Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 20:07:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 61   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Месечна тема-Юни 2015-Честит ден на детето!  (Прочетена 218539 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 07, 2015, 22:50:21 »

аз пък бях на концерт на Остава, прекрасно свирят и пеят наживо  heart. Хубаво е лятото като се стъмва късно, човек има усещането че живее повече  yahoo

А за темата жените над 30- аз съм пристрастна, защото съм над 30, а нямам все още никакви намерения да имаме дете, мъж ми също не е на зор, като го слушам. Та реално обективно мнение за кампанията не мога да изкажа. smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #301 -: юни 07, 2015, 22:52:04 »

Как се казваше барабаниста на Остава? Едновремешния им (не знам дали още е сьщия) беше гажде на една моя приятелка, на която тотално изгубих следите и даже имаха дете заедно.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #302 -: юни 08, 2015, 03:37:50 »

Добрутро от мен... Днеска/ вчера ми дойде ту мъч демидж както се вика...
На Боби му почнаха коликите - изкара ни ангелите докат разберем че е това - както не е ревлив изведнъж като каза Уааа от 4 следобед до преди малко с мааалки паузи в които заспива от изтощение... Горкото, сърцето ми се свива като го слушам. Купихме капки и мислехме и баня да му направим и честитка - няма вода! Найс а? Хаха
Преди 10 мин дойде водата... Авария имало pleasantry
Освен това мен ме друса алергията зверски и се чудя с кърменето дали мога да пия нещо или ще трябва да се мъча... Фил горкия е на работа утре а легна преди 10 мин... Въобще - страОтен ден...

Иначе аз на Остава не съм им голям фен, но честно казано в момента всичко бих слушала освен плач smile

Еми къде беше концерта?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 08, 2015, 07:26:28 »

Добро утро!
Еми и Свекърва са го ударили на културни мероприятия, браво на вас!
Миленка, дано скоро да минат коликите и да не се мъчи малчугана.
Видяхте ли кой се е върнал и веднага почна със злобните и нагли коментари?
Успешна седмица на всички!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 08, 2015, 07:54:43 »

Добро утро от мен!

Миленка, дано на Бобчо му минат бързо тези ужасни болки и пак да си е добро бебче.  heart

Аз едвам се дигнах от леглото. Имам ужасна мускулна треска.  angry Вчера с една група приятели решихме да се разходим до местността Боров камък, която се намира тук, във Врачанския балкан. Беше много екстремно, защото се качвахме 3 часа. Минавахме по дървени мостове, намиращи се над огромни пропасти, изкачвахме стръмни скали, ходехме по тесни пътеки, качвахме се по дървени стълби. Изобщо беше много екстремно. На какви ли не красоти се нагледахме, обаче. ММ, Влади фотото, както му виках вчера, не спря да снима през цялото време. Беше много хубаво. Имаше много красиви водопади. Когато се качихме горе си направихме пикник. Поседяхме малко, полюбувахме се на природата и тръгнахме да слизаме. Мислех си, че поне надолу ще е по-лесно, но се оказа точно обратното. Много се пързаляше от падналите листа, което допълнително затрудняваше ходенето. Много се гордея със себе си, защото по принцип не съм екстремна личност и не се подлагам на такива изпитания, но това определено си струваше. Естествено, аз каквато съм късметлийка още на отиване ми се скъса едната маратонка, а на връщане и втората. Закрепихме някакси положението и се прибрахме благополучно. Много се радвам, че не видях змии, защото умирам от страх и не знам какво щях да направя, ако бяхме срещнали.
Сигурно ще се влача 2-3 дена, докато ме отпуснат мускулите.
Исках да кача и снимка, но не успявам.

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 08, 2015, 07:57:47 »

Добро утро и от мен.. Постът ми ще е дълъг, извинявам се предварително.. Сигурно, докато го напиша, ще има поне 5 нови  blush

Мина голямата сватба... Булката беше много красива, опита се да бъде много организирана. Макар поради останалите да не успя да осъществи всичко, както и се искаше.. На моменти се изпадаше в лека драма, защото нещо липсваше или беше в кола, която се бави.. Но, в крайна сметка най-трудното беше напъхването й в роклята... Тя е слабичка, роклята по мярка, с връзки за регулиране, но с прическата... Бяха се разбрали с фотографа да е при младоженеца и кумовете, да дойде малко по-рано при нас, за да я снима и да е вътре като дойдат да я вземат... Като трябваше да снима роклята на закачалка и т.н..Наснима я той и дойде време булката да се облече... Разхлабваме, не става, дърпаме оттук-оттам.. Ей голям, зор.. Тя се поизнерви, накрая съвсем разхлабих връзките и влезе... Беше мил момента, когато се видяха... Имаше сълзиии в очите и на двамата, от радост..Мило беше.. Всичко в ритуалната беше прекрасно, тя се разплака страшно много, докато той си казваше обета и като дойде нейния ред да говори само вика "Не мога да кажа нищо"  Girl_hide Аз естествено се разциврих  pardon В църквата беше ужасно.. Попът се опитваше да пуска някакви шегички, говорейки по монтански... Целият сантимент се изгуби според мен  nea Принципно този ритуал ми е най-любим.. Най-сантиментален.. Имахме ужасно много време от 18:30 до 20:45, когато беше часа за влизане в ресторанта  shok Прекалено късен по моите разбирания.. Пихме кафенца, мотахме се и стана... В ресторанта анархия, кой къде да седне.. Имаше спиксък, който едно момиче държеше и се опитваше да настанява гостите, но повярвайте ми 250 човека с един списък и само номерца върху масите, не може да подредиш.. После, нямаше места, кой къде да седне и се получи така, че маси от по 23-24 човека са заети от първите хора в средата.. краищата им са свободни.. Двойки се получаваше, че трябва да седнат разделени, защото имаше по 1 свободно място от единия и 1 от другия край на масата... Някой хора, отказваха да се преместят от първоначалните си места  crazy Изнервящо.. Мина дънданията с настаняване и към 21:15 влязоха младоженците.. Танци и т.н.. Имаше страшно малко място за дансинг  NO Хората искаха да танцуват, но беше много тясно.. Иначе информацията за оркестър с две певици не беше точна.. Бяха два оркестъра с 2 певици и 1 певец (млад сърбин, пееше уникално! дори неочаквано за мен). Веселба падаше, забавляваха се приятелите им.. За мен сръбската музика беше в повече определено.. Дори българска чалга нямаше толкова, колкото сръбска музика.. Може би по-добре.. Бг песни имаше 4-5 и то на танца на младоженците, кумовете и родителите.. Това беше.. Хора 5-6, но то нямаше и място  pardon Храната беше вкусна, но традиционно за сватбите в малките градове.. Спаружени домати, сирене (вкусната част).. Много месо!!.. Тортата им беше красива и вкусна, очаствахме в играта с надяждането, но на гостите сервираха сладолед в пластмасови купички  huhhuh.gif ... Да ви кажа, очаквах по-зле да е... След всичко, което ви написах, мога да кача, че дори ми хареса.. Братовчедка ми беше много щастлива, и двамата бяха, но ме тя ме интересува.. Тя грееше от щастие, макар да се изрина от дантелата на роклята, макар вискчи малки грешчици и обърквации.. Тя беше щастлива и това си личеше, цялата сияееше  heart Това за мен е най-важно и много ми хареса  good

Такива събития ме вълнуваха през изминалата събота и неделя..

Миленка
, дано бебчо спре да се мъчи миличкия и да сте спокойни и вие. Стискам палци  good give_rose

Чери,
честито за всичките придобивки.. Все по-близо сте до готовността  yahoo
Хубава и успешна седмица от мен  give_rose
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 08, 2015, 08:00:09 »

Миленка много неприятно това със коликите. Аз да ти кажа от опит, каквото и да даваш то си е за твое успокоение. Докато не го израсте този етап си боли коремче.
Казват, че коликите държали 3 седмици, по три пъти в седмицата за 3 часа. Да ти кажа много се милх да е така, ма увиии.
Така ви завиждам за културните мероприятия. Ние сме на концерт на 13 септември на 2 челос. ММ голям фен, ма на мен малко ми скърцат.
Кога изписахте 20 страници бе хора?!? Нямате изчитане!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #307 -: юни 08, 2015, 08:24:10 »

Али папам пълноценна храна - риба, червено месо, салати, кисело мляко smile сега съм послушна Wink
Само така good Аз хляб не ям - не обичам. Обаче за сметка на това ям мюсли всяка сутрин от... Ужасно много години! Така си наваксвах по време на кърмене съставките, които са в хляба. Това по повод казаното от Ина.
Рататуйче, аз ходих една година на конкурс в съда за две длъжности. Е, ми то беше предрешен - конкурс за узаконяване на местата на работещите. Просто като зададеш имената на "спечелилите" и лъсва, че има заповед за назначаването им преди няколко месеца. pardon Ама аз съм тъпа и упорита tease Някой ден пак ще пробвам girl_haha Ти ли беше с кухнята? Да се похвалиш!
Нещо забравям кой какво е казал.
Мария, и нашият кум е Владимир, та редовно му измисляме такива прякорчета - Влади това, Влади онова lol
Тони, то при толкова хора, хаос винаги може да има. Това с настаняването е сложно, ако не познаваш поне половината гости. Ние затова сложихме родителите в началото. Хем хората минаваха и ги поздравяваха, хем пък лично всеки беше настанен от майките ни. Все пак е важно, че е било емоционална и запомняща се сватба Wink Никой не обича безличието!
Аз май няма с какво да се хваля... Засега! blum
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #308 -: юни 08, 2015, 08:39:00 »

Видяхте ли кой се е върнал и веднага почна със злобните и нагли коментари?
Хаха, да! Ама нали се разбрахме, игнор. Даже ако трябва и бягаща лента да сложим  с положително отрицание "Всичко казано от ....е за наше добро, да го слушаме и да не му противоречим!"
Еми, Ина работата за "Майка навреме" е, че те говорят само за замразяване на яйцеклетки. Което сигурно струва доста пари и не мисля, че всяка една жена, която още не се чувства готова или няма партньор би могла да си позволи. Размислите за трудностите са си мои и ми е интересно какво смятат другите жени, раждани, раждали или имащи познати станали майки в "след Христова възраст". Едно време се ширеше приказката, че колкото по- възрастни са родителите, толкова по- умни са децата им и че всяко раждане подмладява жената физически. Да не говорим, че две поколения преди моето /бабата на съпруга ми/често свекървата е раждала заедно със снахите си и това изобщо не е било необичайно по селата. Аз поне към 40 бях решила, че е крайно належащо да се утвърждавам като личност, което с малко дете е много по-трудно, отколкото с ученик, примерно.
И така, приятна и ползотворна седмица! На когото му се слуша музика, дано има възможност да го направи, на когото му се почива, дано може, пък който е решил да ражда, да е лесно и бързо! heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #309 -: юни 08, 2015, 08:50:11 »

Аз съм си мислела, че е по-добре да си по-млад родител. Не се получава чак такъв срив между поколенията. По-скоро минимализираш риска, че то риск винаги има, ама зависи от много неща. Не е само до възраст. Така съм го усещала винаги smile
Виж, за мен златната възраст за кариера е около 35-40. Тогава се предполага, че детето ти е поотрастнало. Минали са критичните болести, които се ширят по детските градини. Ти си натрупал малко повече стаж и опит (житейски и трудов). Отделно всяко дете ти тества нервите на 100% и в един момент си малко по-философ. По-спокойно и трезво гледаш на нещата, а не изпадаш в закъсняла тийнейджърска емоция на тръшкане. Това се предполага, че ще се оцени от работодателя.
Това за замръзяването конкретно е ясно, че няма да е за всеки джоб. То и в Пловдив се раздават под път и над път диплянки за замръзяване на стволовите клетки. До сега не съм чула от някоя приятелка, близка или комшийка да е дала тези пари и да е направила тези манипулации. За съжаление още масово тук хората са на принципа "Знам, че има такова нещо, но не мога или не съм убедена, че ще го направя. По-точно не са ме убедили, не съм разговаряла с правилния човек и не знам подробностите..."
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 08, 2015, 09:02:56 »

Добро утро!  heart И аз мисля като Али, колкото по-скоро толкоз по-добре за раждане. Даже милото ми натяква постоянно колко сме закъснели с 2-то, предимно за своята възраст - на 37 ще става ноември.  nea чат пат му идват такива, че досега сме щели да отгледаме две и да чакаме 3-то. Принципно не съм против. Даже последните години имам учудващо много познати с по 3 деца - ей така без да мисля ми идват 7-8 човека на ум  good
Свеки, мерси за пожеланието, не че ми се ражда, но вече трябва...
Миленка,  good дано скоро ви минат коликите, прави му масажче на коремчето.
Тони, по нашия край сватбите са все така по 300 човека, та знам за какво говориш. Няма как все някой е недоволен при толкоз много хора.
Рататуй, гадно за конкурса, но явно съдбата ти е подготвила нещо по-добро занапред   good
Забравих половината неща, като се сетя пак ще пиша.
Сега излизаме на разходка!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юни 08, 2015, 09:06:57 »

И аз съм на мнението на Али... В случай, че двойката няма проблем с зачеването... По-удачно ми се струва да станеш майка след 25 и преди 30.. Според мен също между 35-40 години, една жена има най-голям шанс за кариерно развитие, разбира се, ако бебчето се е появило на време.. Колкото до това замразяване.. Грам не съм компетентна и никога дори не съм го мислила.. Аз знам, че искам да имам дете преди 30 и дано да успеем, и всичко да ни се подреди така  Girl_hide

За стволовите клетки, според мен, ако беше 100% сигурно, че лекарите умеят да ги изпозлват адекватно и са някакъв гарант.. Повече хора щяха да отделят сумата, за да ги съхраняват.. При тях просто ефективността е недоказана все още и занапред те първа ще се доразвива...
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 08, 2015, 09:09:55 »

Добро утро, една статия за това как... може да си звезда, с 6 лв в джоба. Мой съученик и прекрасен актьор е в нея... срамота.... sad sad sad
http://novinar.bg/news/dimo-aleksiev-kakva-zvezda-si-kogato-imash-6-leva-v-dzhoba_NTAyNDs1OQ==.html

А концертът бе по  случай празника на квартал Младост, в парка в Мл 3. smile

И една сутрешна радост от мен smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 08, 2015, 09:20:22 »

Аз може да нямам деца, ама нали се правя на компетентна по всички въпроси и смятам, че и да родиш млада си има плюсове и минуси и да поизчакаш и да родиш по- късно също. Доста от младите майки като родят на  19-22 и след някоя година се сещат как не са си поживяли и става страшно. Стринка ми ми е най- близкия пример как баба на 56 се държи и облича като тинейджърка, свекърва ми също е с неизживяна младост и други по- млади примери имам.
За строловите клетки според мен още е малко недостъпно за повечето хора и за това не е толкова масово. Все пак това са си колко едни 5000-6000лв. Ако раждаш в частна болница поне 2000 за раждане, като трябва да обзаведеш всшчко и за бебе стават доста пари, които не всеки може да си позволи.
Фани, аз изобщо не възлагам надежди на тия конкурси, то е обществена тайна как стават нещата. Ходя да се упражнявам как протича такъв изпит.
« Последна редакция: юни 08, 2015, 09:23:10 от ratatui » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 08, 2015, 09:38:46 »

Тони, точно това си представям, че ще се случи и при мен, когато се видим с ММ и в Ритуалната.   cray
Не съм присъствала на сватба, на която попът да се държи по такъв начин. Малко ми е странно.   nea Наистина късничко сте влезли е ресторанта. А до колко стояхте поне? Разбираемо е при толкова хора да е малко трудно настаняването.

И ние се надяваме да си имаме дете преди да станем на 30. В крайна сметка, каквото ни е писано, но винаги съм си мислила, че така ще е най-добре. Не съм кариеристка и си мисля, че никога няма да бъда. Дано си намеря някаква работа, която ще е достатъчно доходоносна, поне малко да ми доставя удоволствие и да си я работя с кеф.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 61   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: