Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 21:24:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли 2016 г.
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
51
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли 2016 г. (Прочетена 199564 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Юли 2016 г.
«
Отговор #30 -:
юли 01, 2016, 12:57:06 »
Хахаха, зареждащо ми действате!
То да не смее човек да каже, че ходи на фризьор. Пък и да беше само мъжка професия!
Снощи гледахме мача с гости... и след мача... до 2! Мъжо се пльосна върху мен като лягахме, за да отстъпя мястото си и да го мачкам. Не стана точно така. Заспах на секундата, а той върху мен. Джулая го посрещнах със светната над главата ми лампа- не я бяхме изгасили. ММ се беше отдръпнал, че му е станало жега или упорито съм го ръчкала с кокали.
Днес съм повече от отвеяна! Мечтая за почивка и за море. Второто не е сигурно! И басейнът утре не е сигурен, че го дават да вали.
Маги, супер, че се завръщаш!
Рататуйче, още малко и ще си щъкаш! Стискам палци за хубави неща. Аз броях дните до седмия месец, а накрая устисках до 9 дни преди термин. Така се успокоих вече в седмия, че нищо не можеше да ми спре хубавото настроение и разходките!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #31 -:
юли 01, 2016, 13:01:17 »
Да чукна на дърво, и двете ми бременности минаха прекрасно. Може да изчаках доста м/у двете, но пък станаха почти веднага
Обаче не бих се наела за трето. Вече ме страх да не слушам лекарите. А пък със самолет съм пътувала 18 пъти досега
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #32 -:
юли 01, 2016, 13:03:02 »
Цитат на: fanimira в юли 01, 2016, 12:18:44
Ин-лоу обаче ще ходят с бившата ни кола да купуват пилета
от сега нататък, щото да има наесен за коленИ, а че наштИ деца, няма да вкусят месото е отделна тема!
Що така???
А това за косите - нааачииии, едно време така ми се свидеше таА коса, с майка скандали имахме за 1 или 2 пръста подрязване. И един ден ми пришрака нещо и отидох, и се постригах кЪт момче. Една жена щеше да припадне в салона като ме видя хаха. от тогава вече ми е сеее таааа брат
Коса - ше порасне
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #33 -:
юли 01, 2016, 13:06:51 »
Щото на едните майка им е гражданка и не е кусвала "селска" кокошка, а другата не обича месо
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
юли 01, 2016, 13:08:55 »
Ма майката ОК, за децата не разбрах. Ти ли нИ Идеш месо?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #35 -:
юли 01, 2016, 13:09:25 »
Боже,
Скай
и аз бях така с косата.Колкото рев и сълзи бяха като ме подстрижеха значи.И накрая една фризьорка ме офъка ама ужасно и аз я подкъсих и вече не ми пука.След като забременях пак се офъках, че да ми е по-лесно с бебето.Ама сега нямам време да стигна да ме подстрижат, че да заприличам на човек.
Рататуй
, ще седиш и ще пазиш дивана, мисли че много мина, малко остана
Али
, аз най-мразя да се събудя от работещ телевизор, а Мерал редовно така заспива. Пък аз съм едно животно, не мога да спя на звук и картина.Трябва да ми е тихо и спокойно.
Фани
, аз също не обичам селска кокошка мазна ми е, но за детето ако намеря такава правя я супа я манджа.Щото и аз нали съм гражданка, село нямам ама ако ми припадне нещо от някоя съседка ползвам го, че иначе все на купешките боклуци разчитаме.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #36 -:
юли 01, 2016, 13:11:59 »
Хората са казали, за отрязани коси и нокти не се жали
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #37 -:
юли 01, 2016, 13:22:44 »
За кокошките аз не мога да ги ям.Винаги ми е по жилаво месото им, незнам защо.Поне тези, който съм опитвала сега, като малка нямам спомен.
Косата ми никога не е била много дълга, но пък беше къдрава,след всяко раждане, започна обаче да се изправя,ще видим сега до къде ще я докарам.
Иначе и аз като Скай, не давах да ме постригват, а след държавните изпити отидох и се постригах като момче, майка ми като ме видя се разрева
, считайте как съм изглеждала.
Една приятелка ходи при Капанов и тя каза, че това е най-лошата и пострижка досега.
Аз тръгнах за болничният и малкия повърна по пътя, сега се гледаме, слагам свещички, защото отй не може да пие лекарства и се моля да не стигнем и до друго с тези свещички.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #38 -:
юли 01, 2016, 13:25:46 »
Цитат на: svekarva в юли 01, 2016, 11:44:59
Киви
, ти за морето спомена, че отпада по лични и служебни причини, та не си достатъчно категорична. Пък косата ако ти расте бързо, май доста е пораснала...
От косата не мога да се оплача, щото тя е като щастливите кокошки (да се включа по
темата)- свободна и независима. Единствено със шампоана и чат пат и с балсама се вижда всеки ден и туй то... Няма бои, цветове, преси, Фафли и тъй нататък. По традиция я режа март месец като магаретата и преди зимата, че много ми се оплита в шаловете. И стига и толкос... да се оправя от тук нататък. Достатъчни са ми онез хубавци двамата дето всеки месец са на фризьор.
Рат
, я да пазиш леглото... после по цяла нощ ще обикаляш ако ти се падне змей ...
Фани
, това Ин Лоут-тата са няма такива същества, все ще намерят как да ти опънат нервите...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #39 -:
юли 01, 2016, 13:34:56 »
Фани, ама те няма ли бройлери да вземат или домашни кокошки? На мм баба му взимаше бройлери, е супер гадни бяха! Само докато бяха пиленца с пух ги доближавах да ги помачкам, за 2 месеца станаха такива динозаври. Аз много искам да гледаме кокошки, за яйца поне, ама никой не ми се връзва на акъла /така де някой трябва да ги гледа, а явно няма да съм аз
/
Марта, бързо да се оправя дребния!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #40 -:
юли 01, 2016, 13:39:17 »
Здравейте
Аз отидох да посрещам джулая, когато моя приятел доктора се женеше. Да съм по-далече от София за всеки случай
Ама беше много яко
Бяхме компания, послед пооснатахме само двамата с ММ, а след това минахме да се запозная със "съкровищата". Днес пак бях будна, по същата причина, поради която тоя пост спира тук
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #41 -:
юли 01, 2016, 13:40:28 »
Ratatui
, благодаря
.
Сега като каза се сетих, че последните пъти са ни давали бройлери, гаднички си бяха и никой не ги ядеше.
Пази още малко дивана, ще се нормализират нещата скоро.Виж и при Ма6ка влязоха в релси нещата.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #42 -:
юли 01, 2016, 13:41:42 »
За косата не ми е жал, ама грам. Моята расте с два пръста на месец
Ако я подстрижа до раменете, за една година е пак до кръста. Ама това не си е оферта
Не мога да се боядисам с друг цвят, освен моя, иначе на две седмици корени
Сега съм си харесала една черта с леко удължени кичури отпред и един балеаж да пробвам
Аааааа и на всичкото отгоре съм с естествени средно-едри къдрици, че се и изправям с преса
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #43 -:
юли 01, 2016, 13:47:46 »
Пазя аз леглото и без това в тия жеги работа на вън нямам, че нещо тия дни като постоя права и толкова лошо ми става, все едно кръвното много рязко ми пада. Нямам търпение вече да идват седмици с 3 отпред, дори и да не ме пуснат да ходя, поне ще ми е по-спокойно.
Бройлерите са много гадни, домашните кокошки смърдят, купешките са пълни с кво ли не, то избор не остана!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
юли 01, 2016, 15:28:51 »
Хахаха голям сте смях с тия кокошки. Ние пък покрай добитъците купувахме живи пилци, поотраснали, ама нали аз не моА да ги коля и на мЪжо не давам, та един подопечен виетнамец ги колеше. Ама си бяха супер. Те докато са още малки, не им е толкова сухо месото, ама нямат нищо общо с купешките...ш'ма прощавате...
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
51
Нагоре