Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:12:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни 2016
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни 2016 (Прочетена 175131 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Юни 2016
«
Отговор #525 -:
юни 30, 2016, 03:36:00 »
Много гадно наистина, Чери!
Но англите са си такива: За всичко обвиняват Правителството, най-вече за отвратителното време
Дано успеят да предотвратят поне някои последствия. Не съм чувала кумата наскоро.
Колко ли Българи ще споделят на стената си: Молете се за Истанбул?! Дано го направят поне тези, които са ходили "поне" веднъж до там.
В момента се пише Историята. Много ми е интересно какво ли ще си мисли Кари за Маргарет Тачър след 25 години?! За мен тя е Велик политик!
Честито на мъжа на Бубето!
Лека!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #526 -:
юни 30, 2016, 10:06:03 »
Ха добър ви ден!
Фани
показаха по БТВ една снимка - сърцето ми е с Истанбул за споделяне във ФБ, но не съм я срещнала по стените на мои познати. Част от моето сърце винаги ще е в Истанбул и с хората там.
Чери,
сигурно защото доста непристойни приказки се отправиха англичаните са си променили отношението за една нощ. Всички го очаквахме, те си го искаха, ама виж, пак се иненад
А
хме.
Както казва Мари, дано преминете успешно и това предизвикателство
Тони,
ами сигурно повече излизате, повече пътувате и съответно се храните по- често навън, затова харчите повече
. Май при всички ни е така... А, и ремонти повече се правят
Еми,
че кой ще се натиска за близнаци та да знаем как става работата?
Ти на твоята коса и слага цветни кичури, ама хич не помня подстригва ли я, та да проследим статистиката
Аз се подстригах и чакам... само действието, за състоянието няма как да стане вече
Току виж съм се офъкала втори номер от много мераци
Успешен ден на всички ни, пак е горещо
13567347_1171710502879044_2650701139937457659_n.jpg
(42.1 KB, 500x500 - видяно 484 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #527 -:
юни 30, 2016, 10:16:19 »
Свекс, от вчера сте ме почнали с Ина с тези розАви торти и естетически издържани чаени сервизи. Та ще ходя да си търся чаен сервиз скоро, такъв розАв. Аз имам един наследствен от свекървата, ама той е такова произведение на изкуството, че не давам да се пипа
Чери, аз си спомням колко беше щастлива и доволна от хората там спрямо тук. Аз предпочитам местните нрави и право куме в очи да се гледаме на криво от ден първи от колкото западното им лицемерие. Виж за работа е друго, там нямам нужда от допълнителна "пАра", ако имат да те критикуват например ... на българското дебелокожо говедо лично съм присъствала как от "скандала" даже хубаво му става.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #528 -:
юни 30, 2016, 10:48:08 »
Хаха, таА тема с работата много ми е присърце, че ми е драма...
Аз по принцип съм от ония дето си мълчат. Гледам работата да се върши, пък другото го преглъщам. За това все съм била "некадърна", "много добра, не може да тропа с крак"...и всякакви епитети, които нито са верни, нито пък някой го бърка.
Това последното беше официалната причина да ме махнат след 5 години работа от старата фирма.
В новата пак започнах да си трая...Ама по едно време ми писна. И ся си плямпотя. Не на всички, ама си казвам. Нищо няма да променя, ама на мен ми е по- добре.
Няма как да се разбереш с хора, дето идват и ти казват - тиии защо не си направила това и това. Не бе, точно това направих. Не, ТРЯБВА да направиш еди какво си...да, направих го...и след 20 мин такъв разговор просто трябва да кажеш - ОК аз бъркам, ти си прав, ще го направя...
Та така де, не знам навън как е, но като цяло в БГ много малко хора ще се замислят върху това, което им кажеш. Ей го моя "пряк ръководител". Какво ли не съм му казала, защото отстрани някои неща се виждат по- лесно. Ми - нищо не направи. И сега хората като отидоха да се оплачат от тия неща, той страда...ми - да си слушал в крайна сметка...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #529 -:
юни 30, 2016, 11:31:10 »
Скай, никой работодател не слуша, мислят се винаги за НАЙ НАЙ.
Свекс, слагах си кви ли не на цвят кичури, та не знам някой ден дали мога да тълкувам за пол на деца по това, щото то бях и като дъгата на хомосексуалистите по едно време на цвят
Аз съм на вълна обувки, любимците ми за деня:
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #530 -:
юни 30, 2016, 12:59:37 »
Привет и от мен!
Нашият пряк шеф напоследък хич го няма, но и проекти няма, и пари няма. Сякаш предпочитам да е тук, да не слуша какво му говоря и да ни дава зор.....
Току що ми пристигна плажната чанта, искам вече на море!
Поздравявам ви с един свеж и "вкусен" маникюр на любимата ми маникюристка (която избяга във Варна
)
Киви,
точно за теб е!
Еми
, тези обувчици ги взимам, нищо, че не си падам по черното през лятото.
Активен
Feribotka
«
Отговор #531 -:
юни 30, 2016, 13:25:50 »
Хайде да не ви подмина и днес
Два дена имам гости, разни приятелки дето не съм се виждала с тях от сума ти време им е много интересно как ми протича бременността, няма лошо, обичам гости
Хубавото е, че идват преди обяд и следобяда съм свободна да си вършея
Много ми е интересно за англичаните...честно казано си мислех, че е много шум за нищо и няма да се променят кой знае колко отношенията към емигрантите, ма явно не е така
Вики
, любопитствам, да знаеш! Дано имаш повече време да пишеш как е на Острова
И нашите спестявания лятото заминават...миналата година за сватба и ремонт, тази за бебето и ремонт...другата ще видим
Прекалено са ми високи тези обувки
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #532 -:
юни 30, 2016, 19:56:23 »
Личи си, че е лято - по цял ден съм на отворен прозорец, а отвън съседите са си надули чалга (добре, че поне е гръцко)
За мен не е нормално шефът да крещи или пък колегите. Какви са ми те, че ще си позволяват подобно отношение! Макар явно да е често срещано. Най-добрата ми приятелка работи отскоро на едно място (2-3 месеца) и вече едва ли не я обвиняват, че не е извела отдела от кашата, в която я затънал. Тя имала такова специализирано образование, другите колеги нямали, та да ѝ виснат на шията освен! Много е демотивиращо, не знам кой биха накарали да работи повече при такова отношение
Както в училище - никога не са ми стимулирали слаби оценки, напротив, ако получех такава, съвсем не ми се занимаваше повече.
Изведнъж ми се натрупаха сто задачи - сесията, работа у дома (имаме пластене на село и трябва да го свършим преди морето), изготовка на поканите за сватбата, уроци по танци, спорт, отслабване... Потискам се, че не мога да си подредя времето, че всичко ми се изплъзва.
Но поне да не забравяме, че е лято
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #533 -:
юни 30, 2016, 20:21:34 »
Цитат на: Bube в юни 30, 2016, 19:56:23
Както в училище - никога не са ми стимулирали слаби оценки, напротив, ако получех такава, съвсем не ми се занимаваше повече.
Не за училище, ама колко ми е познато - има си хора, дето като им кажеш - ти не можеш еди какво си и те се амбицират да го направят. Аз съм тоочно на обратно...
Активен
Feribotka
«
Отговор #534 -:
юни 30, 2016, 21:03:00 »
Бубе
, от опит знам, че колкото повече неща имаш на главата, толкова по-организиран си и по-бързо ги отмяташ и обратното...само ти се струва хаос
Аз пък много обичам някой да ми каже не можеш, или да ме подцени по някакъв начин...доста се амбицирам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #535 -:
юни 30, 2016, 22:31:11 »
Свекърва буди снаха си:
- Айде, снахо, ставай, твоите приятелки отдавна станаха и шетат.
- А твоите като са умрели отдавна...... аз давам ли ти зор ?!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #536 -:
юни 30, 2016, 22:40:38 »
Цитат на: skylife в юни 30, 2016, 22:31:11
Свекърва буди снаха си:
Тази го знам и много се смях като го видях за първи път
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #537 -:
юни 30, 2016, 22:47:11 »
Цитат на: skylife в юни 30, 2016, 22:31:11
Свекърва буди снаха си:
Ах, тъкмо утре отивам при свекито, дойде ми точно навреме
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #538 -:
юни 30, 2016, 22:51:42 »
Сноу, вицът ли смяташ да ѝ разкажеш?
Активен
Feribotka
«
Отговор #539 -:
юни 30, 2016, 22:58:47 »
Хахаххаа и аз утре ще се виждам със свекървата, ма мойта е широко скроена, добре ще го приеме
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
Нагоре
Изпечатай