Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 14:21:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 65   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема (говорилня) - Ноември  (Прочетена 219774 пъти)

milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #135 -: ноември 04, 2015, 19:08:46 »

Свеки - опраи ми настронието.... funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth то пак добре че е бил младежа от маалата хааххахахахааххаах носи си Жи Си Ема нъли си мОдерна smile

Какво стана с Анандито? видях сватбата им, там 7те кръга и Джагдиша колко страда, ма след това съм изпуснала smile

Тони и Фани булката хич не е доволна, ама малко я е срам да си признае - все пак бая пари. Има хубави нимки не казвам, че няма, но са много малко на общия фон... Тя си представяше снимки като от моята сватба или като от тази на Тони - аз и ги показах като излязоха, ама нещо не знам... ще ви пусна една снимка да видите какво имам предвид - повечето са такива...

Аз пък днеска напук на гадното настроение се разходих много хубаво навън, а Боби направо ме притесни - спа 2 часа и половина, като съм го местила 2 пъти от колата в количката и обратно - изобщо не ме отрази тва дете... По едно време чак се притесних - не всеки ден се вижда моя дивак да спи толкова време, ама ей на спало му се е на детето smile

Пускам снимката - води се от обработените, а не от суровите кадри... гледаме зарята тук, за мен тази снимка е крайно НЕпрофесионална... - сами си правете изводите sad

Умишлено не го обсъждам във фотографската тема - не обичам да пиша критики, няма нужда да се настройват новите, ама за мене тея снимки са......  shok nea nea nea nea nea girl_impossible girl_impossible girl_impossible girl_impossible

* IMG_2810....jpg (67.03 KB, 319x478 - видяно 197 пъти.)
« Последна редакция: ноември 04, 2015, 19:14:46 от milenkata » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #136 -: ноември 04, 2015, 19:15:16 »

Горката булка, направо я сьжалявам.

Аз от мойта сватба в Бг така нямах една свестна снимка и три дни рев сьм ревала… Много ми беше (е) гадно  sad Сватбата е един пьт.

Тогава нямаше още всички тези фотографи, които има сега. Взех уж най-добрия в Благоевград, който дори не дойде лично. Абе айде да не си спомням…

Ама я сьжалявам.

Тькмо се чудех кьде изчезнаха всички, уж не е петьк.

Браво на Боби, починала си си и ти  good
Активен
nansita
Баш Майстор
**
Публикации: 1840

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 04, 2015, 19:20:02 »

Хахаха, тъкмо да пиша на Свекърва да си носи телефона, ама захапах,че е безполезно предложение.
Къде, къде по-добре ще е да си има една руса перука на терасата и комплект скатани гримове- червило, туй-онуй...та като се заключи други път, слага маскировката и със съблазнителния глас като от секс телефон с импулси да вика жално на терасата. Така хем някой лев ще изкара, хме фенклуб, хем ще дойдат с пожарната да я свалят като по американските филми.  girl_wink
Пък котката ще я научиш бързо, ама те каквито са животни,най-много после да те изнудва 9 живота.  nea

Фани, ти пък ме изкара супергърл. Ай сега, нищо работа е. Само дразниш населението тук и гледай как започнаха да мислят конспирации веднага.

Иначе познахте, казах на шефовете вчера, днес "зарадвах" човешките ресурси.
Скай, да ти кажа, аз нямам против да ме смятат за леко чалната. И без това все се хиля потайно в офиса. Ама как да е иначе...едната сумти,пуфти,спи и хърка, другата не е на тоя сват. Пък аз,когато имам време, се хиля с историите на Свекърва.

Миленка, това със снимките е шанс...но определно е гадно. Аз си мислех,че тия снимки са ми много, ама сега ми идват малко и мога да гледам още и още...

Инче, като прочетох за на Марта глезотиите и чак на мен ми стана гадно. Лелеее,това ли ни чака ?!? Как хората доброволно искат деца тогава?
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 04, 2015, 19:30:43 »

Абе, Нат, не е точно така! Сигурна съм, че днес когато Мартичка веднъж и се е усмихнала и Инчето всичко е забравила  heart
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 04, 2015, 19:39:12 »

Така ще да е. Нали знаеш лафа-мойто гардже е най-хубавото и добор, та сигурно след една усмивка и прегръдка всичко се збравя. Ама много се чудех едно време на майка ми как се е навила на 2ро.  girl_wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #140 -: ноември 04, 2015, 19:43:42 »

Еми да, аз нали ви го пуснах преди време:

http://upw-prod-images.global.ssl.fastly.net/nugget/5623dedf17fb5f0020000029/attachments/comic-12-f6292dcba3efba7d98d9bbd2fe42f5f8.jpg

Няма врьзка…

Иначе Нат, не са глезотии бе, просто си беше разстроено детето, ама нещо вьтрешно и явно и тя не знаеше какво й е.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 04, 2015, 19:53:26 »

Оф, Свекс и Миленка, жалвам ви сЪ от тая Шиврач Шекаровица (Ананди) - много им сА ядосвам бе като ги гледам ще им мине срока на годност докато тръгнат да се консумират! Ууууу, голям свян голямо нещо!
Активен
nansita
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 04, 2015, 20:08:46 »

Хаха, точно за тази картинка се присетих, но не можах да я намеря.
Инче, да не би да ревнува заради бебето? Нощем ставаш, за да я храниш и един вид й обръщаш повече внимание..
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #143 -: ноември 04, 2015, 20:27:34 »

Тя че ревнува, ревнува. Затова е непоносима през деня. Нощем тя като спи не ме вижда как я храня, защото София спи с нас и цока спейки. Пьк и всьщност Марта е от другата ми страна и на нея сьщо доста често нощем й дьржа рьката…

Преди месец ли, два ли беше (пак бях писала тук) пак ни прави такава криза.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 04, 2015, 20:58:35 »

Ина, аз мисля,  че този път няма общо с бебето. Симеон ми е правил такива неща много преди да се роди Сами. В това число слагам и определението ти,  че е непоносима през деня. Явно някакви периоди преминават.
При нас има подобрения от време на време,  но като цяло онова дете,  което беше на 3 г.  го няма вече.
Не го казвам само в лош смисъл разбира се.

Жалко за булката наистина. Кадърът е невероятен,  младоженците имат много специално излъчване,  но снимката е....  не добра.
« Последна редакция: ноември 04, 2015, 21:01:45 от Marri » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 05, 2015, 08:29:08 »

Добро утро!

Много спите бе, момичета. smile

Тази сутрин едва се отлепих от леглото. Много ми се спеше и все още де. Бяхме на гости на приятели с бебче. Момчетата гледаха мач, а ние гледахме как спи бебето.smile По едно време за миг задремах хахаха и си тръгнахме. smile

Хубав ден! Нека да е спокоен, ползотворен и успешен за всички! smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 05, 2015, 08:42:43 »

Добро утро и от мен   smile Включвам се към отбора на едва отлепилите и мечтаещи за сън.. Sleep

Снощи щяхме да илизаме, но пак протести.. Аман.. ОТказахме се, кумата се прибра от работата й (през седмиццата ходи тук в софийския им офис, не знам дали ви казах) чак в 8, а е тръгнала с колегата й с кола към 5 и 30, за да не хванат задръстванията и стачките  crazy
Отложих резервацията за днес.. Ще видим дали ще имаме въззможност да се дотътрим до центъра  huhhuh.gif

Толкова бях изморена снощи, че докато чаках Илиян и кумата да се приберат от Куфланд, заспах  shok Събудиха ме с бутилчица чилийско винце  Wink

Опитах се да ви изчета всички.. На новото момиче, добре дошла smile На вас хубав ден... Иска ми се да е петък вече.. Тази 12-дневна работа седмица въобще не ми се отрази добре  angry
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 05, 2015, 10:04:07 »

Мисля, че прекалявате с НЕписането!!!!  beating
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 05, 2015, 10:14:13 »

Хайде добро утро и от мен! Бях поизчезнала малко, но горе долу гледам да ви попрочитам.
Коледното настроение при  мен си е отдавна. Всяка година започвам да отброявам дните до Коледа един месец преди това. Но тази реших да създам страница във Фейсбук и всеки ден качвам картинка, на която пише колко дни остават. Целта е да "заразя" и другите с настроението ми biggrin А и на Коледа вече празнуваме предложението ми, така че вече ще е още по - специално.
Нат, честито за пола на бебчето. Важното е да е живо и здраво.  heart
Свекс, и аз съм имала подобно заключване на остаклената ни тераса от майка ми. Лошото беше, че тя тръгна за работа, а аз трябваше да ходя на фризьор, понеже вечерта беше абсолвентският ми бал  funnytooth
За щастие малкото прозорче над вратата на терасата не беше плътно затворено, качих се на един стол и с една точилка някак си блъсках по дръжката и си отворих аххаха.
Хубав ден за сега от мен, че работата ме зове, ще гледам да съм по - редовна вече smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #149 -: ноември 05, 2015, 10:44:15 »

Хайде едно силно кафе за неспалите! Избрах снимката измежду стотина други много по- красиви, сигурно защото е различна crazy
Нали е четвъртък и леля ми ще идва, та денят ми е по- различен. smile
Кофти новини по радиото - паднал самолет, стачки, пожар в дискотека...Какви дертове си имат хората, ние от какво се жалваме blush Та избирайки по- малкото зло, занищвам вчерашни теми Wink
Да, снимката има страхотно настроение, липсва и лустро и обработка, че да светне. Дали има възможност някой друг да обработи снимките? Явно на момъка силата му е в репортажните кадри и улавянето на мига. Има виртуози, които от скапана снимка без фокус правят чудеса, та от тази с материал си представям какво биха изфабрикували...Булката би могла да води преговори за компенсации от студиото, като се има предвид, че точно този месец фотографите са сравнително свободни и могат "да ударят рамо" на колегата си за честта на фирмата. В крайна сметка, щом има 30 хубави, не е болка за умиралка. И без това никой не гледа повече от 2-3 снимки след време.
Миленка, доста ти се събра покрай търсенето на жилище, бебе и финансови ограничения. Все някъде трябва да избие, та напълно те разбирам heart heart heart
Ина, когато моите момци ми правеха подобни изпълнения, това винаги беше начало на разболяване. Почнат ли да се инатят и мрънкат повече от обичайното, слагах термометър и истината цъфваше  sad.  Като си мисля сега, вероятно и наказанието е изиграло роля - Марта няма как да не се е чувствала хем гузна, хем ядосана. Знам ли, аз май не съм ги наказвала. Сигурно защото и нас с брат ми не ни наказваха. Пляскане през ръцете, повишаване на тон и строги думи, здраво разтърсване и такива подобни си вършеха работата. Родителите си изливат гнева, децата му удрят един рев, защото им се дава повод да реват и също се разтоварват и работата минала заминала. Разказвала съм случая с малкия, когато ми се върна мокър и кален, а трябваше да излизаме, ама ще я повторя като пример за детски поглед на събитията. Та прибира се той в безобразен вид, вместо да чака долу пред блока да се приготвя и аз и да тръгваме. Няма друг кат дрехи, няма и време и естествено аз съм бясна и си мърморя под носа: "Какво да те правя сега, да те бия ли или да те накарам всичко да си изпереш, та да ти дойде акълът в главата как ще цопкаш по локвите..."  Той премига, премига и отсече:"Я, вземи ме набий, къде ще ходя дрехи да пера..." Съвсем сериозно и отговорно го предложи човекът, към 4г. беше.  funnytooth  те много добре знаят, че са виновни и си "чакат" истинско наказание и може лишаването от нещо само да ги изнервя допълнително. Естествено, тогава се разсмях и ми мина, както и той не спря да се цапа и да прави бели. Така е, нормално е децата да ни ядосват и притесняват, в противен случай щяхме да сме безчувствени. Хехе, пък защо раждаме второ, като знаем какво е - ами защото това е инстинкт, първа сигнална система Wink. Ако имахме само втора сигнална система, сигурно щяхме да затрием човечеството.

* depositphotos_34601771-Morning-coffee.jpg (64.21 KB, 277x204 - видяно 2079 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 65   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: