Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:42:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 63   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна Тема - Февруари 2016 - Make Love  (Прочетена 223713 пъти)

always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #600 -: февруари 18, 2016, 14:53:47 »

ХелоУ!

Киви, много готини папагали.  good И аз сутринта се натъкнах във фейса на подобни.  smile
За пролетния гардероб, не си и помислям, че ще мога да се вкарам в нещо, нито пък ще влизам във форма. Точно обратното, ама е разбираемо.  pardon

Марта, добре дошла и тук.  smile

Мъдри мисли!  pleasantry

Аз пък съм сложила една леща да сваря, че тук времето е ужасно и не ми се ходи до магазина даже.  Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #601 -: февруари 18, 2016, 15:04:16 »

Лоли, да ти завиди човек blum
Аз сложих манджата да се готви, изгледах "Стъпка по стъпка" и сега се радвам на тишината.
Пролетния гардероб няма какво да го мисля откъм влизане. Тая зима си заслабнах отвсякъде без диети huhhuh.gif Нямам търпение да дойде по-топлото време и да се радвам на хубави обувки. Омръзна ми с ботуши да ходя. Тази зима успях само един чифт да си купя. На драго сърце ще изхвърля поне два чифта от гардероба, ама преди това да намеря заместители. Даже наскоро се оглеждах нещо от намаления да падне, ама nea Не знам като наближи да кумуваме как ще си намеря обувки. Отсега съм се замислила за лятото crazy Ако нищо не ми пасне, ще имам нещо ново, нещо на заем, нещо старо (обувки)...
Панде, даже много Флюбена стана покрай тая бременност. Мен пък не ме дразнеха до момента, в който не почнаха да звънят няма ли да раждам beating
Кажете де.... Нищо не разбрах за тия папагали при Гала blush
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #602 -: февруари 18, 2016, 15:06:54 »

Фери, като четеш, не прескачай Wink Има пуснат линк за изложба на папагали и една печалба папагал от породата Кралски Жоко. Понеже Фани редовно печели лотарии, пращам я да спечели. Wink
Един стар хубав виц:
Жена държи дете на ръце и уплашено тича към мъжа си:
- Олеее, детето глътна куршум!
- Ма не го обръщай към мен тва дете, ма!
Хихи, Панди, прав е баща ти good
Али, от "На кафе" сигурно е за папагалите, предполагам и там е имало лотария.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #603 -: февруари 18, 2016, 15:13:31 »

Тя Фани само да внимава да не спечели pleasantry каката от снимката с двата папагала Girl_hide
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #604 -: февруари 18, 2016, 15:22:14 »

Хахахха, само тоя цербер ми липсва в нас! Хихихи, аз се завърнах, усилията ми т.е. 15 мин кибичене в студа бяха възнаградени - имахме чуден урок! Само мухабет и китайски манджи, които, за мое учудване, ставаха за яденИ. НаядАх сА и вече съм щастлива!
Аз нямам нищо против да работя за чест, както в момента правя, ама защото друг ми дава кредитните карти. Иначе който е на 2 даскалски заплати не го виждам как ще оцелее... Златен ми е мъжа, да ми е жив и здрав!  pleasantry
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #605 -: февруари 18, 2016, 16:46:24 »

Фани, от китайските манджи ям само ориза със зеленчуци и лютото  соево сирене със зеленчуци. Десертите им като панирана торта и паниран сладолед, са ми любими.

Мен днес ме впечатлиха тези комунистически мадами- брали, брали, оправили петилетката biggrin

Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #606 -: февруари 18, 2016, 16:53:09 »

Реших да се занимавам с наука и по-точно с физика, защото винаги съм се увличала по това. В главата ми бяха - братство, равенство, ръка за ръка с науката напред към прогрес!

Исках да правя нещо, с което да се гордея, да допринеса към общото благо. Казвам, че се примирих за това, че поне в началото възнаграждението ще е малко, защото каузата си заслужава (и защото като Фани, има кой да ми дава пари  blush ). В момента ми пречи това, че представите ми не се оправдават - тук също има интриги, задкулисни игри, прибиране и "усвояване" на средства...

Надявам се обаче, че нещата ще се променят за добро в бъдеще, че България отново ще има наука равна на световната, затова и не се отказвам още.

За пролетния гардероб - ще си вляза в него, ама ми се иска да вляза в дрехите отпреди 5 години  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #607 -: февруари 18, 2016, 16:58:32 »

Извинявам се персонално на Фани, че съм пропуснала линка  blum Много обичам китайско! Мерак ми е да мога да си го сътворя вкъщи  huhhuh.gif

Изобщо си нямам на идея в какво ще мога да се издокарам от пролетния и летния гардероб  girl_impossible В тази връзка ви пускам една картинка  girl_wink

Бубе...какво да ти кажа...мила родна картинка, но е хубаво, че не губиш надежда   good

Панди, много готина мисъл на баща ти  blum И аз не съм станала по-зла...засега  pardon
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #608 -: февруари 18, 2016, 17:16:44 »

Ние след 2 седмици почваме диетата- 90 дневна. Единствената,която аз мога да спазвам,че като ми кажат не може да ядеш еди какво си и полудявам,така си знам,че има ден,в който ще ми е разрешено и си трайкам. Винаги я правим заедно с ММ,така че е лесно и се стимулираме един друг,готвим си и си измисляме менютата.  Не че няма да си влизаме в дрехите,но се чувстваме по-добре така.

Иначе миналото лято аз бях болезнено слаба заради работата,тъй като нямах време да ям,а и се притеснявах много,но не ми се ще по тая причина да ми е слабеенето,че и здравето се разклаща.

Али, и аз за обувките за сватбата се притеснявам и знам от сега,че това ще е най-големият зор. Чакам малко да се затопли и да тръгвам да търся,защото няма да е от раз. За бала ми бяха по поръчка уж да са ми удобни и тесни,понеже моя крак е супер тесен,но и те не ми бяха удобни,а цената им беше почти колкото на роклята. Дано сега се размина със същата съдба...

За котката и жената си е точно така, ние не случихме на котка и добре че на ММ се прояви алергията,че да я дадем на други хора,защото щеше да ме изяде малкия звяр. Аз бях тази,която мрънка страшно много за него и точно след първата седмица започна да ме напада да ме хапе, та набързо го разлюбих хаха.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #609 -: февруари 18, 2016, 17:23:26 »

Бубе, в научните среди са най-големите интриги, задкулисни игри и шуробаджанащитна. Повечето са дребнави, и никой не прави нищо, освен ако не ти дължи услуга. Конкурсите са яко нагласени, а хора с болни амбиции - бол. Не знам при вас как е, но в Археологията, колко и да слушата за разкопки и находки, истината е, че парите са малко, местата са малко и колегите, които защитиха дисертации са на същото дередже, на което са били и като бакалаври. Освен ако не си дете/любовница/много човек на някой.

Активен
svekarva

« Отговор #610 -: февруари 18, 2016, 21:49:59 »

Панди, то къде ли не е така?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #611 -: февруари 18, 2016, 22:31:00 »

На всякъде, ама аз си мислех, че щом всички са учени няма да е така, а то - същото  pardon
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #612 -: февруари 19, 2016, 08:25:28 »

Добро утро smile Поизчетох ви вчерашните писания, ама нищо не запомних...

Само да поздравя Бубето за прекрасния стремеж към научни постижения. Дано успееш и постигнеш всичко, за което мечтаеш!  give_rose

Много ми се спи, снощи с Илиян играхме на плейстейшъна, а вчера съм станала в 5, за да отида на ревизия  crazy Да минава бързо днешния петък... Кумата идва довечера  yahoo
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #613 -: февруари 19, 2016, 08:36:02 »

За съжаление описвате мила родна картинка...таман се зарадвам, че някоя мома постигнала нещо голямо сама, и след време разбирам кой точно седи зад нея.  pardon

Днешния ми поздрав е с обички на NIA design, много идейни.

Активен
svekarva

« Отговор #614 -: февруари 19, 2016, 08:56:13 »

Хубави обеци heart Ама сигурно ще закачат кичури коса и ще скубе, ако не си с прибрана прическа.
Хихи, мен най- ме смущава, като срещна някой / някоя действително успял, пък никой зад тях. crazy Да се чудиш как не са ги забелязали, да ги смачкат овреме. Имам една такава позната и даже не е грозна...
Страничката на Силвия е много усмихната и налудничаво оптимистична тази сутрин, та няколко мисли от
Харуки Мураками:

1. Каквото и да търсиш, няма да дойде във формата, в която го очакваш.
2. Сърцата на хората са като дълбоки кладенци. Никой не знае какво има на дъното им. Можеш само да предполагаш по това, което от време на време излиза на повърхността.
3. В живота има неща, които можеш да правиш единствено сам, и неща, които можеш да правиш единствено с някой друг. Важното е да умееш да ги съчетаваш.
4. Когато излезеш от бурята, няма да бъдеш същия човек, който беше, преди да влезеш. Точно за това е самата буря.
5. Болката е неизбежна. Страданието е въпрос на избор.
6. За каквото и да мечтая, колкото и далече да отидат, хората не могат да бъдат друго, освен себе си.
7. Случайните срещи ни карат да продължаваме напред.
8. На този свят няма такова нещо като грешно мнение. Има единствено мнения, които не съвпадат с вашите собствени – това е всичко.
9. Всичко, което изгубваме – дори онова, което изчезва завинаги – оставя след себе си следи, които никога не могат да бъдат заличени.
10. Изгубени възможности, пропилени шансове, чувства, които никога няма да се върнат. Всичко това е част от усещането да си жив.
11. Бъдете честни едни с други и когато се нуждаете, искайте помощ – това е най-важното.
12. Най-важното нещо на този свят не е онази голяма и велика истина, която другите са проумели, а онази, мъничката, до която си достигнал сам.
№1 нещо не го разбирам, ама и не ми се мисли и разсъждава за истинността /брей, две двойни букви/ му. Останалите, с други думи, съм ги срещала до втръсване. Wink

* 12650811_908824099235410_4345901099830717740_n.jpg (60.41 KB, 353x337 - видяно 1984 пъти.)
« Последна редакция: февруари 19, 2016, 08:57:52 от svekarva » Активен
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 63   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: