Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:11:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 194410 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Август 2016
«
Отговор #345 -:
август 11, 2016, 14:07:02 »
Тъкмо написах "Я да вземе някой с нещо да се похвали!" и ми дойде на ума един стар виц от времето на дядо ми, в тон с разговора при това.
Значи, в едно село най- хубавата и най- богатата мома била много глупава. Ама толкова глупава, че въпреки красотата и имането и, аха- аха да си остане стара мома. Естествено от селото никой не я искал, ама и другоселци като я чуели да говори и мигом си събирали багажа и беж на каруцата. Родителите и се видели в чудо, та и забранили да говори пред гостите.
Дошли сватове от много далечно село, имотни, работни и с хубавец син за женене. Момата мълчала, усмихвала се и работата взела, че станала - харесали я и ги сватосали.
Бащата си отдъхнал и в голямата си радост рекъл на щерка си:
- Излезте със зетя да се поразходите двамцата, да се опознаете, да види селото, пък и ти да се похвалиш!
Излезли двамата, вървяли, гледали, момъкът разказвал за дома си, а момата само сумтяла и се напъвала да се сети с какво да се похвали. По едно време спряла до една крива круша в затънтен сокак и посочила с пръст към купчинка, около която жужали орляци мухи. Изпъчила се, огледала се гордо и казала с меден глас:
- Туй л.йно видиш ли го? Аз съм го направила! - и се потупала за по- голяма достоверност в гърдите.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #346 -:
август 11, 2016, 14:37:39 »
по ред:
аз памперс няма да махам скоро също, макър че е ужасно обринат и подсечен, ама той не знае къде се намира още, малък е. Бях пускала една книга, американска, та ако някой я иска да свирка, една съфорумка успя наистина с този метод за 3 дни да махне памперса.
За роднините и непожеланите съвети, нямам никакви проблеми. Обяснявам бавно, за да им стане интересно, и те накрая са с моята нагласа. Сега обаче предстои след морето звяр да остане при майка ми и баща ми за седмица, силно се надявам да не бъде захранен с шоколад!
svekarva
то като ония виц, двама на вечеря, първа среща, обаче мълчали, нямали общи теми за разговор и девойката решила да иде до тоалетната и да се забави малко че да има за какво да си говорят,и връща се след 20 мин и ония я пита "С*а ли ма?"
«
Последна редакция: август 11, 2016, 14:44:15 от bulche91
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #347 -:
август 11, 2016, 14:48:20 »
Привет.ГЛедам на всички ви дните са ужасни, да се класирам и аз.Тази сутрин, рано-рано почина едната ми баба.Поплаках си порядъчно и после реших, че ще я помня с усмивка и с упорита и. Защото тя беше едно упорито и саможиво бабе.
Памперса го махнахме от раз преди около 2 месеца вече.Не съм я слагала целенасочено на гърнето, не съм я тренирала от малка да знае какво да прави в него.Но аз съм много доволна от яслата.От там се научи първо само да ака в гърнето, а после за два дни с едно напикаване махнахме памперса.Подмятания съм чувала много, но аз съм перде, а и не си мълча, та бързо замлъкват хората.
Бубе
, когато аз организирах нашата сватба майка само ме питаше защо правя това или онова, не виждаше смисъл в 80% от усилията ми.След като всичко мина ми каза браво, справи се страхотно, стана хубава сватба и сама я направи.Да ти кажа още се разтапям като се сетя за думите и и всички нерви забравям.
Булче
, кучешките са ад, на нас ни разказаха играта, аз не спях.Да избиват тия зъби да си почините всички.
Мари
, добре завърнала се от почивка.
Оставям ви дами, по-късно ако мога ще пиша.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #348 -:
август 11, 2016, 14:55:51 »
Маги, съболезнования!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #349 -:
август 11, 2016, 15:00:18 »
Съболезнования, Маги!
И на мен ми е криво и нервно.. Нямам търпение да си ходя, а като си ида вкъщи трябва да чистя и оправям.. Мързи ме, угодия няма!!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #350 -:
август 11, 2016, 15:01:39 »
На мен денят ми е нормален.
Маги, моите сьболезнования сьщо.
Тони, благодаря ти
Превишила сьм лимита за лични и не можах да ти пиша там.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #351 -:
август 11, 2016, 15:10:17 »
Маги, съболезнования
аз много тежко преживях загубата на баба ми, на която съм кръстена. А на същия ден, в който беше погребението щяхме да бъдем кумове на двойка, за която и за двамата това е втори брак, но се обичат много и отглеждат децата си - момче и момиче заедно. В момента и двамата са студенти. Та защо го разказвам това, накратко, както ние, алияните често казваме : Така е устроен светът - Някой си отива, друг се ражда... С едното око плачем, а с другото се смеем
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #352 -:
август 11, 2016, 15:15:33 »
Фанимира в тази връзка, днес свекървата има рожден ден.Сутринта с Моника отидохме да купим букет и да и го подарим.Та света е така устроен.
Благодаря ви момичета!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #353 -:
август 11, 2016, 15:32:16 »
магито
съболезнования. Аз обикновенно когато някой по-възрастен си отиде казвам, а дано и ние да си доживеем, да видим внуци и правнуци. Това е един истински и пълноценен живот. Бях гледала някаква по телевизията която тълкуваше сънища, обади и се жена и се оплака че сънува че ще почине когато е най-щастлива в живота. Жената и обясни точно това, човек е най-щастлив в живота когато пред себе си вижда голямо и щастливо семейство, когато е видял деца, внуци и правнуци! Та дано всички си заминем толкова щастливи!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #354 -:
август 11, 2016, 15:52:40 »
Маги, съболезнования! За нас остава да продължим да живеем и да следваме примера на тези, които вече ги няма.
Активен
svekarva
«
Отговор #355 -:
август 11, 2016, 16:17:12 »
Маги,
съболезнования!
Със смъртта на баби и дядовци някак разбираме, че детството ни си е отишло завинаги
.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
август 11, 2016, 16:25:50 »
Маги съболезнования ,,,,Много ми допада това,човек да си отива,когато е най-щастлив,дано и ние доживеем внуци и правнуци
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #357 -:
август 11, 2016, 21:01:00 »
Маги, моите съболезнования!
И аз се опитвам да разсъждавам философски...., но човек никога не е подготвен за тези събития в живота.....
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #358 -:
август 12, 2016, 08:05:35 »
Добро петъчно утро!
Последен работен ден! Въпреки валежното време днес на мен ми е леко на душата. Довечера сме на сватба с Кари. Инж. си е резервирал билета и до понеделник вечерта поне ще ме държи емоцията /докато се сдърпаме за нещо/
Кой е дежурния по кафето? Веднага да се яви да сервира!
Лека работа на всички работни!
Активен
svekarva
«
Отговор #359 -:
август 12, 2016, 08:37:49 »
Ето ти го кафето, със сладко;)
Значи си идва Инж. да се видите
Хубави, лоши, друго е да са до нас и да си имаме другар в живота. Най- малкото имаме на кого да се скараме и да си излеем гнева
Най- накрая се диша спокойно. Който е на морето, да му мисли.
Успях да се видя с две приятелки чужбинки по за час. Едната е три години по- голяма от мен, на 65, другата загуби преди две години съпруга си, но и двете са много жизнени, правят планове, не се оплакват, много се смеят и нищо и никого не критикуват. Веднага, ама веднага си личи, че живеят извън България. Обичам си българските приятелки, но е съвсем друго с тях, всички си мрънкаме заедно и поотделно.
Ходи ми се по любов...
13912497_1198734833509944_6783206624572557313_n.jpg
(67.09 KB, 346x346 - видяно 1776 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]