Сватбената торта - 10 част

<< < (56/57) > >>

maranthea:
Надявам се тук да е правилното място за мнението ми. Нашата торта беше от Чочко - беше разкошна, красиво направена, но имаха лека издънка с доставката. При поръчката (която беше 3 седмици преди сватбата) уговорихме доставка за 16,00 - 18,00. Сватбата беше в Боровец, х. Айсберг,в деня на доставка бяха открили телефона на управителката на хотела и се бяха свързали с нея, за да и кажат, че ще дойдат към 20.00 часа защото имали още една доставка - за Перник. Аз говорих с тях и уж обещаха да дойдат до 18,30 най-късно, в крайна сметка пристигнаха след 20.30h и се изнизаха мнооого бързо, звънейки на управителката и на баща ми само и само да не хванат булката или младоженеца. Единственият проблем за мен беше, че си в напрежение дали и кога ще дойде, че си ангажирал друг да я чака и той не може да яде и пие спокойно, но като качество си беше идеална.

hrisa__89:
Ние се разбрахме тортата да дойде към 17-18 часа, за да може да я сглобят в хотела и да чака заветния миг на разрязване към 23 часа

maranthea:
Това беше и моята идея, дори дадох по-голям диапазон за пристигане. Просто го смятам за доста непрофесионално, при положение, че моят ангажимент е бил поет първи е било редно следващата доставка да се съобрази с уговорения час. Но...бели кахъри ;) Важното е че на сутринта се будиш и всичко е прекрасно :)

marry_me:
Ах, защо не видях тази торта преди сватбата  *INLOVE* Запазвам си я за някой юбилей  *INLOVE*

Marri:
Не ти отговоря на темата  :P

Иначе е абсолютно бижу.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница