Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 22:47:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219131 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #735 -: ноември 21, 2015, 23:57:14 »

Или като мен - да бие път, бързайки като идиот между 2 лекции, да даде пари за 2 билета и т.н   funnytooth. Даже с едната като говорих - обяснявах ѝ, че съм с 2 деца, малко и малко по-голямо, поинтересувах се за шишетата, които се оказа, че няма как да купя от същия щанд, ама, въпреки това, от наредените торбички с мостри/рекламни материали  не ми даде.  pardon  

Alichka, не съм просила никакви подаръци - само това, което ми връчиха. Даже после видях подплънките - иначе щях да ги върна -дори в началото не разбрах, че има и някаква мостра - помислих торбичката за пълна само с рекламни материали. Просто наистина бързах и не обърнах внимание. На някои места дори не отидох, защото имаше прекалено много хора на щандовете.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #736 -: ноември 22, 2015, 10:23:09 »

menyanthe, не съм искала да те обиждам! give_rose Дано не си го приела така. Щом има мостри, моето мнение е, че те са за раздаване. pardon Естествено щандистите трябва малко от малко да си разбират от работата, за да преценят на кого да дават.
По този повод - работела съм на 8 (осем!) изложения в Панаира. Говоря за пролетните и есенните, които са по една седмица, а не тези за по ден-два. Голяма шлифовка е, защото се изсипват много хора и е много богато откъм преживявания. Особено есенните изложения бяха пълна лудница! Може нищо да не разбираш от тежка индустрия, обаче хората обясняват, даже те канят да ти обяснят, ако случайно решиш да ги подминеш. Там за първи път видях мивки полимермрамор и много се впечатлих. После точно такава си взехме за в нашите. Един път пак нашите правеха ремонт и имах идея едната им стена да е с камък, за да се получи акцент и да се премахне един "фабричен" дефект при строителството. Обикалях из Панаира и хората бяха супер любезни. Естествено, че няма да помъкна два палета камъни на гръб pardon
Иначе е имало и другата крайност - отивам на изложение за фризьорство, грим, маникюр и при интерес на едни продукти директно ми тикат в ръцете маска за суха и изтощена коса. Три пъти им обясних, че боядисаната ми коса нито е суха, нито е изтощена. diablo Бях побесняла накрая.
Иначе за Авент само хубави неща мога да кажа good Това май са най-използваните продукти за нашето дете (стерилизатор, помпа, залъгалки, шише...). Ако бях на твое място, Нат, директно бих писала един мейл на сайта им - да си знаят за другия път кого да сложат на щанда. Такива дето ми правят мухабет - ми мерси!
Разказвала съм как ме вбеси една офтса pleasantry в Чиполино, когато бях бременна в 5-я месец и разглеждахме колички. Това с първата бременност. И все пак тогава успях от глупостите, които изприказва, да разбера нещо ценно. Количка с помпащи гуми няма как да е лека.
Така - сменям темата, ама по-късно ще опиша подробностите. Сладкият салам се получи уау! Torte Снощи откраднах едно парче, обаче днес е още по-добро!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #737 -: ноември 22, 2015, 11:02:40 »

Добро зимно утро!!! Skiing
И честит ми първи сняг! snow-man

Да и аз бих посъветвала, заради разни дребни душици, да не зачерквате Авент, момичета.

Али, дай подробности за подобренията върху сладкия салам. И аз вчера правих още една доза, на мен и така ми е мнооого вкусен, предишният сама си го изядох smile
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #738 -: ноември 22, 2015, 11:22:01 »

Ихаа, честит първи сняг! При мен пък духа един силен вятър, гледам как дърветата се огъват на почти 90 градуса.  girl_impossible Цяла нощ фуча.
Аз на това изложение ходих по щандовете, които ме интересуват в момента. Не съм се спирала при детски дрешки и козметика, затова така се афектирах. Но може би наистина има хора, които ходят за спорта по изложения. Примерно, аз съм ходила на Стройко с мъжО, но пък сега знам от къде да си търся материали за ремонта на жилището. Още повече, че ако сега организират ново изложение, пак ще отида, за да разгледам решенията за интериорни пелетни камини.  pardon

Имам един сладък салам от свеки в хладилника, но честно казано нямам желание да го поглеждам. Прилича на.... (зелено човече)
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #739 -: ноември 22, 2015, 11:47:50 »

Добро утро и от мен!

Нат,много ти благодаря за рецептите,още днес ще се изпробва. good

Мари,честит ви 1-ви сняг.И аз вече си мечтая за един хубав и пухкав сняг,но съм почти убедена,че това преди НГ абсурд да стане.

При нас е такова слънчце+22 С+силен вятър...просто красота. diablo

Що се отнася до Авент и аз съм много доволна от тeхните продукти.Пъвия път заложих на тях и съм убедена,че и сега живот и здраве пак на тях ще заложа.Но що се отнася до количка не съм толкова убедена на коя марка да заложа този път.

Хубава неделя ви желая! give_rose
Активен
Alichka

« Отговор #740 -: ноември 22, 2015, 12:44:05 »

Честит ти първи сняг, Мари!
Росита, ти къде живееш?
При нас е 22 градуса и вече няма вятър. Странно топло е за този сезон, а няма и слънце, което да ти подсказва времето навън huhhuh.gif
Аз пък съм убедена за количката funnytooth Хич не ми е до главата, ама си знам. Нямам идея кога и дали въобще ще ми трябва втори път количка. Даже нашата съм решила, като спрем да я ползваме, да я подаря на някого. На нас така ни дадоха легълцето. Една приятелка каза, че това си е леглото на нейното дете и не иска да я продава. Не й се струва приятно това да взема пари за кошарата. Така и аз за количката - по-хубаво да свърши работа на някого. pardon
Отивам да пиша в готварската тема Wink
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #741 -: ноември 22, 2015, 13:49:26 »

Aз съм от Силистра.И тук вече вятъра утихна,но и слънцето се покри.Едни черни облаци се задават от Румънско ама да видим.

Яденето за довечера го измислих,само остава да го осъществя.

За количката имам насоки,но се двуомя между това дали да не взема количка с три гуми.Предишната ми беше с четири...ама.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #742 -: ноември 22, 2015, 14:13:07 »

При нас вчера преваля първия сняг.  danceg Надявам се да застуди и за Коледа да сме снежни, но се съмнявам. Едно от нещата, които ми липсват от България е снега  Christmas tree
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #743 -: ноември 22, 2015, 19:19:26 »

Успях да ви прочета  Yes

Честит праздник на християнското семейство с леко закъснение, ама не успях да вляза вчера.. Нека има мир и разбирателствто в семействата ни и да празнуваме като Свекърва 40 години брак един ден smile Ние имаме кола.. От вчера и пътувахме до Враца.. Просто много съм щаслитва и толкова ми харесва, че не мога да го опиша..  yahoo Обичам абсолютно всички неща, които си купуваме като семейство.. И апартамента, нищо че него го купихме като гадженца де..  blush 

Да ходя да ви взема мостри, с моя корем, мога да се направя на много бременна  funnytooth funnytooth

Честит първи сняг на Череш и на Мари smile

При нас беше ужасн вятър.. контейнери за боклук разхвърляни.. Спирките на автобусите обърнати и по средата на пътя  crazy Ужас..  girl_impossible
В София яко джд ни посрещна.. Тежко ще е времето вече..
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #744 -: ноември 22, 2015, 19:33:37 »

На къщата на братовчед ми покрива е вдигнат! Директно е залепен на една съседна къща, която пък е без една керемида. По нашата улица в Горна баня имало доста щети. Да чукна на дърво - от нашата са счупени само 4-5 керемиди. Много се уплаших мама като ми каза, явно доста ви е раздухало.  Oh my ...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #745 -: ноември 22, 2015, 22:44:06 »

Много вятър имаше, щом имаше паднали светофари.

Заради вятъра отидохме на Бебемания с колата и ММ се амбицира, че трябва да избием горивото. На всеки щанд спирахме и казвахме, че за първи път ще ставаме родители и сега се запознаваме с всичко. ММ с такъв ентусиазъм разглеждаше всичко, че на него му даваха повече работи.

Нат, аз пък специално заради козметиката ходих, заради мострите, за да мога да се запозная с бебешките продукти.

rosit@, аз съм за четири гуми, с три ми изглеждат много нестабилни. Ние като гледам, ще сме с по-тежичка количка, че все тия помпащи гуми ни влекат. ММ вече е избрал ако питам него, сега само ще дебне нали няма да имат някое намаление.

Alichka, ти какви препоръки даваш за количка? (май трябва да се преместя в други теми)

(знаех си, че ако тук кажа за бебето, само за бебешки работи ще ви говоря  tease )

alexandrova_90, честита придобивка и тук.

Щом в Западна Европа имат сняг, да вадим апреските и ние smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #746 -: ноември 23, 2015, 08:07:26 »

Добро утроооо!
При нас няма поражения след вятъра, днес ръми, обаче не е студено. Синьоптик някакъв ще излиза при Хекимян след малко, та ще ви информирам допълнително дали да вадите апреските. Аз извадих зимното яке и ботушките. Имам само 1 чифт, ама ИстествеННа кожа  girl_wink
Ще пиша в нашта тема подробности по емоционалния и весел детски уикенд.
Аз съм имала триколка Роси. Беше ми удобна, обаче моята е лятна количка, не знам как е с комбинираните. Панде, ако ще се движиш с кола гледай лесно да се сглабя и разглабя. Определено си струва да следи за намаления мъжа ти, че с тия цени особено на количките направо си е цяло чудо да откриеш свястна количка за 400 лв. И като ги гледам тия скъпите - емиии не са за мен и моите деца. Ами те са колкото легенче, отвсякъде стърчат ръце и крачка. С моите едри дзверчета хич не си ги представям в такава количка. Примерно кошницата за кола уж от най-големите вече ни е малка, а още не можем да седим за да му купувам столче. И като ги видя в лайняно кафяво или сиво и направо откачам. Не ми ли е малко шареничко не го и поглеждам. За всичко съм така. И Панде, гледай обезателно да бъде с голям багажник, че знаеш ли колко майчета ми се жалват от малки багажничета. Айде да не отегчаваме повече мацките дето не им е време още. Ако имате въпроси знаете къде да ме откриете!  heart
Успешна седмица на всички!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #747 -: ноември 23, 2015, 08:32:03 »

Добро утро smile

Благодаря ви момичета smile

Снощи трябваше да гледаме Макбет, но заради токов удар в НДК им се е прецакала системата и в 17:20ч дадоха изявление на фейсбук-страницата си, че няма да има прожекция. В петък е другата прожекция.. Добре, че бях с Илиян, който ме чакаше, в случай че се отмени прожекцията.. Иначе много щях да се ядосам, че съм се разкарала само..  beating

Понеже нямам какво друго да споделя ви пожелавам Успешна седмица smile
« Последна редакция: ноември 23, 2015, 08:34:02 от alexandrova_90 » Активен
Alichka

« Отговор #748 -: ноември 23, 2015, 08:57:56 »

Успешна седмица на всички!
Аз тази седмица ще съм яко по задачи. С тия болести вкъщи ми се натрупаха неща за вършене. Стискайте палци да имам и среща с шефа.
Хахаха, Фани, това с описателнокафявото ме уби tease
Ние такъв вятър нямахме. Имахме лек полъх, дето беше обърнал металния пепелник за гости на терасата. Ама като гледах на някакъв търговски център в София му нямаше стъклата girl_impossible Страхотия!
Росита, сега се сетих, като каза... Ти ли беше писала за миризливките? Голяма напаст са. Те сега си правят гнезда за през зимата. Така миналата есен не бях обърнала внимание на една саксия на терасата с цветя. На пролет първо гадините "поникнаха" angry
Аз също не съм фен на триколките - те са колички за джогинг. Само тук ги ползваме за основни колички. Ако е триколка, има два варианта. Или е прекалено дълга и шансът да се събере нормално в асансьора е минимален, или пък е доста широка и си е зор по касите на магазините, тесни тротоари, тесни рампи за колички... huhhuh.gif
Панде, аз бягах от тежките, защото има(х)ме стълби до асансьора. Пък и си се знам - не се спирам с количката. Това е нещото, което ми даде много свобода на движение с малко дете. Жалко, че няма километраж на моята - чисто любопитство Wink Браво на мъжа ти Bravo ММ така с ентусиазъм пазаруваше с мен и гледаше внимателно всичко. В това всичко слагам и компреси за гърдите от онези, които се слагат в хладилника или в микровълновата. Той ходи и ми купува подплънки за кърмачка - носеше кутийката и казал "Ей такива искам!" tease funnytooth Спирам да ви надувам главите с тия теми. Може да продължа в бебешорските Wink
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #749 -: ноември 23, 2015, 09:08:03 »

Добро утро и от мен. pc-mainiak

При нас на рано сутринта е заваляло и вече няма и след от дъжд,но локвите са си факт,както и студа.А се налага да излизам да харча пари по сметки.
Извинявам се за спама с бебешките теми и аз предлагам да се преместим в бебешорските,за да не отегчаваме другите момичета.Интересно ще ми е да дискутираме количките и други неща.

Али тук са огромна напаст.Не ги плаши нито студ,нито пек.Все вкъщи изкача по някоя друга да ми бръмчи и после я преследвам цял ден.

Иначе като цяло нямам поражения от силния вятър,който явно при нас не е бил толкова силен.Само имахме проблем малко с телевизията,но днес вече всичко е 6. good

Желая ви усмихната и хубава седмица. give_rose

п.с.Нат,да се похваля,че снощи хляба ми стана страхотен и бухнал.Само дето  избързах горещ да го разрежа ама то от нетърпение.Зарязах манджата и ядох топъл хляб с шарена сол. blush
« Последна редакция: ноември 23, 2015, 09:10:43 от rosit@ » Активен
Страници: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: