Сватбената торта - 10 част

<< < (2/57) > >>

Cerise:
Обсъждали сме го момичета в старата тема, всичко си зависи от вас - как си го представяте, с какъв бюджет разполагате. Правете го както ще ви радва.

Tinkata:
Цитат на: Melodiya в април 18, 2015, 00:33:19

Tinkata това е твоята торта https://www.facebook.com/channel4dubai/videos/10152782691948223/  ;)

Дааа, прекрасна е  *INLOVE*

djosi:
И ние сме в дилема какво да правим с тази прословута торта. Бях говорила още декември с една сладкарка и оня ден ми заяви, че ще ходи на почивка точно на нашата сватба  :yes: P-( *crazy* Сега говоря с други и ми искат минимум 3лв на парче ( ако е цяла торта ), а ако искам малки отделни парчета тип малки тортички ми искат 5 - 5,50лв. Излишно е да казвам, колко зле ги режат парчетата по ресторантите.
В крайна сметка сме решили една голяма торта за разрязването и отделно ще поръчаме триъгълни тортички от една сладкарница с по една роза като на голямата.
Ето един модел, които харесах.

TeddyLisheva:
Джоси, не е лоша, изчистена е и е нежна. Мисля , че идеята ви е добра  *THUMBS*

alexandrova_90:
Тинче, това в България го видях за първи път миналата година. Предлагат го единствено в Гаврош - Ради Стамболов, който е невероятен сладкар. Нямам представа каква е цената, представяше го на една лекция в Софийския от - Start it Smart, го бяха поканили като гост.. Нарпаво е убиец  *THUMBS* Знам само, че се заплаща на минута :) Презентират го като "Торта на минута, а не на парче". Можете да проверите, определено ще смаете всички   O_O

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница