19, 2016, 23:26:15 »

Първо го виж, иначе с удоволствие и за преателки и за врагини  Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #455 -: ноември 20, 2016, 11:51:45 »

Така, така тук не крадем идеи, а само ги взаимстваме! И на мен ще ми е интересно да го видя. Аз бях обещала да го снимам по-отблизо, ама все не ми остава време, че и от апарата да прехвърля снимката..
На майтап се разчистих - това събота и неделя не го правя по принцип. Ам, каталясах и сега се опнах на дивана.
Вчера бяхме на фризура с дребното, че бретонът й влизаше в очите, а аз бях с коса като метла. Поразходихме се - еми друго си е! Не само търчане от и до работа.
Лоли, ти си екстра , че си била будна. Ние си спяхме дълбоко. Сънувах нещо и като подскочи спалнята, а меморито се разтресе като желе. Подскочих и сръчках ММ. Него си го е страх от земетресения и беше по-добре аз да го събудя, а не трусът. В един момент даже се зачудих дали не съм сънувала, обаче и ММ го беше усетил. Вертикално ли беше? Нищо не се люлееше вкъщи! Втори трус така и не усетихме.
Джоси, да сте живи и здрави!!!
Идната седмица ще ми е с ден по-кратка. Направих си планове за държавна институция, тур по магазините, прибиране на обувки от обущаря и дано на третия път хвана отворен магазин за арт идеи и материали. Остава да запозная началството с тези мои идеи!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: ноември 21, 2016, 08:11:16 »

Добро утро!
Веднъж да открия и аз седмица!
Нека да ни е спорна! Кико още спи, а ще ходим на градинка.  А Кари разказва в училище за България. Даже са закачили знаме на Бг в стаята за мероприятия.  Качили са снимки в сайта на училището и ние направо се разтопихме като ги гледахме снощи. Утре вечер сме на хокей - с Кико барабар. Дано да не съжаляваме! Уикенда мина хубаво - разхождахме се с хубаво семейство от България.
Хубава понеделник ви желая!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: ноември 21, 2016, 08:35:19 »

Добро утро и от мен smile

Ето закуската и кафето Wink

Ние си изкарахме супер уикенд, бяхме във Враца на рожден ден на бабата на кумата... Стана на 70 години, а как само изглежда (добре), как танцува, тази жена не се спря!!!  shok Ние се изморихме, тя не  pardon От 19ч. до 1:30 не е спряла да пее и танцува.. Не е имала лек живот, но умее да оценява хубавите моменти, а колко е борбена.. Пенсионерка е, обаче работи на 2 работи  huhhuh.gif Не, защото няма пари, а защото иска да помага на децата си и й носи удоволствие (нейни думи).. Как да не ме радват такива хора... Обичам я много.. Тя си ни отгледа, докато учехме.. Или бяхме вкъщи, или бяхме у тях..Рамкирахме й една снимка от сватбата ни, където сме четиримата заедно с кумовете, направихме й огромна кошница с 3 саксии с цветя + други откъснати, много красива стана и й направих торта с рози и божури (любимите й цветя) и сложихме отгоре копринени буби и пашкули, защото е работила в бубарска станция и винаги като бяхме малки ни разказваше, че по-хубава работа никой, никога не е имал .. Просто много си я обича.. Като видя тортата се разплака, въпреки гафа, че сервитьорът (видимо на около 60) остави тортата пред нейната приятелка, а не пред нея, защото както сам каза "Тази жена не може да става на 70години, вие сте луди"  funnytooth girl_haha

Откарахме до 5 сутринта в един рок клуб и беше голям кеф.. На другия ден се видяхме с едни наши приятели и после по живо, по здраво си тръгнахме кой на където му видят очите smile

Днес ми се спи, но се надявам тази седмица да е по-нормална от миналата  beating

« Последна редакция: ноември 21, 2016, 08:38:38 от alexandrova_90 » Активен
svekarva

« Отговор #458 -: ноември 21, 2016, 08:56:07 »

Еха, торта с гъсеници good Тони, дано си я снимала да я видим.
Из Пловдив новото беше присъствието но Ути Бъчваров за благотворителна акция. Прави пица и продава сандвичи баш пред общината и от 10ч. не спря да бърбори пред Общината. Ама ние нали сме си "айляк", я се събираха по 20 души, я - не. Най- верните му фенове са децата, в това число и племенникът. Голям мерак имат да готвят, дано го запазят и като големи. Wink
Хайде, хубава седмица good Аз си сядам на д- то и го удрям на труд и творчество.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: ноември 21, 2016, 09:07:56 »

Снимала съм и тортата и баба Лили smile Ще покажа и двете Wink
Абстрахирайте се от неграмотността на колежката, която се наложи да надпише тортата, че моята декораторка беше забравила надписа.. Поправих го после, като видях.  crazy beating

Ето ни и нас с баба Лили.. Много интересно е, че с кумата сме най-добри приятелки от хиляди години вече, а от 2 години насам нейния брат и моя са неразделни.. Майка ми казва, че е магия между двете семейства, децата да са като дупе и гащи, а аз добавям, с тази разлика, че ние сме по-готиното дупе и по-яките гащи blum

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #460 -: ноември 21, 2016, 09:12:06 »

Страхотни ъпдейти, Како и Тони! Свекс, спорна работа!
Али
, през 2012 се еавкуирах от земетресенията по вашия край за сватбата с "ясното съзнание", че при вас не е сеизмична зона... хаха ... ама поне поспах. Успешен шопинг smile

Моят уикенд беше спокоен, релаксиращ и семеен. Единственият ми проблем, е че между събота и неделя ми се губи един ден Wink

Тони, респект... ти ли ги правиш тия декори?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: ноември 21, 2016, 09:19:06 »

Аз ги измислям, тази конкретно съм я измислила на майка ми за рождения ден преди 1 година. Просто сега добавих бубите и промених цветово концепцията, че се ръководех от любимите цветове на рожденичката. Иначе мисля и имам едно момичета, което ми ги прави 1:1 с представите.. Жалко, че не е на работа 24/7, а има почивни дни, та се налага по нещо и другите декоратори да правят  nea

Така, както съм го написала, звучи че аз с ръцете си съм я направила..  crazy
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: ноември 21, 2016, 09:30:23 »

Привет, разкошна торта, разкошна.Хубаво сте изкарали, само така, трябва забава да има.

Фани, много интересно звучи всичко, направо ми иде да хвана самолета и да идвам при вас.

Свекс и хапнахте ли от на Ути сандвичите?

И ние като Киви, семеен уикенд.Моника е болна и нямаше мърдане от нас, а и вчера в тая мъгла де да ходим.

АЙде хубав ви ден аз ще работя.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #463 -: ноември 21, 2016, 09:36:14 »

Добро утро!

Свекс и аз искам да видя тези кутии. Тия развеждащите не мога да ги разбера, ей така чао сбогом от едното нищо...

Тони тортата е един път, и аз обожавам божури!

Киви и мен ми се губи един ден хахах петък се прибрахме в 01:00 от Пловдив. Ходихме в Хемингуей, хубаво заведение, храната беше много вкусна, сервитьорите точни. Хората бяха много доволни, даже някои от тях споделиха че за първи път влизат в този ресторант  blush Та събота я проспахме... станах в 10:30, неделя ходихме до икеа и ринг мола, купихме яке за момчето от плюшено мече smile остават  ни зимни обувки и слипове smile. На звяр му купихме шкаф за икрачките за да са му по-достъпни, само че вместо по-достъпни станаха по-разпиляни smile 

Хайде лека седмица, за мен ще е хем по-къса, хем по-дълга , четвъртък заминаваме на ПарижУ

Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: ноември 21, 2016, 09:37:47 »

Свекс, какво ще правиш? Тони, супер чудесийки сте сътворили пак  Bravo Bravo Bravo
Заповядай, Маги, тъкмо да говоря на български с някой. Ей не ми се получава руския както ми се иска, но и аз съм упорита - не се отказвам! Говоря си пък който ще да разбира  tease
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: