Нестандартни Подаръци за Гостите на Сватбата?

(1/5) > >>

kalina1988:
Здравейте!

Сватбата ми е през 2017-та, но реших от рано да помисля и за по-дребните детайли понеже искам да се получи нещо по-нестандартно и различно  :)
Прегледах темата във форума с подаръчетата за гости на сватба, но повечето идеи са доста тривиални: медчета, юзчета с ракия, лебеди, порцеланови слончета и т.н. Иска ми се в тази нова тема да обсъдим само по-нестандартни идеи като:
книжки с любовни мислимини албум със снимкивинтидж ключета и др.За какви по-нестандартни и интересни подаръчета се сещате и какво би ви харесало да получите като подарък за спомен?

krisi_smile:
Преди месец на една сватба в Сливен ни подариха сватбен кибрит с клечки с бял барут. Това е най-нестандартното подаръче, което сме получавали и определено много му се зарадвахме с мъжа ми :)

kalina1988:
Готина идея! Засичала съм в Pinterest сватбени кибрити, но не знаех, че и в България вече ги има  *THUMBS*

eleni4ka:
На мен ми харесват неща направени лично от младоженците - на нашата сватба бях направила сама за всички дами балсамчета за устни. Хубаво беше, че може да се ползва, а не да събира прах. На една сватба ни подариха магнитче - то поне не събира прах на хладилника :) На друга сватба ни подариха матрьошки, също и малки шишенца като шампанско, само че пълни с разтвор за сапунени мехурчета.

kalina1988:
Цитат на: eleni4ka в август 02, 2016, 14:47:43

На мен ми харесват неща направени лично от младоженците - на нашата сватба бях направила сама за всички дами балсамчета за устни. Хубаво беше, че може да се ползва, а не да събира прах. На една сватба ни подариха магнитче - то поне не събира прах на хладилника :) На друга сватба ни подариха матрьошки, също и малки шишенца като шампанско, само че пълни с разтвор за сапунени мехурчета.

Доста интересни идеи!!! Може ли снимки?  :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница